Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet A měl je jakože vevnitř v uchu hlouběji nebo na boltcích? To teda musel být pohled, brrr ![]()
Normálně to šlo vidět, prostě v těch záhybech v uchu. A klepal hlavičkou a drbal se tak moc, že mňaukal, jak ho to bolelo.
@Pipet Aha
No tak to snad svrab není. Protože Gardík se nedrbe vůbec a prý to přeskakuje ze zvířete na zvíře. Chudinka, jestli i mňoukal, tak ho to muselo hodně obtěžovat
Tak snad ji to jen svědí. Ještě se pak podívám, až se probere z kómatu
Ještě mě napadlo že jsem ji dávala tu tabletu v pondělí, tak jestli to není nějaká reakce na ni.
No uvidíš, svrab to asi není… Měl na to nějaké kapky. Vytáhnout kočku zpod skříně, zabalit do osušky, nakapat, vypustit
Skřipec mě nenapadnul ![]()
@Pipet Mě by taky nenapadnul
Ale ještě jsem to nevyzkoušela. Garďouš by mi to asi neodpustil, „jen tak“ na něm dělat pokusy ![]()
@lidadv
Já tu PlnouPeněženku předtím ani neznala, takže jsem se musela mrknout. Jo a jsou to Vratnepenize, ne Vratneceny. Jinak odměny mi přijdou přibližně stejné, jen to u PlnéPeněženky mají napsané tak, že to vypadá vyšší.
Ale zato u PlnéPeněženky jsem si všimla, že mají nižší výplatu (100 Kč) a vysokou odměnu za doporučení. Asi začali později, tak se snaží prosadit.
@lidadv
No páni, tohle kdybych vyzkoušela na naši kočku, tak mě sežere. Na ni chytání za kůži na krku nefunguje vůbec. Ona vždycky začne v lepším případě vrčet jak Cujo, v horším přímo zuří.
Dobré ranko,
tak jsme v sobotu absolvovali výstavu kočiček, teda bylo tam plno sphynxů, conrish rexů a devon rexů… a taky mých oblíbených ragdollek
No, zase jsem vzdychala kudy jsem chodila a musela přítele ujistit, že si teď fakt další kočičku nepořídím
Až mi stáhne fotky z foťáku, tak vložím ![]()
@KačuliKačka Nojo, ona byla v Ostravě viď
Já bych si chtěla sphynxe pohladit aspoň, manželovi se ty kočindy nelíbí, ale mě to strašně láká
A rexové jsou taky super! Takže šup šup fotky! ![]()
Taky mám jednu, ze včera ![]()
@rainucha teda to je veget ![]()
Jo jo, byli tam sphynxové i rexíci… já taky nesmím nahatku… ale mám příslib do budoucna ragdollky ![]()
Holky setkaly jste se někdy u vašich kočiček že měly v srsti černé tečky a jen se trošku podrbaly a byla toho třeba plná zem nebo tak? ![]()
@KačuliKačka Jé, na té prví fotce je nějakej sešmikaný ne? Teda jestli je to ragdoll
Jsou krásné, kočindy.
@rainucha píše:
@KačuliKačka Jé, na té prví fotce je nějakej sešmikaný ne? Teda jestli je to ragdollJsou krásné, kočindy.
to bylo koťátko 3 měsíční, božíííííí…
@KačuliKačka Ach tááák - já tam měla známou stewardku, ale ta má trochu jiného mimíska
Taky má asi 3,5 měsíčního ragdolka, dokonce i něco vyhrála, co jsem koukala na FB ![]()