Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
1.2.15 09:43

@rainucha jj může to být změnou krmení. Ty holá místa myslíš u uší? Takhle se mi projevila alergie u Andreje na obojek proti klíšťatům a pak měl chudák celej krk samej bolák. A i od pipety. Ale u něj to může být jak si spolu třeba hrajou no. Kdyby se to zhoršovalo tak k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.2.15 12:33

@Pája 01 No spíš nad očima, pod ušima :) Má to teď takový vysušený. Tak uvidíme, kdyžtak s ním zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
1.2.15 12:44
@rainucha píše:
@Pája 01 No spíš nad očima, pod ušima :) Má to teď takový vysušený. Tak uvidíme, kdyžtak s ním zajedu.

Muzes to Raini prosim vyfotit Gwen ma asi neco podobneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.2.15 15:46

@Pavlinax Snad je to vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
1.2.15 22:26

@rainucha

raini ne tak tohle nema ona ma u usi proste ridsi srst…tohle mi prijde jako nejaka kozni zalezitost…alergie nebo tak…nebo po pipete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.2.15 22:51

@Pavlinax :think: Napadají mě jedině ty kapsičky, co jsem objednala, ty ještě nikdy neměl.. Jinak žerou pořád to samé. Pipetu ani tabletu jsem nedávála, tak já nebudu dávat tu kapsičku a uvidím, jestli se to zlepší, přinejhorším v pátek sjedu k vetovi, nebo i dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.2.15 06:10

@rainucha zkus Aloe vera. Byla jsem v sobotu na semináři Rudolfa Desenského (zabývá se převýchovou a resocializací psů) a ten právě říkal, že na hodně oděrek, kousnutí, na rány a spáleniny používá šťávu z rostliny aloe, tak 5 leté. Má to vyzkoušeno na sobě i mnoha psech.

Vypadá to, jako by si to rozškrábal, bobínek, nebo to zkus zamáznout betadinou, je taky výborná na rány a odřeninky.

A co jsi koupila za kapsičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.2.15 06:28

@Pipet skvělý video :) nás bývalý kocour na vodítku chodil běžně a nevadilo mu to (uznávám, že sme se coursli před barákem) nás benjamínek DuDu na vodítku nehnul, ale ten chodíme na zahradu volně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
2.2.15 09:05

@Pavlinax to je normál ta řídčí srst u uší. Naše kočenky to také mají :-)

@rainucha mrkni jestli to nemá ještě i jinde. Pak by to mohla být ta alergie. Jestli to má je tam tak je možné že to má třeba od malé jak si hrajou. Mohla ho škrábnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.2.15 11:06

Já teď řeším aktuálně „zdrhání“ Brunýska po stopách v lese… ach jo, v sobotu jsem byla na semináři Rudolfa Desenského, dnes mi kolegyně půjčila jeho knihu, tak budeme muset nastudovat přivolání, neb ten pacholek vždy zdrhne v lese a pohybuje se doslova na „doslech“, neboť řvu marně „ke mně“ a on z toho má akorát tak prdel, že… :zed:
Do vánoc to bylo zlatíčko, to měl tehdy někdy tak právě ty 2 ročky, no a od té doby je to zlobidlo neskutečné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.2.15 13:09

@KačuliKačka Koupila jsem Iams - malé chutnají ty pro koťata fialové, tak jsem koupila i adult - ale dávala jsem přiležitostně. Nikde jinde na kůži to nepozoruju.

Jen mi přijde divné, kdyby to bylo z hrátek, proč to má až teď? Nebo teprve teď je to viditelné a přitom se kočkují už od Vánoc. Aloe tu bohužel nemám, ale asi řeknu mamce, ať mi kousek daruje, protože se hodí na dost věcí :)
@KačuliKačka Asi puberta, že? To má kamarádka teď u labradora taky :lol: Takový hodný pejsek to byl, všechno uměl a teď aby ho hodiny honili po louce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.2.15 13:47

@rainucha pubertu by měl mít už za sebou, někdy v prosinci mu byly 2 roky a od vánoc to začalo… nabere stopu do čumáku a tradáá… drže se ale na doslech, protože řvu, že jo… má ze mě vyloženě prdel, protože počká až dojdu k němu a pouteče… takže hážu už vodítkem a pořídím si i řetízkový obojek jako nástroj na házení. Dneska jsem objednala i rozdvojku na vodítko, at můžu chodit jen s jedním vodítkem pro oba psy.
Do vánoc byl fakt zlatý, nevzdálil se ode mně na 20-30m, jakmile jsem zůstala stát, sám se vracel ke mně, poslechl… :think: Nechci po něm řvát a trestat ho za neposlouchání, ale bez toho to asi nepůjde, ach jo :(

On tu aloe doporučoval fakt na vše, a výhodu má i v tom, že se může ta šťáva kápnout i do otevřené rány a hojí hned. Chce to prý nejméně 5 letou rostlinu, týden nezalévat, aby ta šťáva byla co nejhustší a nejléčivější. Asi si taky seženu domů rostlinku. Elsa si včera večer škrábla polštářek na pacině o led až do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.2.15 14:06

@KačuliKačka Mamka ji doma už pár let má, tak si myslím, že by to šlo :palec: Super tip. Já si s ní třeba potírala obličej, když už jsem měla těch pupínků fakt hodně :) No a ozdobí to byt.
Tak uvidíš, třeba si to rozmyslí a bude to zase jako předtím. Ale chápu, že nechceš trestat.
Já včera trestala Myšuli, skládala jsem puzzle a ona lítala a míchala mi je dohromady, ta dostala na zadek několikrát. Pak už si to rozmyslela a přeskakovala to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.2.15 14:37

@rainucha ti chtěla pomoct no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.2.15 14:41

@KačuliKačka Aspoň že ten kocour má trochu rozum, i když pak začal lítat taky :D Nechal se strhnout davem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný