Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MacíkP naši se taky nenechaj moc česat takže manžel vezme strojek na vlasy a cucky odstraní. Je to rychlé a netahá je to ![]()
@rainucha prášek na blechy? co to je? a jak dlouho to účinkuje?
@Pája 01 fakt? A nebude jí pak zima? Asi ne, že, přece jí to vezmu trochu delší ![]()
@hellivete díky, no nakonec mě trochu vyděsil ten obchod, tak jsme zvolili něco jiného ale paráda. To větší škrabadlo už bylo potřeba. Nemáme co žrát, ale hlavně že kočkám je hej ![]()
Holky nevíte jestli odčervovací tablety jsou pro psy a kočky stejné?
Jinak zde něco málo od nás ![]()
@Pája 01 No jak které, teď jsem měla v takových modrých pytlíčkách a je tam nakreslená kočka i pes. Ale název už nevím, Caniverm? Nebo tak.
@MacíkP Odstříhala bych to kousek od kůže a zbytky vyčesala ![]()
Ahoj, pomozte prosím. Pořídily sme si koťátka, ale vůbec si nesedly s našima psama. Dokonce to vypadá že se chcou navzájem povraždit. Psy jim ublížit nechcou, ale vůbec nevím co dělat. Pomůže něco?
@Pipet jenže já se bojím, že ji střihnu ;o(( No už jsem zase vyčesávala, a další kousek ušmikla. Strojek asi nehrozí, ty jemné chlupy by to stejně nebralo ;o(( Chjo, musím jí to kontrolovat a asi často česat aspon zespodu. Už i celkem držela - tedy chvíli
@Pája 01 Comforti s - mám to přímo od veta. Účinkuje to cca 3 týdny. A jelikož je malá, tak dám půlku a další za měsíc. Jen ještě počkám do pondělí, protože brala prášky a na ty by se hned nemělo dávat nic proti blechám. Takže ji tabletu dám v pondělí ![]()
Ahoj holky, poslušně hlásím, že maličká už si přede mnou i lehne na záda a chce drbat na bříšku
Je to prcina. Dnes dostala tabletku a hezky ji společně s taveňákem zblajzla
Zato kocourovi musím dávat ATB zase stříkačkou, protože ty tablety děsně smrdí. Ale naštěstí je to OK, nechá si to stříknout do tlamky.
U nás už je dva dny chumelenice jako blázen, dneska jsem byla dopoledne venku, nachodila asi 5 km a je to síla, do toho občas docela velký vítr. Na víkend se ale má oteplit, tak jsem zvědavá, kolik sněhu vydrží.
@rainucha tako to si pěkně zvyká, beruška malá ![]()
U nás chumelí od rána, ale fakt fest… uvažuju, že prchnu z práce, vezmu psy a půjdeme ven, ať se vyběhají ve sněhu ![]()
Ráno mi poslal Marek provokativní fotku, jak se všichni tři válí v posteli zatím co jsem už přes dvě hodiny seděla v práci ![]()
Ahoj holky, kočičí fanynky <3
Máte nebo měly jste některá v bytě kočičku a přitom jste nebo byly těhotné??
@Katianka Ano
Jsem 35tt, kocourka jsme pořídili když jsem byla asi 2tt
Druhou kočičku jsem si přivezla před Vánoci.
@Katianka Já jsem taky těhotná a mám doma kočky dvě
První jsme měli už cca dva roky a koťátko jsme přivezli chvilku předtím než jsem otěhotněla
Teď už budu brzo rodit a žádný problém s kočkama nebyl, jen rodina vyšiluje celou dobu ![]()