Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
30.12.14 08:41

@quinny :mrgreen: Naštěstí pidižvík. Ale teď už to nedělá, už dospěla.

Příspěvek upraven 30.12.14 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 08:41

@Bomer tak u nás to 3 kocouři nedělali a ten nejmladší, spratek ušatý, lozí po lince pořád… ale odnaučila jsem ho z jídelního stolu… vytrvale „dolů“, „mazej“ a syčet… on přesně ví, kdy dělá co nesmí a pak prchá :lol:

@quinny Syn dobrý, stále chce po vyučení na nástavbu na maturitu, chce ekonomický směr, tak budeme vybírat obor, mají na škole více možností. Uvidíme no… šikovný je, kdyby se víc učil, tak má fakt i vyznamenání.

Jinak fotku Marka nemám… leda na FB, akorát jsem vždy byla na vysoké chlapy, užívala si lodičky na podpatku no a Marek je jen o kousíček vyšší než já.
Jinou fotku nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 08:42
@Bomer píše:
@quinny dvakrat se nam stalo, ze sme prisli do kuchyne a na stole lezel tenkrat asi 23 kilovy pes :D mamu malem kleplo :D

:lol: tak to Brunýsek naštěstí na stůl nelozí ani v obýváku… jednou ukradl sýr a dostal vyhubováno a od té doby klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 08:43

@Pipet no taky to tak mám… Kateřino mi říkal otec, když se doma řešil nějaký průser, měla jsem bráchu děsného sígra a ten nikdy nepřiznal barvu, takže otec po nás „šel“ po obou, dokud se někdo nepřiznal… nerada na to vzpomínám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.12.14 08:49

@KačuliKačka nas milej hafanek se vzdycky pohrabe v kosi a uz predem ma provinily vyraz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.12.14 08:50

@bimbama slusi ji to tam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.12.14 08:52
@Bomer píše:
@bimbama slusi ji to tam :potlesk:

Ohromně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 09:12
@Bomer píše:
@KačuliKačka nas milej hafanek se vzdycky pohrabe v kosi a uz predem ma provinily vyraz :D

to si taky zkusil párkrát a zjistil, že mu to neprojde :lol: Ale teda nejdýl jsme odnaučovali vybírat kočkám jejich záchodky… to byla síla… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 09:13

Jediné, co neumím odnaučit nejmladšího kocoura je, aby mi ráno nezavázel v umyvadle, když páchám ranní hygienu… si myju oči, sahám po vodě a tam chlupatý kožich a kocour pijící vodu z kohoutku, když mu ji zastavím, tak se uvelebí v umyvadle a vůůůůbec ho neštve, že si musím umýt zuby a spěchám do práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
30.12.14 10:51

@KačuliKačka JJ na první pohled tam jistá podoba je, škoda že nemůžu najít tu podobnou fotku bych ji sem šupla :) na další zkoumán jsou již patrné rozdíly

Já už boj s kocourem na stole vzdala, když se mi tam nepromenáduje když vařím tak ho tam nechávám, naštěstí jídlo nekrade :lol:

Ale nedávno se mi kocour málem upálil, tak budu řešit odpojení plynu a budu měnit za indukční desku. Jsem dělala jílo na lince a vařila jsem vajíčka, koucour skočil posadil se vedle a já čuchám, že něco začalo smrdět a on jak máchal ocasem přímo kolem plamene tak mu chytil, ale on to vůbec neregistroval. Tak jsem ho shodila z linky a on hned začal držkovat co jsem si to dovolila a pak když jsem se mu ten doutnající ocas snažila douhasit a pak vyčesat tak taky pořád nadával. On si vůbec nevšiml, že hoří… tedy spíš jen tak doutná, plamen z toho naštěstí nebyl. Jsem ani nevěděla, že chlupy naštěstí nehoří tak rychle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.12.14 11:08

@Nitetis nase kocici tele mi polozilo ocas do svicky… nestezti s nim hned machnul pryc… stary kocour mel neustale ohorele oboci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.12.14 11:10

@KačuliKačka to ma po mamince :cert: kocici kadiboudy sme museli dat do rohu kam se pes nedostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 11:19

@Nitetis no, naštěstí Marek v Praze nikdy nežil :D A jeho „historii“ znám už taky :D

@Bomer no, nevím co ho na tom tak lákalo…ale fakt je, že to jsou defakto ohřáté granule a konzerva :lol: ale nechutné to je, o tom žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.12.14 12:00

@KačuliKačka pry je ji, kdyz jim neco chybi ten nas lump je jefl hned od asi devity tydnu :poblion: ted obcas dostane syrecek - doporucuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.12.14 12:12

@Bomer jako tvarůžky jo? Tak ty milují i kocouři, pes i já :lol:
Bruny už naštěstí kočíčí záchodky nechává bez povšimnutí… ale trvalo to než se naučil, že nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný