Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha jj může to být změnou krmení. Ty holá místa myslíš u uší? Takhle se mi projevila alergie u Andreje na obojek proti klíšťatům a pak měl chudák celej krk samej bolák. A i od pipety. Ale u něj to může být jak si spolu třeba hrajou no. Kdyby se to zhoršovalo tak k dr.
@Pája 01 No spíš nad očima, pod ušima
Má to teď takový vysušený. Tak uvidíme, kdyžtak s ním zajedu.
@rainucha píše:
@Pája 01 No spíš nad očima, pod ušimaMá to teď takový vysušený. Tak uvidíme, kdyžtak s ním zajedu.
Muzes to Raini prosim vyfotit Gwen ma asi neco podobneho
raini ne tak tohle nema ona ma u usi proste ridsi srst…tohle mi prijde jako nejaka kozni zalezitost…alergie nebo tak…nebo po pipete
@Pavlinax
Napadají mě jedině ty kapsičky, co jsem objednala, ty ještě nikdy neměl.. Jinak žerou pořád to samé. Pipetu ani tabletu jsem nedávála, tak já nebudu dávat tu kapsičku a uvidím, jestli se to zlepší, přinejhorším v pátek sjedu k vetovi, nebo i dřív ![]()
@rainucha zkus Aloe vera. Byla jsem v sobotu na semináři Rudolfa Desenského (zabývá se převýchovou a resocializací psů) a ten právě říkal, že na hodně oděrek, kousnutí, na rány a spáleniny používá šťávu z rostliny aloe, tak 5 leté. Má to vyzkoušeno na sobě i mnoha psech.
Vypadá to, jako by si to rozškrábal, bobínek, nebo to zkus zamáznout betadinou, je taky výborná na rány a odřeninky.
A co jsi koupila za kapsičky?
@Pipet skvělý video
nás bývalý kocour na vodítku chodil běžně a nevadilo mu to (uznávám, že sme se coursli před barákem) nás benjamínek DuDu na vodítku nehnul, ale ten chodíme na zahradu volně ![]()
@Pavlinax to je normál ta řídčí srst u uší. Naše kočenky to také mají ![]()
@rainucha mrkni jestli to nemá ještě i jinde. Pak by to mohla být ta alergie. Jestli to má je tam tak je možné že to má třeba od malé jak si hrajou. Mohla ho škrábnout.
Já teď řeším aktuálně „zdrhání“ Brunýska po stopách v lese… ach jo, v sobotu jsem byla na semináři Rudolfa Desenského, dnes mi kolegyně půjčila jeho knihu, tak budeme muset nastudovat přivolání, neb ten pacholek vždy zdrhne v lese a pohybuje se doslova na „doslech“, neboť řvu marně „ke mně“ a on z toho má akorát tak prdel, že… ![]()
Do vánoc to bylo zlatíčko, to měl tehdy někdy tak právě ty 2 ročky, no a od té doby je to zlobidlo neskutečné ![]()
@KačuliKačka Koupila jsem Iams - malé chutnají ty pro koťata fialové, tak jsem koupila i adult - ale dávala jsem přiležitostně. Nikde jinde na kůži to nepozoruju.
Jen mi přijde divné, kdyby to bylo z hrátek, proč to má až teď? Nebo teprve teď je to viditelné a přitom se kočkují už od Vánoc. Aloe tu bohužel nemám, ale asi řeknu mamce, ať mi kousek daruje, protože se hodí na dost věcí ![]()
@KačuliKačka Asi puberta, že? To má kamarádka teď u labradora taky
Takový hodný pejsek to byl, všechno uměl a teď aby ho hodiny honili po louce.
@rainucha pubertu by měl mít už za sebou, někdy v prosinci mu byly 2 roky a od vánoc to začalo… nabere stopu do čumáku a tradáá… drže se ale na doslech, protože řvu, že jo… má ze mě vyloženě prdel, protože počká až dojdu k němu a pouteče… takže hážu už vodítkem a pořídím si i řetízkový obojek jako nástroj na házení. Dneska jsem objednala i rozdvojku na vodítko, at můžu chodit jen s jedním vodítkem pro oba psy.
Do vánoc byl fakt zlatý, nevzdálil se ode mně na 20-30m, jakmile jsem zůstala stát, sám se vracel ke mně, poslechl…
Nechci po něm řvát a trestat ho za neposlouchání, ale bez toho to asi nepůjde, ach jo ![]()
On tu aloe doporučoval fakt na vše, a výhodu má i v tom, že se může ta šťáva kápnout i do otevřené rány a hojí hned. Chce to prý nejméně 5 letou rostlinu, týden nezalévat, aby ta šťáva byla co nejhustší a nejléčivější. Asi si taky seženu domů rostlinku. Elsa si včera večer škrábla polštářek na pacině o led až do krve.
@KačuliKačka Mamka ji doma už pár let má, tak si myslím, že by to šlo
Super tip. Já si s ní třeba potírala obličej, když už jsem měla těch pupínků fakt hodně
No a ozdobí to byt.
Tak uvidíš, třeba si to rozmyslí a bude to zase jako předtím. Ale chápu, že nechceš trestat.
Já včera trestala Myšuli, skládala jsem puzzle a ona lítala a míchala mi je dohromady, ta dostala na zadek několikrát. Pak už si to rozmyslela a přeskakovala to ![]()
@KačuliKačka Aspoň že ten kocour má trochu rozum, i když pak začal lítat taky
Nechal se strhnout davem ![]()