Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katianka Já tomu nevěřila, ale zrovna u nás se tak stalo
Ale stejně je nejradši, když se může rozvalit na podlaze a nechá se drbat na zemi, to vydrží dlouho. V náručí moc ne ![]()
@rainucha u mě u každé kočindy
.. Tady ten můj nový mazel je hrooozně rozmazlený mazel - na rozmazlování koček su expert ani nevím jak
takže si nedovedu představit jestli může být ještě větší mazel když ho pak vykastruji ![]()
@Pipet jee to je taky divny
Jinakna Fb psal kdosi, ze jedine Lykoie ma v Evrope jen kdosi ve Francii a ze cekacka na kote je cca 4 roky… Tak treba jednou ![]()
Ahoj kočkomilky. zdravím v novém roce Nestíhám vás zatím ani dočíst. před Silvestrem jsem byla na řezání zaníceného prstu na ruce, což skončilo odstraněním nehtu a skoro 14 dni na nic nesáhla. ještě ze to bylo po svátcích.
Uklízení průběžné jen jednou rukou. ještě ze mam zlatou mami co nás nenechala shnít ve špíně ![]()
Navíc se mi odporoučel mobil. Takže mam novy ale žádné kontakty ![]()
Co je tady nového co mi uniklo ![]()
@quinny Já na tebe myslela, co ten prst, tak nic moc teda
A už je to lepší aspoň?
Co je nového? Rainucha má novou Myšku trojbarevnou
Kačka nového chlapa (barvy nezmiňovala, ale psi k sobě ladí)
Rybanu v noci zakousne temná vlčí kočka (až ji za 10 let importuje)
A víc si aktuálně nevzpomínám ![]()
@Pipet
S tou Kačkou to se ti povedlo ![]()
@quinny Fujky, řezání nezávidím, ale teď už to bude jenom lepší ![]()
@Pipet píše:
@quinny Já na tebe myslela, co ten prst, tak nic moc tedaA už je to lepší aspoň?
A víc si aktuálně nevzpomínám
@Pipet díky za vyčerpávající informace. chlapi a psi u Kačky v posteli je poslední co jsem registrovala
![]()
Prst už dobry jen bez nehtu to není ono ani esteticky ani funkčně a budu se modlit aby mi vůbec narostl nový ![]()
@rainucha píše:
@Pipet![]()
S tou Kačkou to se ti povedlo
@quinny Fujky, řezání nezávidím, ale teď už to bude jenom lepší
Jj ted už je to zlatý. první tři dny jsem si ho chtěla bolestí ukousat a týden jsem si bolesti učuravala. mno kojící matka co nemůže analgetika v relevantní dávce
![]()
@quinny Chlap si ufiknul kus prstu tak šikmo přes nehet, prst přišili, nehet slezl, narostl nový… Tak narůst myslím, že naroste, jen možná nebude tak hezký
jako původní.
@Pipet píše:
@quinny Já na tebe myslela, co ten prst, tak nic moc tedaA už je to lepší aspoň?
A víc si aktuálně nevzpomínám
Dobrýýý… rozesmála jsi mě hned po ránu
![]()
@Pipet ja nosim stejne umele tak doufam ze bude alespon tak pekny aby na nej ten umely sel ![]()
@Katianka píše:
Jo jo to se říká, po kastraci jsou ještě větší mazlové![]()
kéž by se můj kocour chtěl někdy mazlit
Kastraci jsem mu nadělila když měl cca 7 měsíců, začal značkovat, tak šel. Bylo mě ho líto
třepala jsem se v ordinaci jak kapr. Doktorka chtěla, ať ho podržím, pak mě raději poslala na panáka
Tak jsem šla ![]()