Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha náhodou máš malinký pupík na to, že bys měla za chvíli rodit ![]()
Já chtěla ještě jedno, ale holt smolík pacholík ![]()
@Blanch89 snad bude s vámi co nejdéle ![]()
Nemáme sice leukemii, ale nejstarší má zase PKD - vrozené cysty v ledvinách, nikdo nedokázal říct, jak dlouho bude žít a je mu už 11,5 roku, je sice hubený jak tyčka od plotu, ale baští, mazlí se, hodnoty má i přes všechno relativně dobré a je stále s námi ![]()
Bohužel u těchto nemocí se nedá zcela jasně říct, jaký bude průběh, jak dlouho co bude trvat… Máte kočičku s PP nebo nějakého nalezenečka?
@KačuliKačka máme mainku ale bez pp. ma 7 let. jsme z toho zdrceni, protože je to naše miminko
máme ještě jednoho ale ten není takový mazel. nejhorší ze je musíme od sebe izolovat, ale oni chtějí být spolu. tak je necháváme
@Blanch89 píše:
@KačuliKačka máme mainku ale bez pp. ma 7 let. jsme z toho zdrceni, protože je to naše miminkomáme ještě jednoho ale ten není takový mazel. nejhorší ze je musíme od sebe izolovat, ale oni chtějí být spolu. tak je necháváme
To chápu, ten nejstarší je taky největší mazel, splachovací kocour, nevadí mu pes, cizí lidi, cizí psi, hlučné děti, velké množství lidí… vrní šíleně nahlas, kdykoliv za pohlazení, prostě takové chlupaté miminko ![]()
A řekl vám veterinář, jak postupovat dále? Co se péče a léčby týká? Možností?
Ted jsem dostala „info“ z domova a propukla jsem ve smích… ale má co chtěl, kdy dovolil oběma hafanům do postele
Prý jim budeme muset vysvětlit, že večer a v noci je postel naše… ha ha ha ![]()
@KačuliKačka no bude teď pravidelně pod kontrolou. má zničené játra takže speciální krmení. léčba neexistuje. musíme gm chránit před infekcemi. je to mezi kočkama nakažlivé, takže teď budeme testovat druhou a pokud je ok tak očkovat ![]()
@Blanch89 píše:
Ahoj, potřebují radu. měl jste někdo kočičku s kočičí leukémii? my to zjistili na vánoce. zajímalo by mě, jak dlouho tam kočíčak zvládl žít s touto diagnózou, měl problémy a co např. jiná kočička v domácnosti? děkuji za vaše zkušenosti
jejda, to je mě moc líto ![]()
Nechávám kocourka očkovat a je v tom i leukémie, chlupáči mají péči péčí než my
@kouřící králík kdybych to tehdy věděla
u příští kočičky už budeme chytřejšího. péči mají lepší a taky dražší ![]()
@Blanch89 píše:
@kouřící králík kdybych to tehdy věděla![]()
u příští kočičky už budeme chytřejšího. péči mají lepší a taky dražší
chodím jednou ročně s kocourkem na technickou
dostane jednu vakcínu, která obsahuje kde co.
Je mě to moc líto, že máš nemocnou micku ![]()
@Blanch89
Co máš přesně na mysli - panleukopénii nebo FeLV?
Jinak jestli jste dostali jaterní dietu, můžete se zkusit mrknout na veterinarnipece.cz - kde mají diety za lepší ceny od výrobců např. Trovet nebo Royal Canin.
A na játra se dá kocourkovi dát Ostropestřec, ve veterinární úpravě se to myslím jmenuje Legaphyton. Regeneruje to játra.
@hellivete A teď už ti lišta funguje? ![]()
Já měla taky dříve Vratnéceny, ale potom jsem zjistila, že u pár obchodů nabízí PlnaPeněženka větší odměny z nákupů - občas zvyšují odměny u Mallu, Zoohitu a taky mají věrnostní program, co trošku (i když né moc) zvyší odměnu…
Mám v tom věrnostním programu u PlnéPeněženky nevyšší odměny, co tam nabízí, protože přes ně získávám peníze z nákupů na AliExpress a mám tam hodně transakcí…
![]()
Nebo v něčem jsou ty vratnéceny lepší než PlnáPeněženka? Od kolika peněz vyplácí na účet?
@rainucha K tomu, jak znehybnit číču - tohle znas?
![]()
http://www.stream.cz/…hybnit-kocku
Holky jak se pozná ušní svrab? Už mi přijde, že jsou ty nemoce a problémy pořád dokola ![]()
Malá má trochu červený uši, ale ne celý. Ale drbe se minimálně, četla jsem, že u svrabu se kočka drbe hodně a potřásá i hlavou. Jinak mi přijde, že v uších nic nemá ![]()
@rainucha Ducka měl svrab a měl v uších takový černý binec… Vet mu to setřel a ukazoval mi v mikroskopu ty breberky ![]()