Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
17.12.14 18:18
@rainucha píše:
@bimbama Jé, já to nenapsala - bude až v neděli, abych nemusela busem, ale s tou kámoškou :mrgreen:

Jé, já se tak těším :oops: :lol: Je fakt krásná.

Příspěvek upraven 17.12.14 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
17.12.14 18:19

@quinny Já holkám objednala pouzdro na pasy. Na PP nakonec ne, vyšlo by to docela draho. Myslím, že z toho budou mít ohromnou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.12.14 18:23

@levandule23 To je blbé s těma silnicema… ale tak třeba nebude mít chutě prchat :palec:

@quinny Kočky mají smůlu :oops: koupili jsme morčatům klec za litr, tak akorát dostanou nějaké dobré masíčko a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.12.14 18:47

@quinny Určitě vydrží, má se u tebe jako v bavlnce, o tom nepochybuji :) mamka mi říkala, že pak ten balkon nevydrbu už vůbec, že ho budu mít celej posranej. Noco, na jaře chtít zasíťovat, tak pak už ptáčci nebudou moct být, tak aspoň letos :mrgreen: Granulky my ještě máme, pořád ten pytel co jsem si vzala s Gardíkem, a vypadá to, že ještě chvíli vydrží, takže budu objednávat asi až na jaře, až dojdou.

To je hrozný, zvířata z toho nemají rozum a my jim kupujeme dárky :lol: Chtěla bych být jednou takové zvířátko a dostat se k dobrým lidem, abych se u nich měla jako prase v žitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
17.12.14 19:26

@quinny
U nás se Vánoce prožerou. :mrgreen: Kočičáci už všechno mají a tohle asi stejně ocení nejvíc.
Kočka dostane „zubodrby“ - obrušující suchary na zuby. Musím jí je dávkovat a krotit, aby se tím necpala jak blázen.
Kocour dostane játrovou paštiku s petrželkou. Prodává to v tubě Zoohit a dáváme jen jako pochoutku, jinak by to byla zatraceně drahá sranda. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.12.14 20:01

@quinny tak to je dobře, že je malá takové zlatíčko :)

Bruny dostane nový obojek a k tomu i vodítko ;-) pak kachní masíčko a vanilkové psí sušenky :)
Kočičákům nakoupím od Gimpetu jejich milované sýrové kuličky (smrdí to jak bolavá noha :lol:) a asi i Maltsoft pastu a takový pochoutky ve tvaru minimyšek :)

No a samo, že na štědrý večer dostanou všichni syrové masíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
17.12.14 20:17

Tak tomu říkám úspěch :

Před chvílí jsme překonali hranici 1000 obdarovaných koček a celková podpora od vás je již neskutečných 730 000,– Kč za dva dny!!!

Obdarujeme je letos všechny a ještě třeba splníme všechna velká přání?

http://kociciprani.cz/kocky?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.12.14 08:25
@bimbama píše:
@quinny Já holkám objednala pouzdro na pasy. Na PP nakonec ne, vyšlo by to docela draho. Myslím, že z toho budou mít ohromnou radost :mrgreen:
:mrgreen: :P
Ukaz jak to vypada :kytka:

@Pipet nodobre masicko bude hadam nejlepsi darek. U nas bude ryba tak to je taky jasny ze bude nadsena :andel: :mrgreen:
Ta morcata jsou ale narocny zviratka. My se pujdeme podivat ke kamosce na morcatka asi v patek. Malej uz ae tesi. Jak se to vubec snasi s kocicem? Ja mam porad argument pro starsiho, ze to nemuzeme doma mit protoze by se kocic zblaznila tak mi nerikej ze mu takhle lzu 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 08:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.12.14 08:30

@rainucha my mame budku na zabradli a v pohode, zadne exkrementy se nekonaji. Zvirata si vetsinou u jidla nekaleji, bych se toho tolik nebala. Ale nejvic stejne chodi na ty zavesne koule a ty mam na susaku na pradlo takze to je vystrcene do prostoru.
Jo zasitovani byse mi taky libilo, ale to bych se pak nedostala na susak a nase uchylny SVJ by nam to hadam stejne nepovolilo, nechteji ani zaskleni, jeden soused si to udelal a ohen na strese kvuli tomu, jeste vyhrozovali ze ho donuti to sundat :zed: :zed:
Jooo prase v zite to je presny :lol: to vzdycky rika nas tata, ze v pristim zivote chce byt kockou u nas doma :mrgreen:

@hellivete :pankac: :pankac:
Ukaz suchary prosim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.12.14 08:53

@BAZÁREK ANGIE :palec: :palec: :palec:

@bimbama toje peknee. Ale asi vazne pro nekoho kdo jezdi po vystavach, nam by to lezelo ve skrini ;)
A ta cena neni tak hrozna, pokud je to i s tim jmenem…samo s vicezviratky uz se to prodrazuje ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.14 09:03

@quinny No teď ta nová dvojka křížená s veverkama Ducana trochu dráždí, občas i pacinkou si hrábne, ale nic nebezpečného.
Myslím, že až vyrostou a nebudou hopsat do jesliček na seno a zpátky, tak už si jich všímat nebude. Na fotce náš nebožtík Bubuš :andel:
Klec jsme brali metrovou, dala by se koupit i za 550,– ale tam je hrozný rozdíl v kvalitě toho spodního plastu… Ta klec na fotce je Savic, kupovali jsme ji za 50,– na Aukru :mrgreen: před 6 rokama (už používanou) a ten plast je jak nový. Akorát trochu okousané mříže. Švagrová mají (měli) právě tu levnou a na plastu jsou takové ty hnusné usazeniny od moči, celý popraskaný a odštípané kraje.
Ale my máme i andulku… Ducka není moc lovec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 09:12

@quinny No, do toho na pasy se vejdou tři - což je pro mě ideál, protože holky jezdí všude a já ty pasy většinou pro jistotu vozím u sebe + občas výstav, veterinář. Za tu stuhu se připlácí grafičce. Jinak ten obal na PP by mě vyšel na 300 Kč, což je dost na to, že je to v šufleti. Když si někam beru PP (třeba na tu výstavu), tak si to dávám do tvrdých desek, aby se mi to nepokrčilo. A tyto desky pevný nejsou.
Každopádně se nemůžu dočkat, ale bude to až v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.12.14 09:13

@Pipet A myslíš, že by mu něco udělal, kdyby se k němu nějak dostal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.12.14 09:19

@bimbama Hm, to nevím :think:
Ale když máme holky puštěné, tak čumákuje kolem, ale spíš zvědavě, nemá tu „číhací“ pozici. Když mu ji strčím k čumáku, tak čuchá a pak uteče.
Ono dospělé morče má třeba 1,2kg a zrovna moc rychle neběhá, podle mě kočkám už moc jako „kořist“ nepřipadá. Křeček by asi dopadl hůř teda.
Když se Bubuš venčil, tak Macík tak očumoval kolem, občas si i začíhal, ale nikdy po něm doopravdy nevystartoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný