Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha Určitě jo. Já holky krmím taky masem. A když mám líné období, tak mají ráno kvalitní granule a večer maso. Kočka je výhradně masožravec, takže to určitě uvítá a i je to pro něho ve všech ohledech lepší. Jinak moje jedna fenka na mase taky trochu mívala zácpy. Tak mám ten lososák a třeba 2× týdně (jak si vzpomenu) jim tam kápnu. Ono je to fajn i na srst a má to i nějaké ty prospěšné látky. I když se i spekuluje o těžkých kovech, co mořské ryby obsahují. Ale užívá ho strašně moc jak psů, tak koček a ještě jsem neslyšela, že by se to nějak projevilo. A navíc by měl být pro ně líp vstřebatelný, než rostlinný olej.
Viděla jsem teď inzerát na britky. Celobílá kočička a kocourek taky bílý a jen měl černý čumáček a ouška. Nevím, jak se těm barvám správně říká
No, nádherní. Snad se jednou dočkám…
@bimbama Fakt děkuju, už jsem měla strach, jsem zvyklá jednou denně hovínka vídat ![]()
Já si myslím, že bych i ušetřila, kdybych kupovala jen maso a konzervy občas. Ale myslím, že bych tím nic nezkazila. Ten lososák si tedy koupím, těch pár kapek je určitě nezabije.
V barevných variantách se taky nevyznám. Obzvlášť pokud to mají tak, jak píšeš, barevná jen ouška nebo tak. Máš nějakou fotku?
Bílé kočičky se prý nedožívají moc velkého věku a bývají hluché, ale nevím, jak je to u těch s PP.
@rainucha S tou hluchotou, myslím, že kočky s PP se testují. Ale to že se nedožívají vysokého věku, to nevím. To jako fakt? Fotku přikládám. Chovatelkou je Zuzana Hunady. Doufám, že neporušuju autorská práva.
@rainucha píše:
@bimbama Já si myslím, že bych i ušetřila, kdybych kupovala jen maso a konzervy občas. Ale myslím, že bych tím nic nezkazila. Ten lososák si tedy koupím, těch pár kapek je určitě nezabije.
Určitě nic nezkazíš. Mrkni třeba sem:
První odkaz o krmení masem obecně, hlavně u psů. Ale prolíná se to. A druhý odkaz krmení koček.
www.manwe.eu (celé pravé menu)
http://mackysumasozravce.webnode.sk/
@bimbama To je úžasný, ty černý tlapinky. Díky za odkazy, hned na to mrknu. Dneska stejně musím skočit do krámu pro nějakou flákotu. Jen se bojím, jak to tady muž zvládne s kocourem, 4 dny. Budu asi jako na trní, musím mu napsat manuál ![]()
@rainucha Já se do nich zamilovala. I bych možná oželela Birmu. Tihle jsou totiž úžasní. Vzadu ta bílá je holčička Princess a vepředu kocourek Pascal.
@rainucha Neboj se, určitě to spolu zvládnou. Akorát tobě bude asi smutno.
@bimbama Birmy jsou taky krásný. Mně se líbí všechny rasy kočiček. Kocourek se mi líbí teda moc, takový plyšáček ![]()
@rainucha Mně se jich taky líbí hodně. Ale potom, co jsem váhala mezi Britkou, Ragdollem, Sphynxem… tak jsem si uvědomila, že Birma byla první kočka, která mě uchvátila jednou na návštěvě. Byla dokonalá. Seděla jako socha a pozorovala.
A tak jsem se rozhodla, že snad jednou bude Birma a nebo tady nějaká taková bílá Britka. I když Britky jsou krásný taky všechny. Mě se líbí i bikolorky. No, je to složité.
@rainucha píše:
@bimbama Birmy jsou taky krásný. Mně se líbí všechny rasy kočiček. Kocourek se mi líbí teda moc, takový plyšáček
Je volný ![]()
@rainucha píše:
Holky co myslíte, je lepší mít jen dvě kočky nebo tři? Mně jedna paní z depozita řekla, že jsou lepší dvě, že ta třetí se pak může cítit odstrčená. Já uvažuju nad útulkem, když teď nemám korunky na papírovku. Ale tu bych si pak chtěla pořídit třeba v létěMně by se líbily tři micky doma. A finančně se dvě nebo tři asi ztratí
já budu mít tři. zatím mám dvě - jedna je divoch a ta druhá klidná trochu trpí. ve třech se ty síly lépe rozloží ![]()
@bimbama Dej pokoj
Já kdybych mohla, tak mám od každé rasy jednu dvě micky.
@zuzanecka81 To si taky říkám. Já to vidím následovně - pořídili jsme kocourka, ten „zařídil“ mimino. Takže až bude mimino, po nějaké době bude další micka, pak bude další prcek no a jelikož chci tři děti, musí být i tři kočky ![]()