Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha
Myška je fakt drahoušek, neuvěřitelně roztomilej kukuč. Gardík začíná připomínat pravého Garfielda, hlavně na té fotce na křesle, kde se slastně usmívá ze spaní.
A bude z něj pořádnej kus kocoura. Psala jsi, že jsi je teď vážila, kolik teď má? Máte spočítanou předpokládanou váhu v dospělosti?
U nás už se ozdoby neshazují, ale stále hrozí nebezpečí požírání řetězů. Kdovíproč jsou obzvlášť oblíbené ty modrostříbrné, takže máme stromek bez řetězů a bez svíček. Naštěstí už se nekoná šplh na stromek jako zamlada. To byla teprve sranda
, když na špičce stromu místo vánoční hvězdy se najednou houpala vykulená kočka. ![]()
@RyBANA
Tohle škrábadlo vypadá docela stabilně. Výhoda je, že má tři opěrné sloupky (body) a ještě tím, že je rohové se může opřít o dvě stěny. Ale pro sichr ho můžete připevnit ke stěně - třeba pomocí popruhu nebo řetězu, který omotáš kolem vrchního sloupku a přišroubuješ.
@hellivete náš 11.5 letý kočičí dědek stáááále shazuje baňky
pro sichr máme plastové, at nejsou střepy, on je pak totiž nahání po bytě a má z toho děsnou srandu ![]()
@quinny jinak s podebraným nehtem si nezahrávej… chíra to jistí, říznou ti to, zavážou a bude to dobrý.
@Pipet píše:
Máš podepsanou Dohodu o mlčenlivosti?
to nee, ale na mobilu se mi blbě píše… tedy jste mě donutily jít na pc ![]()
@bimbama nee, ten člověk, to je už od cca října uzavřená kapitola…
@bimbama teď máme hafánky dva, mají se rádi a jsou spolu úžasní
No a pak Marek má doma tři akvárka, takže rybičky
na ty mě lákal místo na sbírku motýlů ![]()
Já tak nějak přestala vztahy řešit a paradoxně si mě Marek vyhlídl a náhoda chtěla tomu, že jsme se potkali při venčení, začali si psát na fb a pozval mě na rande. A aby to bylo ještě legračnější, tak bydlí ve vedlejším vchodě, kdy máme spojovací chodby, takže k sobě chodíme doslova v papučích ![]()
@Pipet píše:
@KačuliKačkaPřeju hodně štěstí v lásce
Děkuji ![]()
@hellivete Nojo, jeho oblíbená poloha, tak co by se neusmíval. Rád roztahuje nožky, holomek
Podle všeho by měl mít kolem 8-9 kg, teď bude mít kolem 6. Takže jsem ráda, že Myška má lehce přes 1 kg a můžu ji tahat, Gardíka už skoro do rukou neberu, je to macek a nechci z toho porodit
Jinak Myšce už jsem tahala lametky ze zadku, ale snad už pochopila, že to není nic extra dobrýho a vadí ji to při kakání.
Já budu muset škrabadlo taky připevnit ke zdi, protože Garďas už má dost a když skočí na vyšší příčky, tak se to celé kymácí. Zítra to udělám, ať mám od toho klid. Uf, to byl den…
@KačuliKačka No tak třikrát hurá a sláva! Hlavně ať to vydrží ![]()
@KačuliKačka To je super, v papučích, aspoň se nemusíte sestěhovávat ![]()
@KačuliKačka píše:
@hellivete náš 11.5 letý kočičí dědek stáááále shazuje baňkypro sichr máme plastové, at nejsou střepy, on je pak totiž nahání po bytě a má z toho děsnou srandu
My jsme pořizovali nerozbitné sklo, ale už nejsou tak potřeba, nezájem. Občas se spíš dočkáme zamyšleného okusování větví na stromě, když už panička zabavila ty řetězy
, ale jinak už moc aktivní nejsou. Letos je bavilo hlavně balení a rozbalování dárků - papíry a stuhy jsou evergreen.
My už máme ale opravdové starce. „Mladší“ kocour už by měl nárok na občanku a madam by mohla jít příští rok volit!
@KačuliKačka píše:
@bimbama teď máme hafánky dva, mají se rádi a jsou spolu úžasníNo a pak Marek má doma tři akvárka, takže rybičky
na ty mě lákal místo na sbírku motýlů
Já tak nějak přestala vztahy řešit a paradoxně si mě Marek vyhlídl a náhoda chtěla tomu, že jsme se potkali při venčení, začali si psát na fb a pozval mě na rande. A aby to bylo ještě legračnější, tak bydlí ve vedlejším vchodě, kdy máme spojovací chodby, takže k sobě chodíme doslova v papučích
Jé, no to je krásný. Takže jste byli roky sousedé a ani jste o sobě nevěděli. A vidíš, musíš poděkovat Brunýskovi.
@KačuliKačka no tak to je paráda a romantika
tak snad už to vyjde konečně ne? ![]()