Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
29.12.14 17:53

@rainucha
Myška je fakt drahoušek, neuvěřitelně roztomilej kukuč. Gardík začíná připomínat pravého Garfielda, hlavně na té fotce na křesle, kde se slastně usmívá ze spaní. :mrgreen: A bude z něj pořádnej kus kocoura. Psala jsi, že jsi je teď vážila, kolik teď má? Máte spočítanou předpokládanou váhu v dospělosti?

U nás už se ozdoby neshazují, ale stále hrozí nebezpečí požírání řetězů. Kdovíproč jsou obzvlášť oblíbené ty modrostříbrné, takže máme stromek bez řetězů a bez svíček. Naštěstí už se nekoná šplh na stromek jako zamlada. To byla teprve sranda :roll:, když na špičce stromu místo vánoční hvězdy se najednou houpala vykulená kočka. :twisted:

@RyBANA
Tohle škrábadlo vypadá docela stabilně. Výhoda je, že má tři opěrné sloupky (body) a ještě tím, že je rohové se může opřít o dvě stěny. Ale pro sichr ho můžete připevnit ke stěně - třeba pomocí popruhu nebo řetězu, který omotáš kolem vrchního sloupku a přišroubuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 17:55

@hellivete náš 11.5 letý kočičí dědek stáááále shazuje baňky :lol: pro sichr máme plastové, at nejsou střepy, on je pak totiž nahání po bytě a má z toho děsnou srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 17:57

@quinny jinak s podebraným nehtem si nezahrávej… chíra to jistí, říznou ti to, zavážou a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 18:00
@Pipet píše:
Máš podepsanou Dohodu o mlčenlivosti? :mrgreen:

to nee, ale na mobilu se mi blbě píše… tedy jste mě donutily jít na pc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 18:02

@KačuliKačka Moc ti to přeju. :hug: Takže papoušek nebude???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 18:05

@bimbama nee, ten člověk, to je už od cca října uzavřená kapitola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 18:08

@bimbama teď máme hafánky dva, mají se rádi a jsou spolu úžasní :) No a pak Marek má doma tři akvárka, takže rybičky :lol: na ty mě lákal místo na sbírku motýlů :mrgreen:
Já tak nějak přestala vztahy řešit a paradoxně si mě Marek vyhlídl a náhoda chtěla tomu, že jsme se potkali při venčení, začali si psát na fb a pozval mě na rande. A aby to bylo ještě legračnější, tak bydlí ve vedlejším vchodě, kdy máme spojovací chodby, takže k sobě chodíme doslova v papučích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.14 18:09

@KačuliKačka :palec: Přeju hodně štěstí v lásce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 18:10
@Pipet píše:
@KačuliKačka :palec: Přeju hodně štěstí v lásce :dance:

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.12.14 18:10

@hellivete Nojo, jeho oblíbená poloha, tak co by se neusmíval. Rád roztahuje nožky, holomek :lol: Podle všeho by měl mít kolem 8-9 kg, teď bude mít kolem 6. Takže jsem ráda, že Myška má lehce přes 1 kg a můžu ji tahat, Gardíka už skoro do rukou neberu, je to macek a nechci z toho porodit :lol: Jinak Myšce už jsem tahala lametky ze zadku, ale snad už pochopila, že to není nic extra dobrýho a vadí ji to při kakání.

Já budu muset škrabadlo taky připevnit ke zdi, protože Garďas už má dost a když skočí na vyšší příčky, tak se to celé kymácí. Zítra to udělám, ať mám od toho klid. Uf, to byl den…
@KačuliKačka No tak třikrát hurá a sláva! Hlavně ať to vydrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.12.14 18:11

@KačuliKačka To je super, v papučích, aspoň se nemusíte sestěhovávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 18:20

Tak už všechno víte, a já si jdu udělat véču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
29.12.14 18:21
@KačuliKačka píše:
@hellivete náš 11.5 letý kočičí dědek stáááále shazuje baňky :lol: pro sichr máme plastové, at nejsou střepy, on je pak totiž nahání po bytě a má z toho děsnou srandu :lol:

My jsme pořizovali nerozbitné sklo, ale už nejsou tak potřeba, nezájem. Občas se spíš dočkáme zamyšleného okusování větví na stromě, když už panička zabavila ty řetězy :mrgreen:, ale jinak už moc aktivní nejsou. Letos je bavilo hlavně balení a rozbalování dárků - papíry a stuhy jsou evergreen.
My už máme ale opravdové starce. „Mladší“ kocour už by měl nárok na občanku a madam by mohla jít příští rok volit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 18:21
@KačuliKačka píše:
@bimbama teď máme hafánky dva, mají se rádi a jsou spolu úžasní :) No a pak Marek má doma tři akvárka, takže rybičky :lol: na ty mě lákal místo na sbírku motýlů :mrgreen:
Já tak nějak přestala vztahy řešit a paradoxně si mě Marek vyhlídl a náhoda chtěla tomu, že jsme se potkali při venčení, začali si psát na fb a pozval mě na rande. A aby to bylo ještě legračnější, tak bydlí ve vedlejším vchodě, kdy máme spojovací chodby, takže k sobě chodíme doslova v papučích :lol:

Jé, no to je krásný. Takže jste byli roky sousedé a ani jste o sobě nevěděli. A vidíš, musíš poděkovat Brunýskovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.12.14 18:42

@KačuliKačka no tak to je paráda a romantika :mrgreen: tak snad už to vyjde konečně ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný