Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha
Dobrá práce.
Ta se vám povedla. Moc hezká holčička. ![]()
@Pája 01
Teda.
To je škoda dávat jenom sem. To by si zasloužilo samostatné vlákno.
Holky, kdo nakupujete na Zoohitu, máte někdo vyzkoušenou značku Bozita? Nám asi přestali vyrábět kapsy, které mi kocour žere, takže budeme muset něčím nahradit. Ale on je potvora vybíravá a nechce mi žrát nic, co nemá želé nebo hodně omáčky.
@Pája 01 Mala mela 2550g, vcera rano 2340g. Mlicko se ale vytvari, v noci dala i dvacku ![]()
Pocitam, ze driv jak v patek domu nejdu. Ale treba se prdola zacne cpat horem dolem ![]()
@rainucha To je šikulka že už pije
Terezka měla 2880 když se narodila a když nás pouštěli po 8 dnech domů tak měla 2660. Tu noc přibrala 20g tak nás pustili ![]()
Ale mě se nechtěla přisát a také jsem neměla mlíčko. Tak jsme tam byli tak dlouho. A narodila se v termínu.
@hellivete Bozitu kupuji pro Perfíka, ale to je zatím taková moje popelnice nad ničím pro kočky co jsem mu zatím podstrčila mi nos neohrnuje. Nepočítám kočičí mlíko a podobné laskominy ty mu nikdy nejely.
Ale kupuji ji přímo na stránkách Bozity - kupuji ve velkém
Vychází to tam nejlépe co se mi zatím vždy podařilo najít.
@rainucha jeé obrovská gratulace mála je nádherná ![]()
kde jsi vůbec rodila?
Jak je mlíčko tak bude přibírat rychle neboj
ať vám dela jenom radost ![]()
Jee koukam ze vim kdy sem po dlouhe dobe nahlidnou
@rainucha moc gratuluju
mala je nadherna ![]()
Ja se chtela pochlubit jak se sziva nas zverinec s nasim prirustkem. Kocka trosku zarli a snazi se obcas macpat mezi me a vasika, ale kdyz breci, tak zducha hlavou stridave do me a do manzela, ze prej jestli o tom vime a at s tim neco udelame
. A kocour dnes ukazal, ze zatimco pred cizima detma se schovava, tak vasik je „nas“ a trpelive si nechal vyrvat par hrsti chlupu a naopak se jeste vic pritulil az oba spokojene usnuli ![]()
@czaky krásné.U nás kočky stále malou ignorujou
vůbec si jí nevšímají a ani když leží na zemi pod hrazdičkou tak si k ní nelehnou.
@rainucha píše:Moje mala krehulka
kdyz musis, tak musis!
Jé, dlouho jsem tu nebyla (moc práce v práci
)..tak ty už máš holčičku..ta je krásná, gratuluju!
Holky moc dekuju
od vcera ma navic 30g, tak mozna ze zitra nas pusti ![]()
Quinny jsem v Jilemnici. Je to tu super, nemuzu si na nic stezovat.
Holky mam kocici dotaz - muz byl vcera uplne zdrav. Dnes mi psal, ze je mu zle, teplota, boli ho v krku a cely telo a ze je hotovej. K doktorum moc nechodi ale ted jde - takze mu je fakt zle. Rikal, ze na nej Gardik parkrat zakaslal vcera, myslite, ze na nej mohl neco prenest? Na netu jsem prenosnych nemoci moc nenasla. Zrovna ted se nam nejaka cizi nemoc nehodi ![]()
@rainucha já yslím že by to nebylo takhle rychle přenosné. Můj manžel včera taky vstával s tím že ho bolí v krku a hlava. Hodně to řádí. Spíš by to chytla kočka od člověka jak nám řekl veterinář.
No ale pro jistotu bych Gardíka nepouštěla k malé.
@Pája 01 Ano to si myslim take, ze spis opacne z cloveka na zvire. Urcite ho poustet nebudu, nejakou dobu nepujdou ani do loznice.
Jen je to divny, vcera ok a dnes na umreni. Takze diky, uvidime, co rekne doktor. Ja chtela jit v patek s kocourem k vetovi, zelbohu jsem to nestihla ![]()
@rainucha určitě to není od Gardíka, teď řádí všude virozy a různé bacily, takže spíš na něj někdo prskl bacila v práci, v obchodě nebo někde v hloučku lidí. Dnes je spíš velká pravděpodobnost, že kočičák chytne chřipku nebo virózu od lidí. Navíc, máš je jen doma, takže nákaza cizí nemocí je téměř nulová.
A propo, za nás říkala doktorka v porodnici, že maminka s očistky je pro dítě víc infekční než dědeček s chřipkou ![]()
Dala bych pak malou Myšce a Gardíkovi normálně očichat, ať ví, co za „vetřelce“ jste jim donesli domů
Spíš bych pak manžela malinko držela od malé dále, aby na ni hned neprskl nějakého bacila.