Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem z toho taky měla obavy, když jsme plánovali mimčo, ale kocoura jsem se vzdát nechtěla, protože je to můj miláček. Takže jsem mu pořídila koťátko, aby měl zábavu, když se mu třeba nebudu moct dost věnovat
A načetla jsem taky spoustu věcí a myslím, že u těch domácích koček je riziko opravdu minimální a záchody vybírám a čistím u nás jenom já
Hovínka nejím a ruce si umývám takžeeee ![]()
@Locusta také mám doma kočky a byla jsem těhu. Vůbec jsem se nebála ničeho. Žádná nemoc. A kocouři si malé vůbec nevšimli a ani netrucovali. Očichali si jí a vůbec je nezajímá
Ani nemají tendenci lést jí do postýlky. Tak se ničeho neboj ![]()
@Pája 01 Tak doufám, že taky nebudou zlobit až se mimčo narodí
Myslím, že budou spíš uražení, co jsme to zase přinesli domů
Však už to brzo zjistím ![]()
Včera jsem se ptala sousedky, má kočičku z útulku a v říjnu se jí narodily dvojčátka (má ještě 7 letou dcerku), tak prý očichávala miminka, jednou vlezla do postýlek a jinak jí mimča nezajímají. Jen teda když kojí, tak jim olizuje hlavčky ![]()
@KačuliKačka S těma hlavičkama jsi mě teda dostala
To bych chtěla vidět.
Holky mají kočky lupy?
Vidím u malé něco jako lupy, ale nevím, jestli je to ono. Mám tu sice kočičí šampon, ale nechci ji zbytečně trápit
Takhle se tu teď vedle mě válí.
Ahoj vsem po delsi dobe a lehce opozdene vsem vse nej do noveho roku ![]()
Hlasim, ze pres veskere obavy, jak to zejmena kocka zavislacka bude zvladat, zvladaji szivsani se kocka i kocour i mimco na 1*
. Kdyz je malej hodnej, tak si kocour prijde lehnout k nemu a zahriva, malej uz zaregistroval, ze „to“ je hebky a hreje
. Kdyz breci, tak kocka strka hlavou stridave do me a do manzela, jako jestl jsme si vsimli a at s tim neco udelame
Par dnu po navratu z porodnice, kdyz jsem vytuhla, tak ze me ani jekot mimca neprobral, sla Tonicka dokonce manzela vzbudit do vedlejsiho pokoje, kde v klidu spal s tim, ze vedlejsem prece ja a ze se holt asi jen nedari utisit ![]()
@KačuliKačka jo Larry taky malé líže hlavu když kojím
a Elda má v puse prso a u toho něco povídá když jí kocour líže a nebo se otírá hlavou o její hlavu ![]()
@rainucha však uvidíš až budeš kojit
Já už se těším na miminko až porodíš ![]()
Jo a malá už pěkně nabrala co? Už je vidět jak se kulatí a roste ![]()
@rainucha náš Samík má alergii na bleší štípnutí, to má nejprve mokvavé fleky a z těch míst mu vypadá srst, pak mu to zaschne a má zase šupinky, jakoby lupy.
Drbe se moc? Jako že by ho ty lupy svědily?
Nevím, jestli Gardíka kartáčuješ nebo vyčesáváš, zkus pořádně vyčesat nebo vykartáčovat kožíšek, případně okoupat.
@Pája 01 Larry taky?
Holt kočičáci jsou prostě úchvatní ![]()
@czaky u vás taky musí být doma veselo, co? ![]()
V Ostravě je tento víkend výstava kočiček, tak jdeme
Doufám, že tam budou nějací sphynxové, neb Marek je zásadně proti, prý fakt neee
(já ho škádlím, vím, že teď už další zvířátko nepadá v úvahu)
@Pája 01 Já se taky těším
Dneska jsem byla s kamarádkou na škole rodičů, povídání o porodu a tak
Dostaly jsme spoustu letáčků a časopis, tak mám co číst
Já už chci to břicho pryč, strašně mě bolí a tahá
Jojo, maličká pomaličku přibírá, dneska teda ráno blinkala, protože se prase přežrala, prostě u všeho musí být první a dneska ji to asi nesedlo. Ale jinak přes den OK, takže to neřeším, prostě to nezvládla strávit. Ale bříško má pořádný, když se nají ![]()
@KačuliKačka Gardík je OK, ale u malé pozoruju lupínky. Ale fleky nemá a moc se nedrbe. Dávala jsem ji teď tu tabletu proti blechám, ale snad to nemá z toho
Můžu ji zkusit vyčesat, sice tu nemám kartáč na kočku, ale mám tu jeden hřeben svůj navíc, co nepoužívám, je hodně hustej, tak tím by to šlo
Tu výstavu závidím, hned bych zašla taky.
@rainucha Chuderko, ty konce s obřím břichem jsou na prd. Já poslední měsíc s Jindrou proležela na gauči na pravém boku. Nic jiného jsem skoro nezvládla ![]()
A když jsem si lehla na levý, tak jsem mu tam zmáčkla nohy, takže mě pokopal a musela jsem se otočit ![]()
Na výstavu bych šla taky… ale skočil na mě nějaký moribundus, chrchlám a smrkám, tak radši se budu léčit.
@Pipet Mi ani nepřijde, že mám velký břicho, ale prostě jak se zvětšuje, tak to strašně bolí. Taky bych nejradši jen ležela, já naštěstí můžu na oba boky, ale je nacpaná spíš na pravým
Hrůza toto. Ajajaj, tak se hlavně uzdrav, já jsem ráda, že už jsem jakžtakž OK. Ještě teda smrkám, ale nekašlu a cítím se dobře.
@rainucha máš krásné bříško
malá nebude obr
já už bych to nechtěla. Jsem ráda že už mám druhé mimčo a že už další nechci ani náhodou ![]()
Ahoj, potřebují radu. měl jste někdo kočičku s kočičí leukémii? my to zjistili na vánoce. zajímalo by mě, jak dlouho tam kočíčak zvládl žít s touto diagnózou, měl problémy a co např. jiná kočička v domácnosti? děkuji za vaše zkušenosti
@Blanch89 To nemám zkušenost… Ať je kočičákovi dobře co nejdéle ![]()
@rainucha Bříško nemáš velké
Já jsem vypadala jak hajzlpavuk
- sekáč, takový co má buclaté kulaté tělíčko a dlouhééé tenké končetiny ![]()
@Pája 01 Já bych brala další, kdyby se narodilo tak… tříleté
Ovšem to by asi byl pořádný pupík teda. ![]()
Ale taky jsme skončili s množením. Jsem ráda, že mi druhé těhot. „prošlo“ po zdravotní stránce bez problémů a nechci riskovat, že při třetím by se něco podělalo a co já pak se třema dětma a třeba invalidní, že.