Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
20.11.14 09:47

@rainucha Tak, alespoň se budeš víc těšit. :lol: A chtěla bys z této chovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.11.14 10:16

@bimbama Uvidíme, ale asi jo. Paní je mi sympatická, tak snad bude taková i osobně ;) A v ten den kdy přijedu bude mít zrovna ještě narozeniny. Pořád dává na FB fotky nebo videa koťátek, tak si myslím, že to bude dobrá chovatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.11.14 12:10

@hellivete on leze jen pod ty koberečky… jinak spí na mojí peřině a pod ní se nehrne :)
Myslím, že tulipytlík by byl nepovšimnut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
20.11.14 15:07

@KačuliKačka
Tak to je škoda, no ale aspoň ušetříš. :jazyk:
Mě tyhle vaky lákaly ke koupi, ale náš zavrtávač už bohužel spí věčný sen v zahradě a zbytek smečky nemá zájem. U těch letí vysunuté pozice a kukaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.11.14 15:42

@hellivete no já mám celkem 3 kočičáky a psa… ale jen Charlie je tak praštěný a zamotává se do koberečků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.11.14 15:42
@rainucha píše:
@bimbama Uvidíme, ale asi jo. Paní je mi sympatická, tak snad bude taková i osobně ;) A v ten den kdy přijedu bude mít zrovna ještě narozeniny. Pořád dává na FB fotky nebo videa koťátek, tak si myslím, že to bude dobrá chovatelka :)

Třeba manžel překvapí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.11.14 16:26

@KačuliKačka To bych se hodně divila :) Myslím, že si ani nevzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.11.14 09:05

Nějak jsem nezvládla včas objednat velký pytel granulí, tak jsem koupila u paní v obchůdku rozvažované. Neměla zrovna tu značku, co obvykle bereme, tak jsem zkusila zn. Josera a Mr. Megamlsoun Ducifálek I. ani nemrknul a normálně to žral Jsem hleděla jak puk.
Tak možná jim pak koupím zas pytel těchto. Fakt jsem byla překvapená, on se na všechno tváří, že ho chci otrávit :roll: :cert:.

@rainucha Já napsala ježíškovi o velkou klec pro morčata, ale taky se na mě vyprdne a po svátcích si ji budu muset koupit sama.
Ti chlapi tomu vůbec nerozumí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.11.14 09:16

@Pipet Přesně tak! Hluponi :cert: :lol:
Vidíš, tak konečně jsi narazila na něco, co mu chutná. Josera mi dneska přijde testování pytlík 400g, teda myslím, že jsem to objednala - dneska přijde velký balík ze zoohitu :mrgreen: Mamky kocour tam má taky Ježíška, jemu zase chutnají Applaws - a to je mámy Tomík taky pěkně vybíravej - ona mu teda dává whiskas granule, ale on z toho vyžírá jenom nějaký barvičky.. Tak na světovce si koupila App a ty prý žere v pohodě - a to jsem ji dávala asi 3 vzorky mých granulí, co jsem tu měla. Je to holomek vybíravej, stařičkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.11.14 17:10

Holky co myslíte, je lepší mít jen dvě kočky nebo tři? Mně jedna paní z depozita řekla, že jsou lepší dvě, že ta třetí se pak může cítit odstrčená. Já uvažuju nad útulkem, když teď nemám korunky na papírovku. Ale tu bych si pak chtěla pořídit třeba v létě :) Mně by se líbily tři micky doma. A finančně se dvě nebo tři asi ztratí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.11.14 17:12

Tak asi 4, ať se můžou párovat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.14 17:33

@rainucha Asi záleží na povahách koček. Babička měla tři kočky pouze v bytě - jedna z rodiny, kde měli koťata, další dva nalezenci. Všichni kastrovaní - dvě kočky, jeden kocour. Ta kočka, která přišla jako poslední, tu ti dva nikdy nepřijali. Kolikrát na ní byli dost škaredí. Byla křížená pravděpodobně se siamkou a tak byla povahově i odlišná. Nakonec ji babička musela dát pryč - kamarádce. Oba ji honili, rvali se s ní, nenechali ji se mazlit a tak. Ale zase známá měla tři kočky (kocour + 2 kočky) - kastrovaní a snesli se v pohodě - byly to exotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
22.11.14 17:40

@rainucha

raini, mam dve a nemuzu si to vynachvalit, hraji si spolu, honi se, mazli se, mnoukaji na sebe…vydrzi doma i delsi dobu a nemam vycitky svedomi…3 kocky to je uz smecka…v byte 3 kocindy a u tebe jeste mimco mi prijde uz dost starosti, ja osobne a za me jsem pro dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.14 17:46

@rainucha Jo, málem bych zapomněla. Krásná profilovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.11.14 18:06

@rainucha mám tři a řekla bych, že se ani jedna necítí odstrčeně… každá je jiná… Lota je taková samostatná jednotka, Samík už takový klidas a Charlie divočák…
Když chtějí, tak se spolu mazlí, spí spolu na gauči, když nechtějí, jeden druhého i třetího si nevšímají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný