Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
9.1.15 18:17

@Pipet A měl je jakože vevnitř v uchu hlouběji nebo na boltcích? To teda musel být pohled, brrr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.15 18:22

Normálně to šlo vidět, prostě v těch záhybech v uchu. A klepal hlavičkou a drbal se tak moc, že mňaukal, jak ho to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.1.15 18:26

@Pipet Aha :think: No tak to snad svrab není. Protože Gardík se nedrbe vůbec a prý to přeskakuje ze zvířete na zvíře. Chudinka, jestli i mňoukal, tak ho to muselo hodně obtěžovat :( Tak snad ji to jen svědí. Ještě se pak podívám, až se probere z kómatu :) Ještě mě napadlo že jsem ji dávala tu tabletu v pondělí, tak jestli to není nějaká reakce na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.15 19:57

No uvidíš, svrab to asi není… Měl na to nějaké kapky. Vytáhnout kočku zpod skříně, zabalit do osušky, nakapat, vypustit :mrgreen: Skřipec mě nenapadnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.1.15 20:12

@Pipet Mě by taky nenapadnul :D Ale ještě jsem to nevyzkoušela. Garďouš by mi to asi neodpustil, „jen tak“ na něm dělat pokusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.1.15 10:41

@lidadv
Já tu PlnouPeněženku předtím ani neznala, takže jsem se musela mrknout. Jo a jsou to Vratnepenize, ne Vratneceny. Jinak odměny mi přijdou přibližně stejné, jen to u PlnéPeněženky mají napsané tak, že to vypadá vyšší.
Ale zato u PlnéPeněženky jsem si všimla, že mají nižší výplatu (100 Kč) a vysokou odměnu za doporučení. Asi začali později, tak se snaží prosadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.1.15 10:41

@lidadv
No páni, tohle kdybych vyzkoušela na naši kočku, tak mě sežere. Na ni chytání za kůži na krku nefunguje vůbec. Ona vždycky začne v lepším případě vrčet jak Cujo, v horším přímo zuří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.1.15 06:32

Dobré ranko,

tak jsme v sobotu absolvovali výstavu kočiček, teda bylo tam plno sphynxů, conrish rexů a devon rexů… a taky mých oblíbených ragdollek :) No, zase jsem vzdychala kudy jsem chodila a musela přítele ujistit, že si teď fakt další kočičku nepořídím :lol: Až mi stáhne fotky z foťáku, tak vložím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.1.15 12:42

@KačuliKačka Nojo, ona byla v Ostravě viď :palec: Já bych si chtěla sphynxe pohladit aspoň, manželovi se ty kočindy nelíbí, ale mě to strašně láká :) A rexové jsou taky super! Takže šup šup fotky! :)

Taky mám jednu, ze včera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.1.15 12:50

@rainucha teda to je veget :lol:

Jo jo, byli tam sphynxové i rexíci… já taky nesmím nahatku… ale mám příslib do budoucna ragdollky ;-)

• přidávám ty moje dvě chlupaté příšerky psí :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
12.1.15 12:54

Holky setkaly jste se někdy u vašich kočiček že měly v srsti černé tečky a jen se trošku podrbaly a byla toho třeba plná zem nebo tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.1.15 12:55

@KačuliKačka Jé, na té prví fotce je nějakej sešmikaný ne? Teda jestli je to ragdoll :) Jsou krásné, kočindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.1.15 12:56
@rainucha píše:
@KačuliKačka Jé, na té prví fotce je nějakej sešmikaný ne? Teda jestli je to ragdoll :) Jsou krásné, kočindy.

to bylo koťátko 3 měsíční, božíííííí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.1.15 13:01

@KačuliKačka Ach tááák - já tam měla známou stewardku, ale ta má trochu jiného mimíska :) Taky má asi 3,5 měsíčního ragdolka, dokonce i něco vyhrála, co jsem koukala na FB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.1.15 13:10

@rainucha ti dospělí byli o dost větší a chlupatější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný