Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
24.11.14 16:49

@rainucha :palec: Tak se těším na recenze chovatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 16:18

@rainucha
Jé, ti jsou krásní :-) Dlouho jsem tu nebyla, máme v práci fofry, tak to čtu zpětně. A máš moc hezkou profilovku, ta barva vlasů je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.11.14 12:05

Ahoj holky,

tak jsme hafanům pořídili svítící obojky a včera jsme je „vypustili“ do tmy, to vám byla sranda :lol: v lese pobíhalo několikero různých světýlek… ale aspoň jsme věděli, kde kdo je a kdo je kdo podle barvy a blikání :mrgreen:
p. s.: ta oranžová světlušk úplně vlevo je náš Bruny a já s ním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.11.14 12:17

@KačuliKačka :palec: Máme taky svíticí, ale jen jeden. A dneska nám přišly tři reflexní obojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.11.14 12:40

@betuska.bathory Och, děkuji :) Koťátka jsou krásná.
@bimbama Paní chovatelka Ori Amulet je moc super ženská :) Já byla v sedmém nebi, 9 koťat a dvě mamky k tomu, no všichni najednou buď spali nebo si hráli, byl to mazec. Už má volnou jen jednu kočičku, Lilinku. Ta se ke mně docela měla :) Ale musela jsem zatím odmítnout. Ale třeba po novém roce se nějaké koťátko uvolní, tak nad tím budu přemýšlet a to už budu i v lepší fin. situaci. Jeden kocourek třeba celou návštěvu prochrápal, buď na dece a nebo na koberci. A taky jsem viděla kojení, i když mamka teda vypadala sama jako kotě, taková maličká, vycucnutá. Stálo to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.11.14 13:18

@rainucha Jé, děkuju za informace. Tak to je fajn. Já předpokládala, že bude příjemná, podle toho, jak píše na facebooku. A koťátka - to musela být parádní, tolik kuliček. To musela být fuška odolat a nezamluvit si Lili. :D A to tě čeká ještě jedno velký pokušení - jedna návštěva, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.11.14 14:08

@bimbama Jojo, na FB se mi jevila super a potvrdilo se to :) Oni jsou všechny krásný, achjo.
Pokušení snad odolám - ty od paní jsou už velká, těm je tak 8 měsíců. Já bych radši od malého koťátka :oops: Ale ty jejich barvičky, to je něco. Určitě bych si vybrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
26.11.14 14:16

@rainucha V prosinci to bude rok, co jsem byla taky na návštěvě u chovatelky Britek u nás v Brně. Byla úžasná. Koťata taky. A její chovný kocour, to bylo něco nádhernýho. Měl 10 kilo. Přišel, lehnul si na zem a pozoroval nás. Měla jsem u sebe i čivavku a on ji jen tak v klidu pozoroval. Koťata si Bimbu v klidu učuchávala a ona je. Parádní zážitek. Paní odpovídala na dotazy, takže mám taky jeden moc fajn zážitek z návštěvy chovatele koček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
26.11.14 17:52

Ahoj, dneska jsem byla v té nové kočičí kavárně a je to tam suprový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.11.14 20:06

Vy se máte, prochajdy s pejskama, návštěvy u koťátek a v kavárně :palec:
Já čučím doma s nemocnýma dětma :roll: :mrgreen:

A tenhle znáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.11.14 00:04

@Black Tears Nene! Příště jdu s tebou, můžu? :mrgreen: Já se potřebuju k někomu vetřít, se mnou nemá kdo chodit do takových kaváren. Podle fotek to vypadá super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.11.14 00:05

@Pipet :lol: :lol:

My byli dneska v kině na Hunger Games. A příští týden prý jdeme na Tučňáky z Madagaskaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.11.14 10:06

@bimbama 10 kilo, páni. Jinak paní psala na FB, že ty krasavce má za 8000,–, to jsem tedy čekala víc, spíš 10 tisíc. Nejradši bych si vzala aspoň pět kočiček :-) Nejlepší by pro mě bylo se odhlásit ze všech kočičích skupin. Ať nemám chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.11.14 10:08

@rainucha Vypadá to, že má docela problém je udat no. Lidi asi chtějí úplná koťátka a asi i zrovna „frčí“ jiné barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.11.14 10:12

@Pipet neznam a fakt jsem se nasmala :mrgreen: :P :andel: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie