Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha
Jé, ti jsou krásní
Dlouho jsem tu nebyla, máme v práci fofry, tak to čtu zpětně. A máš moc hezkou profilovku, ta barva vlasů je super!
Ahoj holky,
tak jsme hafanům pořídili svítící obojky a včera jsme je „vypustili“ do tmy, to vám byla sranda
v lese pobíhalo několikero různých světýlek… ale aspoň jsme věděli, kde kdo je a kdo je kdo podle barvy a blikání ![]()
p. s.: ta oranžová světlušk úplně vlevo je náš Bruny a já s ním ![]()
@KačuliKačka
Máme taky svíticí, ale jen jeden. A dneska nám přišly tři reflexní obojky.
@betuska.bathory Och, děkuji
Koťátka jsou krásná.
@bimbama Paní chovatelka Ori Amulet je moc super ženská
Já byla v sedmém nebi, 9 koťat a dvě mamky k tomu, no všichni najednou buď spali nebo si hráli, byl to mazec. Už má volnou jen jednu kočičku, Lilinku. Ta se ke mně docela měla
Ale musela jsem zatím odmítnout. Ale třeba po novém roce se nějaké koťátko uvolní, tak nad tím budu přemýšlet a to už budu i v lepší fin. situaci. Jeden kocourek třeba celou návštěvu prochrápal, buď na dece a nebo na koberci. A taky jsem viděla kojení, i když mamka teda vypadala sama jako kotě, taková maličká, vycucnutá. Stálo to za to ![]()
@rainucha Jé, děkuju za informace. Tak to je fajn. Já předpokládala, že bude příjemná, podle toho, jak píše na facebooku. A koťátka - to musela být parádní, tolik kuliček. To musela být fuška odolat a nezamluvit si Lili.
A to tě čeká ještě jedno velký pokušení - jedna návštěva, viď?
@bimbama Jojo, na FB se mi jevila super a potvrdilo se to
Oni jsou všechny krásný, achjo.
Pokušení snad odolám - ty od paní jsou už velká, těm je tak 8 měsíců. Já bych radši od malého koťátka
Ale ty jejich barvičky, to je něco. Určitě bych si vybrala ![]()
@rainucha V prosinci to bude rok, co jsem byla taky na návštěvě u chovatelky Britek u nás v Brně. Byla úžasná. Koťata taky. A její chovný kocour, to bylo něco nádhernýho. Měl 10 kilo. Přišel, lehnul si na zem a pozoroval nás. Měla jsem u sebe i čivavku a on ji jen tak v klidu pozoroval. Koťata si Bimbu v klidu učuchávala a ona je. Parádní zážitek. Paní odpovídala na dotazy, takže mám taky jeden moc fajn zážitek z návštěvy chovatele koček.
Ahoj, dneska jsem byla v té nové kočičí kavárně a je to tam suprový.
Vy se máte, prochajdy s pejskama, návštěvy u koťátek a v kavárně ![]()
Já čučím doma s nemocnýma dětma
![]()
A tenhle znáte?
@Black Tears Nene! Příště jdu s tebou, můžu?
Já se potřebuju k někomu vetřít, se mnou nemá kdo chodit do takových kaváren. Podle fotek to vypadá super.
My byli dneska v kině na Hunger Games. A příští týden prý jdeme na Tučňáky z Madagaskaru ![]()
@bimbama 10 kilo, páni. Jinak paní psala na FB, že ty krasavce má za 8000,–, to jsem tedy čekala víc, spíš 10 tisíc. Nejradši bych si vzala aspoň pět kočiček
Nejlepší by pro mě bylo se odhlásit ze všech kočičích skupin. Ať nemám chutě ![]()
@rainucha Vypadá to, že má docela problém je udat no. Lidi asi chtějí úplná koťátka a asi i zrovna „frčí“ jiné barvy.