Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama Tobě také ![]()
A také všem kočičím a psím nadšencům krásné Vánoce
Já jsem nemocná, tak od rána se snažím dopovat, ať můžu zítra trochu fungovat - dneska jsem zvládla akorát vysát ![]()
Také všem krásné Vánoce ![]()
A my jsme všichn i také nemocné. Tak jsem měla co dělat abych včera byla aspoň na ty dárky trochu ok. No a v noci zase 39 teplota, zimnice no hnus ![]()
@hellivete píše:
@lidadv
Jo, slevy na Zoohitu jde kombinovat ještě se slevama na stránkách typu Plnápeněženka nebo Vratnéceny. Jen já je neustále zapomínám použít.
Zkousela jsi tu jejich listicku? Mam ji od plnapenezenka, listicka je zadarmo a vzdy blikne, kdyz prijdu na web a mela bych zapomenout na nakup pres penezenku a neziskala bych penize zpet. ![]()
@lidadv
Jo, tu lištu s upozorněním už mám. Já používám Vratnéceny a měla jsem s tím trochu potíže - napřed mi to nešlo do staršího prohlížeče a pak měli oni zase problém s nefunkčním odkazem na instalaci. ![]()
Ahoj holky ![]()
Máte nějaký tip, jak zvážit kočku?
Malá mi nechce sedět v misce, jinou kuchyňskou váhu nemám, jen takovou retro
A když ji budu vážit se mnou na klasické, tak je to dost nepřesné. Ráda bych měla info, jestli Myška za ten týden tady přibrala, i když podle toho, jak vypadá, určitě - navíc Garďasovi všechno sežere ![]()
@rainucha Ahoj, nase kocicka se taky nechce vazit, ale rada si hraje v nakupni tasce, takze ji pak v te tasce dame do misky na vaze a zvazime ji… je to sice divne, ale jinak to nejde a cica to bere jako hru…
Uz nam zacala mrouskat v pul roce, ale je malicka, tak to na kastraci zatim neni… co zere mala za granule? Mam tu hodne kotecich pytliku s granulemi, ze kterych jsem jen usypala. U nas se granule proste neujaly. Takze rada za symbolicky poplatek, resp. spise za postovne rada prenecham. Mam aplaws, ontario, hills, pro plan…
jinak kocicka je krasna…
@hipisek84 No vidíš, to mě nenapadlo, „šoupnout“ ji do tašky ![]()
Malá sežere asi všechny granule, kocourovi žere Taste of Wild, já jsem ji nasypala menší, myslím, že to jsou Applaws
To by bylo fajn, napiš mi do SZ, kolik čeho máš, já bych vzala ty Applaws a Ontario
Teď jsem ještě objednala Smilla granule, má ráda jejich konzervy, tak uvidíme. Jinak ale žere kocourovi i kuřecí maso, takže zítra musím udělat nálet do obchodu a doplnit zásoby do mrazáku ![]()
Díky, je to malý rošťák, zrovna se probrala a byla káďovat, to je smrádek. Posílám nějaké novější fotky
A taky fotku co fotil manžel po ránu - vůbec jsem nevěděla, že u mě oba spinkají ![]()
@rainucha tak je tak nádherná!!! A je vidět, že je Gardík spokojený, byla to trefa do černého, vzít si Myšku
Ona má takový správni kukuč rošťácký ![]()
U Charlieho jsme vážení vzdali, on byl jak tryskomyš…
Jinak u nás vánoce v klidu, stromeček neomdlel, ale omdlely baňky a je mi jasné, že za to může náš kočičí dědek Samík ![]()
Na štědrý den jsme byli na procházce, bylo krásně, sluníčko…no vůbec ne vánočně. Brunýsek si vyhrabal pár krtinců a ve finále si skočil i do rybníka… V pátek jsme šli spálit ty přežrané pupky, no a to se zprasil dokonale ![]()
Nicméně jsem byla překvapená, jak si s Elsičkou na sebe rychle zvykli, že si spolu hrají a spí a blbnou, když jsem odjížděla s Brunýskem v pátek na výlet, tak Elsa tak smutně stála a koukala… A to pak bylo vítání ![]()
No a asi nám nechtějí ti dva dopřát bezpečný sex, protože krabičku kondomů pojali jako úhlavního nepřítele, který skončil roztrhán na milion kousků
![]()
@rainucha ta fotka v posteli je bozi. A cloveku nedojde jak je Gard velikej, dokud vedle nej nevidi kote
jsou krasni ![]()
Jake byli svatky u vas holky?
U nas krasny no s detma je to kouzelny. Mala dostala houpaci lehatko, hadejte kdo se ji v tom houpe nejvic (pomijim bratricky) no jasne ze ta nase opice
musim ji vyfotit jsk bude cas ![]()
@KačuliKačka co jsem to zaspala
Elsicka
je krasna slusi jim to s Brunyskem ![]()
O bankach na stromecek se nezminuju, neustale nekde nejakou sbirama a vesim zpatky na nas dvoumetrovy strom. Kocka nebo deti clovek si nevybere hlavne ze maji radost vsichni ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka co jsem to zaspalaElsicka
je krasna slusi jim to s Brunyskem
O bankach na stromecek se nezminuju, neustale nekde nejakou sbirama a vesim zpatky na nas dvoumetrovy strom. Kocka nebo deti clovek si nevybere hlavne ze maji radost vsichni
@KačuliKačka Já jsem taky nějak mimo mísu s Elsičkou ![]()
U nás rovněž v klidu, dokonce ani nesbírám baňky. Nedali jsme na stromek takové ty třásně, tak Ducku nezajímá a Jindra ráno zapne světýlka a pak kolem stromku jen chodí a řve bi-bi-bi-bi!!! Takže bezva
(bi je blik - světýlko)
Majdě předevčírem vypadl první zub a za 3 týdny jdeme k zápisu. Velká holka moje. ![]()