Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem taky takový kočičí maniak. Mám doma 5 modrých britek. ![]()
@zkrumlova píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem taky takový kočičí maniak. Mám doma 5 modrých britek.
Jedině za předpokladu vložení nejméně 5 fotek ![]()
Vítej ![]()
Taky přeji krásný advent! I když to teda moc neprožívám ![]()
Holky, Garďouš už dva dny nekadil, nevíte, čím by to mohlo být? Je teda pravda, že od pátku jsem ani nedoplňovala misku granulí, protože si jen zobne - jinak masíčko a kapsička. Ale čůrat chodí tak 4-5× za den. Tak jestli to mám řešit nebo čekat nějakou „nálož“ ![]()
@rainucha Nevím, jak je to u koček. Ale kdybych to řešila u svých psích holek, tak jim zkusím dát kapku oleje do jídla (lososový, olivový) a pokud by tři dny nešly, asi bych šla k veterinářovi. Zkusila bych to i Gárdíkovi.
@bimbama Tak já to zkusím - nijak mu to snad neublíží. Za chvíli dostane oběd, jen doufám, že nebude mít potřebu, až pojedeme do Prahy, to bude cca v 7 večer. Ale je pravda, že vždycky vydržel, jen pak z přepravky rovnou na záchod, ale vydržel ![]()
@rainucha Určitě mu to neublíží a pokud má zácpu, mohlo by to pomoci. Olej se psům a kočkám běžně přidává. Já nejčastěji dávám ten lososový, ale občas i olivový, když není lososový.
@bimbama Díky. Lososový teda taky nemám, tak jsem dala pár kapek extra virgin. Ještě bych mohla zkusit pastu na bezoáry.
@Black Tears Britskou červenou tečkovanou ![]()
Holky, takový byl maličkatý a teď má 5 kilo
Slaďouš.
@rainucha píše:
@bimbama Díky. Lososový teda taky nemám, tak jsem dala pár kapek extra virgin. Ještě bych mohla zkusit pastu na bezoáry.
@Black Tears Britskou červenou tečkovanouHolky, takový byl maličkatý a teď má 5 kilo
Slaďouš.
Ten je sladký ![]()
@rainucha píše:
@Black Tears Britskou červenou tečkovanouHolky, takový byl maličkatý a teď má 5 kilo
Slaďouš.
Je pořád nádherný pucík ![]()
Díky holky. Od nového roku bude asi mít dietku, aby neměl špíček.
Myslíte, že ho můžu krmit jen masem a granulema? Přijde mi, že ty konzervy a kapsičky by mít vůbec nemusel (možná třeba jako pamlsek). Když bych mu dávala 2× denně maso. Stejně mu maso šmakuje víc. Sice teď sežral i kapsičky Applaws, ale víc mu jede Felix, který není úplně eňo ňůňo.