Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka my dneska procházka cca 2 hodiny
kilometry nevím my cestou hodně aportujeme a cvicime ![]()
@Bomer ja to jen na mobilu zapnu a ono si to meri samo
od rijna mam nachozeno skoro 600 km ![]()
@KačuliKačka A to máš aplikaci přímo ten pedometr nebo tu na běhání a jízdu na kole? ![]()
@KačuliKačka Už jsem to prostudovala, ale nějak mi to hlásí chybu při instalaci
Tak na to prdím. Beztak teď moc ještě nechodím ![]()
@rainucha jj, no já si to stáhla na podzim, na mobilu zapnu, když někam jdeme na procházku, na hory a tak
na konci uložím. Ono se to pak načítá a sčítá, tak pak člověk vidí, kolik toho našmatlá ![]()
@KačuliKačka a potřebuje internet v mobilu nebo mu staví WIFI doma? ![]()
@Bomer píše:
@KačuliKačka a potřebuje internet v mobilu nebo mu staví WIFI doma?
stačí mu wifi doma, taky nemám net v mobilu. Ono to měří podle GPSky, doma pak najedu na wifi a zobrazí se mi i mapa, kudy jsme šli. Mám pak na endomondu i profil, tam se sčítají ujdené km, mám tam i pár přátel, co taky chodí
Mám to propojené i s FB, takže sem i to tam i zobrazuje.
@marg
Já mám zkušenosti s léčením písku u kocoura, tak klidně napiš SZ a pobavíme se.
U nás byly problémy dočasné, ale stejně jsme byly rok na dietě a potom jsme teprve přešli zpátky na „normální stravu“, ovšem museli jsme hledat přesně takovou, která kocourovi bude sedět a nebudou se kameny tvořit, což dalo to dost práce. Měnili jsme i návyky ohledně pití, WC a steliva. Byl to docela boj, v našem případě šlo i o život, ale šťastně jsme to zvládli a kocour už 5 let vesele prospívá a je mu přes 15 let.
Holky, já jsem v aukci vydražila ceduli na dveře podle přání a moc se na ni těším ![]()
Navíc se mi strašně líbí ta fotka Myšky, se mi povedla ![]()