Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet jojo, od ctvrtka
Je to pohodicka. Jsem se tesila ze nebudu mit nikoho za zadkem kvuli kojeni ![]()
U nás jsou teď nejvíc obsazené radiátory. Máme starý, široký typ, takže navršku radiátoru v každé místnosti je položený kus koberce a skoro vždycky tam najdem alespoň jednu kočku.
@rainucha jé, vy jste už doma, to je dobře
A Gardíkovi beztak jde jen o ložnici, když si jinak malé ani nevšimnou
Uvidíš, jen chce být s tebou, jak byl zvyklý, brouček ![]()
@quinny jooo… suška je super, já teda tajně stále slintám po myčce, suška je až na druhém místě v pořadí požadovaných pomocníků do domácnosti…
I když teď asi budu mít smolíka… v sobotu jsme jeli k tetě do Beskyd, cesty v pohodě, drobně sněžilo, jeli jsme pomalu, psi připoutaní v autě (naštěstí) a nedojeli jsme… skončili jsme autem v příkopě. Naštěstí se nikomu nic nestalo, my ok, psiska akorát štěkali, bobánci. Nedaleko byl statek, tak nás pán vytáhl traktorem, auto zdá se nepoškozené, ale stejně s ním dnes jedu do servisu. Domů jsem jela jak vybobkovaný králík, fakt pomalu, dneska do práce taky jak připos… Po 21 letech řízení jsem si prostě kecla do příkopy ![]()
@KačuliKačka Hlavně, že jste všichni v pořádku
Ono je to teď divoký. Sněží, lehce pod nulou - to je nejhorší počasí. Do toho ještě spousta nemocí. Asi si ještě počkám pár dní doma, než s malou vylezu ven. A my stejně můžeme jenom když je nad nulou, raději. Stejně se budu bát, abych ji oblékla dostatečně, z toho mám vítr, abych něco nepodcenila ![]()
Taky si myslím, že chce být se mnou. Však ke mně chodí jen ráno, mě probudit. Tak to vyzkouším ![]()
@KačuliKačka Jéj, tak hlavně, že se nikdo nezranil ![]()
To počasí je na ježdění pitomé, posledně tu bylo takové náledí
že po cestě 2km do školky mi dvakrát ustřelil zadek a jednou jsem zůstala stát v kopečku a už se nerozjela
Jezdím jak pokakaná ![]()
@rainucha To časem vymakáš, já i teď kolikrát nevím, jak ty haranty oblíknout, mi je věčně kosa, tak se navlíkám a oni při stejném oblečení jsou zpocení
![]()
@KačuliKačka No, nevypadá to nebezpečně, ale pokakaná bych z toho teda byla ![]()
@Pipet Jo? Tak to jsi mě uklidnila
Myška si teď ustlala pod Rainičkou, Gardík tam moc nechodí - moc se tam nevejde
Ale před chvíli byli oba v přepravce a samou láskou se nestíhali olizovat.
Ducka ráno chvíli asistoval a už zas chrápe na stolečku.
@KačuliKačka Už bych asi nevlezla do auta, já tak nerada jezdím a ještě toto
Švagrová myslím předloni to vzala do pole párkrát přes střechu, plné auto dětí
, naštěstí se jim nic vážného nestalo, jen nějaké naraženiny a otřesy… - nějaká ženská jí nedala přednost, nebyla to její chyba.
Tak snad nebudou žádné drahé opravy.
@rainucha No aspoň už umí celkem říct, jestli jim je horko/zima ![]()
Teda Majda, Jindřich s námi příliš nehovoří
Resp. nerozumím řeči jeho kmene ![]()
@rainucha @Pipet dosedli jsme defakto do měkkého a pomalu, ale to lítání po cestě, z leva do prava, nevědouc kam to auto zapíchne, nemoct nic dělat, to je prostě šílené… naprostá bezmoc…
S dětma by mě asi už švihlo… psiska byly v šoku, ale naštěstí nic jim nebylo.
Ahoj, holky! Jdu opět s dotazem. Kocouři měli chvilkovou dietku (kuřecí maso s rýží) a nějak jim to zachutnalo. Myslíte, že jim to neublíží, když jim tu směs rýže a kuřete budu dávat pravidelně i s granulema?
@RyBANA
Naopak. Rýže je mnohem stravitelnější než běžné přísady do granulí a pokud nevadí ani kuře, tak je to lehká a dobrá strava. My krmili kombinacemi i s jinými druhy masa - krůtí, divočina, méně tučné ryby a kocour krásně prospívá, i když mi ho veterináři před 5 lety málem pohřbili.
Tenkrát pomohla změna stravy a musela mi ho dát dohromady kamarádka bylinkářka.
@RyBANA určitě ne. Já viděla že i v nějaké knzervičce je rýže s masíčkem ale tedpřesně nevím která to byla. Jestli Shiny cat nebo Brit care? Nevím.
Holky, čím čistíte miláčkům uši? U Gardíka jsem to řešit zatím nemusela, má je čisté, ale Myška tam má nějakou špínu, tak bych ji to vzala tyčinkou.