Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
16.12.14 14:41

@rainucha jé tak to už se budu těšit na fotečky :-) hlavně se nelekni když si hned nepadnou kolem krku.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.12.14 14:44

@Pája 01 Tak to by byl zázrak, kdyby to tak bylo :) Já doufám, že do konce ledna bude vše OK. Abych mohla v klidu porodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
16.12.14 15:05

@rainucha jo já myslím že jo. U nás to trvalo tak cca 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
16.12.14 15:32

@lidadv
Jo, slevy na Zoohitu jde kombinovat ještě se slevama na stránkách typu Plnápeněženka nebo Vratnéceny. Jen já je neustále zapomínám použít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.12.14 15:56

@Pája 01 Tak to by bylo úplně ideální :palec: Myslím, že Gardík se bude muset obrnit nervy, přeci jen je to malé koťátko, ale doufám, že ho bude pořádně prohánět, aby trochu shodil, i když teda tlustej není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.12.14 00:24

PŘESTĚHOVANÝ KOCOUREK

Dobrý večer,
je to 5 dní, co jsme přestěhovali kocourka. Původně bydlel v baráku, kam sám přišel jako odrostlé kotě, byl tam asi 4 roky. Táta tam pracoval, takže s ním byl každý den (jezdili jsme tam i o víkendech), teď se ale situace změnila a kocourek by tam byl většinu času sám, takže jsme ho vzali k nám domů. Taky barák se zahradou, ve stejném městě (asi 2 km od sebe).

Kocourek si docela zvyká, jsou na něm vidět pokroky. Dneska poprvé prošmejdil většinu domu, jí a chodí na záchod normálně, už si i hraje (první dny byl smutný a pořád jen spal). Problémem jsou pro něj náš druhý kocour a pes - bojí se jich. I zde jsou ale vidět pokroky, dřív se k němu nesměli přiblížit, teď už je se psem v pohodě v jedné místnosti, s kocourem to je horší.

Mně ale furt vrtá hlavou, jestli pro něj to stěhování bylo dobré (hlavně kvůli příteli, kterému se to od začátku nelíbí a myslí si, že nám kocourek uteče). Bály byste se toho? Nejméně měsíc ho chceme nechat doma s občasnými procházkami na zahradu na vodítku. Nepustíme ho ven, dokud si úplně nezvykne na kocoura a na psa. Ale bojím se, že nám třeba nedopatřením uteče dříve. Myslíte si, že je velké riziko, že by se nevrátil? :( Máme ho moc rádi a opravdu neradi bychom o něj přišli.

Na chalupě měl svůj klid, byl tam zvyklý a byl svým pánem. Tady se bude o revír dělit s dalším (docela dominantním) kocourem, zas ale bude mít naši přítomnost a neustálou péči.

Děkuji za rady a názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.12.14 06:00

@levandule23 to je krásné :) Nechala bych ho doma déle, klidně i 2-3 měsíce, aby si přeci jen pořádně zafixoval, že tady je teď opravdu doma a neměl tendence se vracet na chalupu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.12.14 08:23

No… a když uteče, tak si pro něj zajedete na chalupu :nevim: Nejspíš by šel tam.
Je kastrovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.12.14 11:05

@Pipet
Kastrovaný je, a nevím, jestli by byl dobrý útěk na chalupu. Musel by jít centrem města, přes plno silnic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.12.14 18:12

Hezky vecer kockomilky. Co je noveho tady moc vas nestiham :oops:
Ale napada me co jste poridili svym milackum pod stromecek? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.12.14 18:14

@quinny No jéje, velká novinka u @rainucha - už v pátek :lol:
A co štíří miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 18:15

@quinny Budeme mít další chlupaté miminko! Jinak já koupila koulodráhu 2 kusy z druhé ruky, a taky krmítko pro ptáky, aby měli svoji vlastní telku :) Mamka dneska dumala, že nemá nic pro našeho Gardíčka, tak jsem ji řekla, ať se na to vyprdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 18:15

@bimbama Jé, já to nenapsala - bude až v neděli, abych nemusela busem, ale s tou kámoškou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.12.14 18:16

@bimbama jeee docitam. Uz se tesim na fotecky :hug:
Musim to zaklepat ale zatim je to zlaticko, snad ji to vydrzi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.12.14 18:17

@rainucha :pankac: jj krmitko pro ptaky je nejlepsi to uz vlastnime :lol:
Ja vzala jen pytel granuli k objednavce protoze hracku co jsem chtela uz nemeli skladem, jsem krkavci matka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný