Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pája 01
Díky! Takže do Vánoc už bude z tlamičky voňánkovat ![]()
@Pája 01 Jdu až zítra - změna
Já měla být ve Vrchlabí dnes kvůli oslavě, ale mamka dostala ATB, tak to necháme na neděli a na UTZ půjdu zítra. Termín mám za dva měsíce, 14.2. ![]()
@bimbama Ano
![]()
Tak mi psala paní, že u ní byli nějací lidé vybrat si koťátko, že se jim Myška líbila, ale že je zamluvená, tak si vzali jejího nejlepší kámoše kocourka
Uf! Posílala mi fotku, jak hajá na knížce, taková malinká je
Já se teď chystám na poštu, pak ke kadeřnici, potom musím nakoupit přísady na vánočku a perníčky, potom jdu na ten UTZ a k večeru se ségrou k babičce. Péct budu asi po nocích, protože jinak to nestihnu. Teď ještě peru, odpoledne dám prát zase a zítra znovu, pak to všechno vyžehlit, zítra ještě rodinný oběd s tchánovci. Odpoledne se staví sestřenka, možná ještě kamarádka vrátit mi knížku. Od šesti mám hokej a v neděli si možná pospím a odpoledne přijede moje rodinka slavit a navíc k nám do města jede Vánoční kamion, tam jsem se chtěla podívat
V pondělí se stavím u kamarádky podívat se na šátek a osušky pro baby, a v úterý se staví taťka mi popřát k narozkám. Určitě jsem na něco zapomněla, ale už to není v mých silách - tak snad to dopadne všechno OK a perníčky budou do úterý hotové ![]()
@rainucha A k tomu všemu ještě příští pátek koťátko…
Jak se bude jmenovat?
@bimbama Vůbec nevím, protože Myško říkám občas i kocourovi
Ale tak pokud na to bude trochu zvyklá, tak jí ho nechám. Na vymýšlení jmen jsem trochu antitalent.
@rainucha no neboj s tím porodem ono se to může ještě změnit a na Valentýna to být nemusí ![]()
Teda máš toho požehnaně ale jen si užívej pak to chvilku nepůjde ![]()
A co manžel už to ví že bude přírůstek? ![]()
@rainucha koukám, že jsi na tom s aktivitou jako já, jen teda já už zapomínám, tak jsem byla nucena si pořídit i teď na konci roku diář a vše si psát. Minule jsem si 3 dny vzpomínala na to, kam jsem chtěla ještě zajet
![]()
@Pája 01 Ne-e neví, dozví se o víkendu
No, tak jako Valentýn není špatnej, ale lepší by bylo jiný den
Ale chtěla bych ještě na premiéru těch 50 odstínů šedi
Takže kdyby to bylo 14.2. a dál, vůbec bych se nezlobila.
@KačuliKačka Já si taky všechno píšu. Jsem střelec, takže mám děravou hlavu
Diář na letošek nemám, ale na příští už ano a taky kalendář, jinak bych byla marná ![]()
@rainucha
tak to vítej v klubu…
Mě šlehne… vydrbala jsem koupelnu, vypíglovala vanu a teď koukám, Charlie si pochoduje ve vaně a VŠUDE jsou jeho šedivé tlapičky!!!
![]()
@KačuliKačka
Taky mi přijde, že když kocour vleze do vany, že je tam větší bordel než předtím
A přitom je čistotný a čistý.
@rainucha tak on tam chodí blbnout každé ráno, ale včera jsem chtěla konečně jednou mít pro návštěvu fakt uklizeno a prd ![]()
Krásný hrneček ![]()
Náš Samuel měl včera drbací den
Měla jsem tady pár přátel z pejskařů, na stole nachystáno, sedělo se, kecalo a hlavně jedlo
A Samík obcházel zcela bez ostychu a žebral, holky z něho měly srandu
Jak nabiju baterku do fotáku, tak sem hodím pár fotek. Prostě se předvedl se vším všudy ![]()
@KačuliKačka Dnes jsem dostala další
A taky jsem pekla kočičí perníčky ![]()