Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
22.11.14 18:08

@bimbama Díky :) To máš asi pravdu. Gardík je teď mazlivější a mazlivější :) Takže kámoš by mu asi bodnul. Občas teda pořád řve, ale věřím, že kdyby se vyřádil, bylo by to něco jiného. Já si s ním hraju max. 2 hodinky denně - dohromady za celý den. Ale mazlím ho pořád :)
@Pavlinax Já s nimi budu doma pořád, a hlavně budu sama, takže budu ráda za společnost klidně i tří kočiček. Ale je fakt, že jsem vybavená zatím jen na dvě kočičky :) Tak nevím, jestli pomoci nějaké z útulku nebo počkat do léta na další britku. Chjo, to je dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.11.14 18:08

@rainucha jinak mají Sam 11,5 peršan, Lota 9,5 turecká angora a Charlie 4 a 1/4 obyč zrzek.
Oba byli dospělí a přijali Charlieho skvěle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.11.14 18:10

@KačuliKačka Tak to je fajn - asi spíš mají dospěláci přibrat další kotě že? Než mlaďoch mlaďocha. Tak to je príma, že to u vás prošlo bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.11.14 18:15

@rainucha Tak mrkni do útulku, třeba tam najdeš „lásku na první pohled“. A když ne, tak počkáš na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.11.14 18:37

@rainucha no to nevím… v r. 2009 jsem si ke dvěma dospělákům vzala 10 letého kocourka po mamince, venku by umřel hlady. A oba ho přijali bez problémů, dokonce naše netýkavka Lota ho milovala a tulila se k němu :D
Ono záleží asi i na povaze kočičky/kocourka, co už je doma. U nás je Samík děsný pohodář, nevadí mu děti, cizí lidi, cizí psi… Lota je taková nekonfliktní až podřídivá kočička, takže taky klidná, hodná. Defakto přijali jak starého kocourka, tak kotě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.11.14 11:01

@bimbama Právě koukám, že v Praze bude 7.12. umisťovací výstava, já sice pojedu z wellness, ale mohla bych to stihnout se podívat :)
@KačuliKačka Gardík je právě v pohodě. I když je fakt, že s moc zvířaty se ještě nesetkal :-D A když, tak to byli starší ročníky, co už mají rádi svůj klid. Ale lidi mu nevadí. A teď je mazlinka. A když nechce, tak si zaleze a nikdo ho půl dne nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
23.11.14 11:48

@rainucha To zní dobře. Tak když budeš mít chvíli, tak tam nakoukni a uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
23.11.14 13:16

@rainucha
Nám lépe než 2 kočky fungovala tříčlenná smečka. Když jeden dělal brajgl, tak se ti druzí dva proti němu spojili a zase byla rovnováha. Tohle zajišťovalo, že nikdo nebyl příliš silný ani dominantní, takže se to nezvrhlo a vždycky si měli s kým hrát, když jeden neměl zrovna náladu. Ale je to silně individuální - kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.11.14 14:06

@hellivete Já osobně si myslím, že jsou lepší tři než dvě :) Stejně jako chci tři děti :lol:
Děkuju za názor.
@bimbama Nejhorší je, že tyhlety umísťovačky jsou v Praze v neděli - a to my teprve jezdíme kolem šesté večer do Prahy, takže nemám šanci se podívat. Ale 4. jedu do Mariánek a 7. se vracím do Prahy a budu do pondělí, takže bych se ráda mrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
23.11.14 14:14

@rainucha Tak třeba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.11.14 21:56

Holky, kdybyste se chtěly pokochat, tak www.eclat.cz, to jsou úžasní bobani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.11.14 04:00

@rainucha Tady ty koťata sleduju na FB. Paní se zatím nedaří, najít jim nové majitele. Někteří jsou opravdu vyvedení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.11.14 12:49

@bimbama Mají úžasné kukuče všechny :) Pojedu se tam nezávazně podívat příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.11.14 13:28

@rainucha Tak potom napiš. Ty teď budeš mít takové turné po koťatech, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.11.14 14:01

@bimbama :mrgreen: Přesně tak. Pak budu referovat, kdybyste měla pak nějaká zájem o koťátka, tak jestli se jim u chovatelů daří a je to, jak má být :)

Holky Garďas se teď pořád lísá a chodí za mnou, to je bomba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný