Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
18.12.14 09:20

@quinny No snad to nebude tak hrozný s těma ptákama. Ale co bych pro kočičky neudělala :) Týjo, no to mě ani nenapadlo se tady zeptat, jestli by mi to povolili. Ale sousedka pod námi má zaskleno. Dokonce obcházela barák a ptala se všech, jestli nechceme taky, že pak budeme mít slevu 1000 Kč :lol: Ale jestli to řešila s někým, to netuším. Nicméně ti její papoušci jsou slyšet stejně :cert: :mrgreen:

Holky, Gardík leží na křesle a kouká na Ulici, evidentně ho to velmi zaujalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 09:21

@Pipet No to je fakt, že morče je dost velký. Babička měla tři kočky a jeden čas jsme měli dvě myšky. Takže kočky taky skoro nonstop sledovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.12.14 09:25

Zrovna jsem ho vyrušila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.14 09:28

Jo a @quinny doufám, že morčata budou skinny!
 http://i.idnes.cz/…11927917.jpg

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.12.14 09:42
@Pipet píše:
Jo a @quinny doufám, že morčata budou skinny!
http://i.idnes.cz/…11927917.jpg:mrgreen:
:lol: :lol:

My jak jsme měli křečka, tak kočičáci měli kino a přes tu plastovou přepravku ho sledovali ostřížím zrakem… my z toho měli prču, protože ty jejich soustředěné ksichtíky stály fakt za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
18.12.14 14:11

@bimbama
Asi záleží na kočce. My jsme kdysi měli kočku, která bez problémů vycházela i s myší. Po týdnu doma, co si zvykla, že myš je „naše“ a „dle páníčků je hájená“. Už jí nechávala naprosto v klidu, nelovila ani při vypuštění na volno.
Ale je fakt, že to byla kočičí dobračka. Klidně bránila i naprosto cizího mladého kocourka, co jí vběhnul na zahradu proti agresivnímu dospělému kocourovi. Klidně by ho i adoptovala.

@quinny
Na odrbání zubů kupuju tyhle: http://www.zoohit.cz/…nacky/387575 od Smilly (Zoohit), ale většinou když jsou v akci a dávám je jen několikrát do týdne. Na každodenní krmení mi nepřijdou dost kvalitní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
18.12.14 15:11

Tady je super vychytávkapro venkovní kočiččky, máme tu dvě tulačky, tak jim to na zimu udělám.
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
18.12.14 17:55

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla ale snazim se vas postupne docitat ale napovidate toho hodne ja jsem naprasky mam nervy malej je stale nemocnej tak se delali testy z krve a vysla hrozne zvysena hodnota na alergie jdeme 2.1. na alergologii k tomu jeste podle vseho nejspis astma a nejhorsi je to ze jakmile se k nemu priblizi nekdo z nasich kocicaku tak a treba se s nima mazli tak je pak samej pupinek a ma hrozny zachvaty kasle takze i prez to ze jsem se modlila at je to jakakoli alergie jen ne na kocky me modlidby asi nebyli vysliseny takze budeme muset cicinam najit novy domov sem z toho hotova jsou jak moje deti. to budou asi ty nejhorsi vanoce co jsem kdy zazila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
18.12.14 17:57

Musim se nekde vypovidat a kdo jiny by me pochopil nez ostatni kockomilove :,( ja vubec nevim co bez nich budu delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 17:57

@Lilua To mně strašně mrzí. :hug: Máte tři kočky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
18.12.14 18:07

@bimbama ctyri jeste to kotatko co jsme nasli a zachranili nebo spis ono si nas naslo nevim jestli jsem to tu psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 18:09

@Lilua Jé, dej fotku koťátka… Nemůžou si kočky vzít třeba rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.12.14 18:14

@Lilua to mě strašně moc mrzí… ach jo, věřím, že jsi vnitřně zlomená z celé situace :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.14 18:19

@Lilua :hug: To mě moc mrzí… uvídíš, co na té alergologii ti řeknou…
Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
18.12.14 20:04

Gwen dostala predcasne darecek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...