Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
1.12.14 16:59
@rainucha píše:
@bimbama Dej pokoj :lol: Já kdybych mohla, tak mám od každé rasy jednu dvě micky.@zuzanecka81 To si taky říkám. Já to vidím následovně - pořídili jsme kocourka, ten „zařídil“ mimino. Takže až bude mimino, po nějaké době bude další micka, pak bude další prcek no a jelikož chci tři děti, musí být i tři kočky :lol:

tak tak já mám dvě děti a mám dvě kočky…třetí neplanuji ani dítě ani číču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
1.12.14 17:00

Teda číču možnáááááááááá jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.12.14 17:12
@Pavlinax píše:
Teda číču možnáááááááááá jo…
:pankac: už jsem se lekla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.12.14 20:17

Ahoj holky,

tak se mi včera poštěstilo vyfotit všechny tři kočičáky na jednou… zasedli mi gauč, příšerky moje :D
Dnes dopoledne jsme hledali ztracenou fenku, bohužel bez výsledku. Odpo jsme měli psí „rande“ se dvěma vlčími slečnami, na to jsme potkali ještě mladého vlčka, tak jsem byla jako Alenka v říši vlků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.12.14 20:21

@KačuliKačka „Čévéčka“ žeru :srdce: Ovšem asi si ho nikdy nepořídím :think: Jsem na něj zřejmě moc nervák.
Snad se fenečka najde.

Ducánek pomáhá s pečením :palec: :mrgreen:

A ještě jedna fotka, jak si Majda ochočuje morčátka :lol: Pleška má ráda drbání na bříšku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.12.14 05:12

@Pipet Čévéčka taky mám ráda a možná ještě víc Saarlose. No, jinak morčátko vypadá, jako by bylo plyšový. Krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.12.14 14:05

@Pipet morčátko je super, ono vypadá, že se snad i usmívá :D

Čévéčka jsou krásná, ale sama majitelka říkala, že na ně člověk musí být pevný, být nad „nimi“ psychicky. Má dvě fenky, jedna je nadřazena druhé a občas je prý musí hodit na lopatky a zalehnout, aby věděly, kdo tady šéfuje. Ona zkoumá v terénu netopýry, takže holky má sebou často venku a nemusí se bát :)
Nicméně jsou to krasavice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.12.14 10:45

@Pipet @bimbama holky, něco pro vás… charakteristika a foto od majitelky:

člověk však musí počítat se zničenou zahradou, zničeným plotem, zničeným nábytkem, sežraným obědem, večeří, snídaní, zničenými sousedy…a naopak se stále se zlepšují fyzickou kondicí na dlouhé tratě a také roste předvídavost „co vše by čévéčko mohlo udělat/ukrást/vyválet se v“ - aneb - nudíte se, a medvídek mýval vám nestačí?- pořiďte si čévéčeko

p. s.: já řvala smíchy :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.14 10:50

@KačuliKačka No jo, jsou to kliďasové :palec: Ale víš co, já prošla školou malamuta… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.12.14 10:53

@KačuliKačka :mrgreen: Na tom umyvadle je teda bezva :mrgreen:

Morče Pleška je super, to se takhle nechá drbat… Střapula už ne, ta furt někde skáče a hopsá a běží.
Jsem říkala Majdě, že nás asi podvedli, že to nejsou morčata, ale veverky s ustřihnutýma ocáskama! A prý ne, že nemají štětičky na uších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.12.14 13:33

Holky, asi jsem se už ptala, ale ta Kelpa nevíte, dá se sehnat ve zverimexech? Ptala jsem se ve Vrchlabí a tam mi řekli, že jen u veta. Tak nevím, jestli to zkoušet i v nějakých velkých (Pet center atd.) nebo to rovnou objednat na netu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.14 13:50

@rainucha Ty jezdíš do Prahy, viď? Tam to budou mít v nějakém Barfařském obchodě. Tuším richbarf.cz tam má prodejnu. Ale já ji objednávala, u nás ji nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.12.14 14:02

@bimbama Už na to koukám, díky :palec: Určitě objednám a pak vyzvednu. Koukám, že mají i za levno to masíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.12.14 14:09

@rainucha Těch obchodů bude v Praze určitě víc. Ale tohle mě napadlo jako první, protože jsem u nich Kelpu objednávala - chtěla jsem na vyzkoušení jen 100 g. A oni to mají na váhu, ta je to fajn. S masem zkušenost nemám. To beru jinde. A jsou fajn i ty konzervy, co prodávají - Falco. Ručně plněné tuším. Každopádně je tam třeba celá půlka kuřete i kosti, které se ale úplně rozpadají. A bez jakýchkoliv přísad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.12.14 14:14

@bimbama Objednala jsem zatím Kelpu - taky mi přijde super, že ti to odváží. Tak to jen zkusím. Jen doufám, že mě pak nechá Gardík sáhnout do tlamy, abych mu odstranila ten plak a všechno. Já pojedu zítra na tu kamennou prodejnu, tak se tam kdyžtak mrknu, a zeptám se na všechno :) Snad tam nenechám majlant :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný