Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha jé tak to už se budu těšit na fotečky
hlavně se nelekni když si hned nepadnou kolem krku.-)
@Pája 01 Tak to by byl zázrak, kdyby to tak bylo
Já doufám, že do konce ledna bude vše OK. Abych mohla v klidu porodit ![]()
@rainucha jo já myslím že jo. U nás to trvalo tak cca 14 dní
@lidadv
Jo, slevy na Zoohitu jde kombinovat ještě se slevama na stránkách typu Plnápeněženka nebo Vratnéceny. Jen já je neustále zapomínám použít. ![]()
@Pája 01 Tak to by bylo úplně ideální
Myslím, že Gardík se bude muset obrnit nervy, přeci jen je to malé koťátko, ale doufám, že ho bude pořádně prohánět, aby trochu shodil, i když teda tlustej není ![]()
Dobrý večer,
je to 5 dní, co jsme přestěhovali kocourka. Původně bydlel v baráku, kam sám přišel jako odrostlé kotě, byl tam asi 4 roky. Táta tam pracoval, takže s ním byl každý den (jezdili jsme tam i o víkendech), teď se ale situace změnila a kocourek by tam byl většinu času sám, takže jsme ho vzali k nám domů. Taky barák se zahradou, ve stejném městě (asi 2 km od sebe).
Kocourek si docela zvyká, jsou na něm vidět pokroky. Dneska poprvé prošmejdil většinu domu, jí a chodí na záchod normálně, už si i hraje (první dny byl smutný a pořád jen spal). Problémem jsou pro něj náš druhý kocour a pes - bojí se jich. I zde jsou ale vidět pokroky, dřív se k němu nesměli přiblížit, teď už je se psem v pohodě v jedné místnosti, s kocourem to je horší.
Mně ale furt vrtá hlavou, jestli pro něj to stěhování bylo dobré (hlavně kvůli příteli, kterému se to od začátku nelíbí a myslí si, že nám kocourek uteče). Bály byste se toho? Nejméně měsíc ho chceme nechat doma s občasnými procházkami na zahradu na vodítku. Nepustíme ho ven, dokud si úplně nezvykne na kocoura a na psa. Ale bojím se, že nám třeba nedopatřením uteče dříve. Myslíte si, že je velké riziko, že by se nevrátil?
Máme ho moc rádi a opravdu neradi bychom o něj přišli.
Na chalupě měl svůj klid, byl tam zvyklý a byl svým pánem. Tady se bude o revír dělit s dalším (docela dominantním) kocourem, zas ale bude mít naši přítomnost a neustálou péči.
Děkuji za rady a názory ![]()
@levandule23 to je krásné
Nechala bych ho doma déle, klidně i 2-3 měsíce, aby si přeci jen pořádně zafixoval, že tady je teď opravdu doma a neměl tendence se vracet na chalupu ![]()
No… a když uteče, tak si pro něj zajedete na chalupu
Nejspíš by šel tam.
Je kastrovaný?
@Pipet
Kastrovaný je, a nevím, jestli by byl dobrý útěk na chalupu. Musel by jít centrem města, přes plno silnic…
Hezky vecer kockomilky. Co je noveho tady moc vas nestiham ![]()
Ale napada me co jste poridili svym milackum pod stromecek? ![]()
@quinny Budeme mít další chlupaté miminko! Jinak já koupila koulodráhu 2 kusy z druhé ruky, a taky krmítko pro ptáky, aby měli svoji vlastní telku
Mamka dneska dumala, že nemá nic pro našeho Gardíčka, tak jsem ji řekla, ať se na to vyprdne ![]()
@bimbama Jé, já to nenapsala - bude až v neděli, abych nemusela busem, ale s tou kámoškou ![]()
@bimbama jeee docitam. Uz se tesim na fotecky ![]()
Musim to zaklepat ale zatim je to zlaticko, snad ji to vydrzi ![]()
@rainucha
jj krmitko pro ptaky je nejlepsi to uz vlastnime ![]()
Ja vzala jen pytel granuli k objednavce protoze hracku co jsem chtela uz nemeli skladem, jsem krkavci matka ![]()