Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
30.12.14 20:46

@KačuliKačka u nas taky vsichni :D zrovna dneska sme je meli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.12.14 20:52

Vždyť to smrdí jak ponožky :poblion:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.12.14 22:34
@Pipet píše:
Vždyť to smrdí jak ponožky :poblion: :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.12.14 06:10

@Pipet @rainucha náhodou… je to nejzdravější sýr co může být, netučný, vyrobený z aktivního čistého tvarohu :)

Ale jo, chápu, ne každému chutná :) Já zase nejím spoustu jiných věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.12.14 06:11

Jelikož dnes se láme rok, ten Starý končí a odchází a s půlnocí přijde rok Nový, plný neznámého, nového, nečekaného a určitě krásného… přejeme Vám všem, i Vašim čtyřnohým miláčkům kočičím a psím, a taky jiným chlupáčkům, aby vše smutné, špatné a nepříjemné zůstalo ve Starém roce a s Novým rokem přišly jen ty krásné věci, pozitivní, plné pohody a hlavně všem hodně energie, dobré nálady a lásky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
31.12.14 10:40
@KačuliKačka píše:
Jelikož dnes se láme rok, ten Starý končí a odchází a s půlnocí přijde rok Nový, plný neznámého, nového, nečekaného a určitě krásného… přejeme Vám všem, i Vašim čtyřnohým miláčkům kočičím a psím, a taky jiným chlupáčkům, aby vše smutné, špatné a nepříjemné zůstalo ve Starém roce a s Novým rokem přišly jen ty krásné věci, pozitivní, plné pohody a hlavně všem hodně energie, dobré nálady a lásky!!!

I tobě :kytka:

Také všem přeji jen to nej nej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
31.12.14 10:41

Ách tvarůžky jsem neměla ani nepamatuji.Ale manžel by to nepřežil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
31.12.14 10:46

Holky už jste četli na fb jak někdo odložil 3 peršanky? :-( ty jsou tak krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
31.12.14 17:42

Všechno nej nej v novém roce všem!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.1.15 18:45

Holky doufám, že jste vstoupily do nového roku pravou nohou :) Vůbec jsem tu nebyla.
@Pája 01 Já jsem to viděla, uboženky ubohé. Je to hrozný, já tohle nemůžu vůbec číst. Teď toho bude hodně, nevhodné vánoční dárky…

U nás je vše OK, jen Gardík má trochu chřipku, tak dostal ATB - chudák nemůžu mňoukat, strašně chrčí. Za týden by měl být fit :)

Posílám vám další fotečky, supermanka a hromadné spinkání a papání :) Ale misku má přitom každý svou, jen Myška pořád leze Gardíkovi do jeho - taky nám pohubl, má 5,2 kg. Je fakt, že má hodně pohybu, pořád se prohánějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.1.15 21:52

Ahoj v novém roce! :dance:
Přeju plno kočičích radostí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
3.1.15 09:23

Náš Larry ma taky atb. Začal kaslat ale kašle pořád tak. Evim jestli mu to zabralo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.15 11:42

Ahojky všem jdu si pro radu :-).Doma máme britku, ale každý kontakt s námi vyloženě přetrpí. Je hodná, nechá se drbat, ale drží si odstup.Jsou všechny britky takové? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
3.1.15 12:17

Ahoj, mám dotaz, mám venkovní kočku, je dost chlupatá a dělají se jí žmolky na břiše a hrudi. Vždy to šlo ustřihnout, ale ted jsme byli týden pryč a byl sníh a má jich hodně mezi předníma nohama a jsou dost u kůže, takže to neustřihnu. Půjde to vyčesat? Dnes jsem česala, dost se bránila, ale nějaké chlupy se vyčesaly. Ale i tak je toho tam furt plno ;o((
Mám tedy zkoušet 2× dennně česat na hrudi a můžu doufat, že to za pár dnů vyčešu? Nebo to nepůjde?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.1.15 12:23

@Pája 01 Já doufám, že to zabere. Potřebuju pak ještě odčervit a dát tabletu proti blechám, tak bych to ráda měla všechno v lednu za sebou. Zítra začínáme s práškama, tak doufám, že je bude bez problémů žrát.
@Vickori Náš briťák byl takový před kastrací. Co je po kastraci, tak je více mazlivý, chodí ke mně častěji, občas se mnou spinká i v posteli. Ocásek má pořád nahoře a víc si povídá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný