Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
14.11.14 05:58

@Minionka já dala za kočičku +/- 2500,– i s atb a pooperační péčí. Ale nelituju, měla šetrnou narkozu, byla hned při vědomí a bříško se jí krásně zahojilo. Za nejmladšího koucourka jsem za kastraci s inhalační narkozou dala přes 3 tisíce - u něj to byla nutnost skrze nemocné plíce.
Ale nelituju peněz, máme skvělého vet.dr. a díky němu mám všechny tři kočičky stále na světě a zdravé :)

@Pavlinax ono zklidnění nastává až po nějaké době. Musí nejprve se z těla vyplavit hormony, což je tak cca 3-6 měsíců. Na Charliem bylo zklidnění vidět až s jeho 4 narozeninami. Ted je víc klidnější, chodí se i mazlit, ale své ztřeštěné chvilky má pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.14 06:48

@KačuliKačka @bimbama děkujeme za pěstičky:) Emi je na světě od středy 2.10h po překotném porodu s vahou 4.30kg a je úžasná, akorát jí tu muchluju:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.11.14 06:52

@quinny Moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
14.11.14 07:47
@quinny píše:
@KačuliKačka @bimbama děkujeme za pěstičky:) Emi je na světě od středy 2.10h po překotném porodu s vahou 4.30kg a je úžasná, akorát jí tu muchluju:) :hug:

Moc gratuluju. A váha - teda páni, to je pořádná ženská. Hlavně ať jste obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.14 07:57

@Pipet díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.11.14 08:07

@quinny fíhá, to je kus ženské, musí být ale slaďounká, prdelka malá :hug: jen muchluj co to jde :)
Mooooc gratuluju a přeji, aby byla ta nejhodnější holčička na světě, hezky papala, přibývala a rostla do krásy, a kluci jí milovali a bránili jí jako velcí bráchové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.14 08:08

@bimbama děkuju:) jj váha velka ale ony se ty větší děti rodí možná i snáz se říká. Každopádně jsme oba s manželem hodně vysocí, takže naše donošené děti nikdy malé nebudou. :mrgreen: ony i váhově jsou jak přes kopírák.

Přemýšlím jak se má ta moje opica kočičí. Prý byla hodně nervózní jak jsem rodila. Ta zvířata jsou vážně úžasná. A co asi řekne na dalšího vetřelce…doufám že bude ráda, že se u nás v domácnosti konečně trochu sníží hladina testosteronu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.11.14 08:10

@quinny určtě si malou oblíbí :) A bude vyžadovat mazlení za dobu, cos nebyla doma :D
Těším se, až nám sem šoupneš fotečku maličké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.14 08:10

@KačuliKačka díky :hug: :hug: jj muchluju nasávám a užívám svojeho posledního prcka. Tak rychle to utíká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.11.14 08:18

@KačuliKačka uvidíme:) je pravda že v muchlování mám resty to jí určitě vynahradim. Před porodem už jsem byla nepříjemná sama sobě místy a vůbec se mi nelíbilo když mi skákala po břiše. Tak teď si to snad vynahradíme obě pokud nebude uražená :mrgreen:
Fotku dám, ale až z domova. Tady mám takové provizorní připojení co mi dovolí horko těžko cokoliv natož fotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.11.14 08:50

@quinny Gratuluju!! To je teda obřík, ta mladá dáma :lol: :kytka:
@Pavlinax Já žádnou tinkturu nemám 8o Jinak Garďas je pořád stejný, řve pořád stejně, jen malinko míň žere kapsičky a maso, spíš mu jedou granule. Ale pije a hraje si, tak snad ho to brzy přejde (doufám, že dřív jak za 3 měsíce) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
14.11.14 09:59

@quinny Velká gratulace a ať se vám obou všechno krásně daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.11.14 10:12

@quinny jů veliká gratulace :hug: hodně zdravíčka Vám oběma :-)

Hele u nás kočky v pohodě. Malou ignorujou. Zatím teda než je bude škubat :mrgreen:
A když kojím tak Larry si vyskočí na gauč a palicí se mazlí o Elišky hlavu a vrní jak blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.11.14 10:30

@Pája 01 To je hezký, mazlí se o hlavu :lol: Živě si to představuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.11.14 10:39

Holky, potrebuju poradit. Mame 6 kocek, nektere jsou i doma, jine hlavne venku a jeden kocour zacal v lete schazet, zhorsila se mu srst, zacal mit zvlastni vyraz v obliceji, prohlizela jsem ho a na nic jsem neprisla, ostatni kocky krasne a v kondici. Jeli jsme pak na veterinu a ukazalo se, ze ma blechy a ty ho uziraji, nevyspi se, takze proto vypada tak sesle. Dostal pipetu Advocate a blechy vymizely a jeho stav se zlepsil. Ted mu ale tchyne nasla blechu na brise, takze pipeta uz nepusobi, mame tedy dat dalsi davku nebo ho rovnou vzit k veterinari? Ostatni cice jsme prohlidli, nektere mely tez blechy, ale na zadnou nepusobily tak jako na kocoura, ktery je citlivejsi, pipety dostaly pak vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný