Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha Určitě, jak se rozkouká, tak se to všechno upraví. A je to teda Myška?
@bimbama Jojo je. I mi přijde, že na to občas slyší. Musím ji naučit, ať nechodí na stůl
Páč by pak chtěl i Garďas za ní a to by některé stoly u nás nedaly
Ještě přikurtuju škrabadlo ke zdi, kdyby náhodou chtěli řádit. Už ho ale nechala očichat pořádně ani nesyčela. Jen on se pořád ohání tlapkama. Fakt jsem si myslela, že to bude naopak, ale Gardík překvapil, že je takový akční, jsem ráda, že ji přijal, tak snad Myška bude dobrá. Paní psala, že má ráda velké kocoury, že jim jde po ocasech, a v tom depozitu má paní víc jak 100 koček, takže zvyklá na ně je. Jen holt jiné místo, jiné pachy. Gardík ji ráno sežral půlku kapsičky a tak mu za trest snědla kuřecí, co jsem mu dala ![]()
@bimbama Něco přes dva měsíce a má lehce přes 1 kg. V průkazu má napsáno říjen 2014.
@bimbama Je - oproti tomu našemu obříkovi. Ale vykrmíme a bude krásná a kulatá
Teď je klid, kocour na škrabadle chrápe a Myška tu vedle mě.
Jsem ráda, že jsem si ji odvezla. Takových koček mít, to je síla. Ke kamarádce se tam hned přitulil jeden dlouhosrsťák, slepý na obě oči. Ten vrněl že to muselo být slyšet až ve vedlejším městě. Prostě si na ni hupsnul a už nechtěl dolů. A její přítel tam drbal snad všechny kočky, co viděl
Achjo, kdyby to šlo, hned bych se o ně postarala. Snad v důchodu ![]()
Ty moje taky sycely a tak za dva az tri dny se kousaly do hlavy a pak z kousani bylo lizani a bylo hotovo, od te doby kamosky
@rainucha Je krásná.
Já řvu jen u toho popisu, nevím, jak bych vypadala, kdybych do nějakého depozita dorazila osobně ![]()
@Pavlinax Jojo, myslím, že max. do konce týdne bude vymalováno ![]()
@Pipet Je to pusina. Už zase tu oba lítají. Jinak jsme na tom stejně. Mně se strašně chtělo brečet, když nám paní vyprávěla příběhy těch, u kterých jsme byli. Kamarádka říkala, že by to dělat nemohla (ten slepý kocourek, jeden byl zase oběšený, tak má lysinu kolem krku). Já bych taky takhle chtěla pomáhat, ale nevím, jestli bych to zvládla psychicky.
Teď byla upoutávka že na Prima Zoom v sobotu ve 21:00 pořad Věda o kočkách. A doufám, že jsem to nespletla ![]()
@rainucha Takhle ve velkém… bych to asi nedala. Měla jsem adoptované křečky. Dva kocourky sebrané v příkopu u silnice, i Ducka je vlastně od popelnic na sídlišti.
Ještě bych chtěla dva psy… jednoho mého vysněného plemene a jednoho útulkáčka.
@Pipet Až v sobotu? To zapomenu ![]()
Já taky ne. Stačilo by max. těch 15 micinek. Kdybych měla víc, asi bych jim nedala všem všechno, co potřebují. Jehé Myška sedí u okna a kouká, taková maličká
A už je po všem, přiběhl Gardík ![]()