Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka slvela fotka s obojkama jeste to chce neco pro panicky ![]()
Ještě byl ve vtipové diskusi jeden
Inzerát : dostala jsem od kamarádky krásné šedé koťátko. Je milé a přítulné, bohužel manžel je alergický na srst a tak ho musím dát pryč. Jmenuje se Karel, měří 180 cm, má hnědé vlasy…
@bimbama Přijde mi to zvláštní
Ale je pravda, že lidi asi vybírají podle toho, jaká barva zrovna jede. Já na výběr neměla, chlap poručil, jestli kočka, tak barva Garfield a já jen hledala
Ale jinak mi na barvě moc nesejde, i když se mi líbí ty stříbrné mramorky. Ale kukuče mají krásný všechny ![]()
@Pipet píše:
Ještě byl ve vtipové diskusi jedenInzerát : dostala jsem od kamarádky krásné šedé koťátko. Je milé a přítulné, bohužel manžel je alergický na srst a tak ho musím dát pryč. Jmenuje se Karel, měří 180 cm, má hnědé vlasy…
To je dobrý ![]()
@rainucha jsem v práci a nechtěla by jsi jít se mnou na výstavu koček?
@Black Tears A na jakou jdeš? Já jsem v Praze pouze od pondělí do čtvrtka a příští týden ve čtvrtek odjíždím do lázni. Teď 30.11., jak bude v Kočkafé nemůžu ![]()
@rainucha to je škoda, já nejsem z Prahy, to byla náhoda, že jsem měla čas. Měla by být v Top hotelu.
@Black Tears Našla jsem něco víkend 13.-14.12. - to jsem tedy taky mimo, mám narozeniny, tak budu cestovat po babičkách atd.
Pak už v Praze do Vánoc nebudu a potom prvních 14 dní v lednu a pak už vůbec.
Aháá, jsem myslela, že jsi z Prahy
Už se v tom ztrácím.
@KačuliKačka píše:
Přejeme vám krásnou první adventní neděli