Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
11.12.14 11:32

@Pája 01 :palec: Díky! Takže do Vánoc už bude z tlamičky voňánkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
11.12.14 16:22

@rainucha tak co utz? kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.12.14 16:38

@Pája 01 Jdu až zítra - změna :) Já měla být ve Vrchlabí dnes kvůli oslavě, ale mamka dostala ATB, tak to necháme na neděli a na UTZ půjdu zítra. Termín mám za dva měsíce, 14.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.12.14 16:40

@rainucha Na Valentýna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.14 08:57

@bimbama Ano :roll: :mrgreen:

Tak mi psala paní, že u ní byli nějací lidé vybrat si koťátko, že se jim Myška líbila, ale že je zamluvená, tak si vzali jejího nejlepší kámoše kocourka :) Uf! Posílala mi fotku, jak hajá na knížce, taková malinká je :srdce: Já se teď chystám na poštu, pak ke kadeřnici, potom musím nakoupit přísady na vánočku a perníčky, potom jdu na ten UTZ a k večeru se ségrou k babičce. Péct budu asi po nocích, protože jinak to nestihnu. Teď ještě peru, odpoledne dám prát zase a zítra znovu, pak to všechno vyžehlit, zítra ještě rodinný oběd s tchánovci. Odpoledne se staví sestřenka, možná ještě kamarádka vrátit mi knížku. Od šesti mám hokej a v neděli si možná pospím a odpoledne přijede moje rodinka slavit a navíc k nám do města jede Vánoční kamion, tam jsem se chtěla podívat :mrgreen: V pondělí se stavím u kamarádky podívat se na šátek a osušky pro baby, a v úterý se staví taťka mi popřát k narozkám. Určitě jsem na něco zapomněla, ale už to není v mých silách - tak snad to dopadne všechno OK a perníčky budou do úterý hotové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
12.12.14 09:25

@rainucha A k tomu všemu ještě příští pátek koťátko… :lol: Jak se bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.14 09:35

@bimbama Vůbec nevím, protože Myško říkám občas i kocourovi :D Ale tak pokud na to bude trochu zvyklá, tak jí ho nechám. Na vymýšlení jmen jsem trochu antitalent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
12.12.14 10:42

@rainucha no neboj s tím porodem ono se to může ještě změnit a na Valentýna to být nemusí :mrgreen:
Teda máš toho požehnaně ale jen si užívej pak to chvilku nepůjde :-D
A co manžel už to ví že bude přírůstek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.12.14 12:18

@rainucha koukám, že jsi na tom s aktivitou jako já, jen teda já už zapomínám, tak jsem byla nucena si pořídit i teď na konci roku diář a vše si psát. Minule jsem si 3 dny vzpomínala na to, kam jsem chtěla ještě zajet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.14 13:21

@Pája 01 Ne-e neví, dozví se o víkendu :mrgreen: No, tak jako Valentýn není špatnej, ale lepší by bylo jiný den :D Ale chtěla bych ještě na premiéru těch 50 odstínů šedi :D Takže kdyby to bylo 14.2. a dál, vůbec bych se nezlobila.
@KačuliKačka Já si taky všechno píšu. Jsem střelec, takže mám děravou hlavu :lol: Diář na letošek nemám, ale na příští už ano a taky kalendář, jinak bych byla marná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.12.14 13:24

@rainucha :lol: tak to vítej v klubu…

Mě šlehne… vydrbala jsem koupelnu, vypíglovala vanu a teď koukám, Charlie si pochoduje ve vaně a VŠUDE jsou jeho šedivé tlapičky!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.14 20:15

@KačuliKačka :lol: :lol: Taky mi přijde, že když kocour vleze do vany, že je tam větší bordel než předtím :D A přitom je čistotný a čistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.14 20:56

Dárek k narozeninám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.12.14 06:38

@rainucha tak on tam chodí blbnout každé ráno, ale včera jsem chtěla konečně jednou mít pro návštěvu fakt uklizeno a prd :lol:

Krásný hrneček ;-)

Náš Samuel měl včera drbací den :lol: Měla jsem tady pár přátel z pejskařů, na stole nachystáno, sedělo se, kecalo a hlavně jedlo :lol: A Samík obcházel zcela bez ostychu a žebral, holky z něho měly srandu :D Jak nabiju baterku do fotáku, tak sem hodím pár fotek. Prostě se předvedl se vším všudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.12.14 23:42

@KačuliKačka Dnes jsem dostala další :) A taky jsem pekla kočičí perníčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný