Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
23.12.14 18:11

@bimbama Tobě také :hug:
A také všem kočičím a psím nadšencům krásné Vánoce :kytka: Já jsem nemocná, tak od rána se snažím dopovat, ať můžu zítra trochu fungovat - dneska jsem zvládla akorát vysát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.12.14 18:34

Prejeme stastne a vesele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.12.14 10:37

Také všem krásné Vánoce :-)

A my jsme všichn i také nemocné. Tak jsem měla co dělat abych včera byla aspoň na ty dárky trochu ok. No a v noci zase 39 teplota, zimnice no hnus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
25.12.14 13:47

Štastné a veselé všem kočkomilkám a jejich miláčkům. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.12.14 22:04
@hellivete píše:
@lidadv
Jo, slevy na Zoohitu jde kombinovat ještě se slevama na stránkách typu Plnápeněženka nebo Vratnéceny. Jen já je neustále zapomínám použít. :roll:

Zkousela jsi tu jejich listicku? Mam ji od plnapenezenka, listicka je zadarmo a vzdy blikne, kdyz prijdu na web a mela bych zapomenout na nakup pres penezenku a neziskala bych penize zpet. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
27.12.14 15:26

@lidadv
Jo, tu lištu s upozorněním už mám. Já používám Vratnéceny a měla jsem s tím trochu potíže - napřed mi to nešlo do staršího prohlížeče a pak měli oni zase problém s nefunkčním odkazem na instalaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.12.14 18:55

Ahoj holky :)
Máte nějaký tip, jak zvážit kočku? :D Malá mi nechce sedět v misce, jinou kuchyňskou váhu nemám, jen takovou retro :) A když ji budu vážit se mnou na klasické, tak je to dost nepřesné. Ráda bych měla info, jestli Myška za ten týden tady přibrala, i když podle toho, jak vypadá, určitě - navíc Garďasovi všechno sežere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
28.12.14 19:14

@rainucha Ahoj, nase kocicka se taky nechce vazit, ale rada si hraje v nakupni tasce, takze ji pak v te tasce dame do misky na vaze a zvazime ji… je to sice divne, ale jinak to nejde a cica to bere jako hru…

Uz nam zacala mrouskat v pul roce, ale je malicka, tak to na kastraci zatim neni… co zere mala za granule? Mam tu hodne kotecich pytliku s granulemi, ze kterych jsem jen usypala. U nas se granule proste neujaly. Takze rada za symbolicky poplatek, resp. spise za postovne rada prenecham. Mam aplaws, ontario, hills, pro plan…

jinak kocicka je krasna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.12.14 19:27

@hipisek84 No vidíš, to mě nenapadlo, „šoupnout“ ji do tašky :)
Malá sežere asi všechny granule, kocourovi žere Taste of Wild, já jsem ji nasypala menší, myslím, že to jsou Applaws :) To by bylo fajn, napiš mi do SZ, kolik čeho máš, já bych vzala ty Applaws a Ontario ;) Teď jsem ještě objednala Smilla granule, má ráda jejich konzervy, tak uvidíme. Jinak ale žere kocourovi i kuřecí maso, takže zítra musím udělat nálet do obchodu a doplnit zásoby do mrazáku :)

Díky, je to malý rošťák, zrovna se probrala a byla káďovat, to je smrádek. Posílám nějaké novější fotky :) A taky fotku co fotil manžel po ránu - vůbec jsem nevěděla, že u mě oba spinkají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 06:22

@rainucha tak je tak nádherná!!! A je vidět, že je Gardík spokojený, byla to trefa do černého, vzít si Myšku :hug: Ona má takový správni kukuč rošťácký :)

U Charlieho jsme vážení vzdali, on byl jak tryskomyš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 06:27

Jinak u nás vánoce v klidu, stromeček neomdlel, ale omdlely baňky a je mi jasné, že za to může náš kočičí dědek Samík :lol:

Na štědrý den jsme byli na procházce, bylo krásně, sluníčko…no vůbec ne vánočně. Brunýsek si vyhrabal pár krtinců a ve finále si skočil i do rybníka… V pátek jsme šli spálit ty přežrané pupky, no a to se zprasil dokonale :lol:

Nicméně jsem byla překvapená, jak si s Elsičkou na sebe rychle zvykli, že si spolu hrají a spí a blbnou, když jsem odjížděla s Brunýskem v pátek na výlet, tak Elsa tak smutně stála a koukala… A to pak bylo vítání :D
No a asi nám nechtějí ti dva dopřát bezpečný sex, protože krabičku kondomů pojali jako úhlavního nepřítele, který skončil roztrhán na milion kousků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.14 07:59

@rainucha ta fotka v posteli je bozi. A cloveku nedojde jak je Gard velikej, dokud vedle nej nevidi kote :pankac: jsou krasni :hug:

Jake byli svatky u vas holky?
U nas krasny no s detma je to kouzelny. Mala dostala houpaci lehatko, hadejte kdo se ji v tom houpe nejvic (pomijim bratricky) no jasne ze ta nase opice :andel: :mrgreen: musim ji vyfotit jsk bude cas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.14 08:01

@KačuliKačka co jsem to zaspala 8o Elsicka 8o je krasna slusi jim to s Brunyskem :palec:
O bankach na stromecek se nezminuju, neustale nekde nejakou sbirama a vesim zpatky na nas dvoumetrovy strom. Kocka nebo deti clovek si nevybere hlavne ze maji radost vsichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 08:48
@quinny píše:
@KačuliKačka co jsem to zaspala 8o Elsicka 8o je krasna slusi jim to s Brunyskem :palec:
O bankach na stromecek se nezminuju, neustale nekde nejakou sbirama a vesim zpatky na nas dvoumetrovy strom. Kocka nebo deti clovek si nevybere hlavne ze maji radost vsichni :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.14 09:54

@KačuliKačka Já jsem taky nějak mimo mísu s Elsičkou :cert:

U nás rovněž v klidu, dokonce ani nesbírám baňky. Nedali jsme na stromek takové ty třásně, tak Ducku nezajímá a Jindra ráno zapne světýlka a pak kolem stromku jen chodí a řve bi-bi-bi-bi!!! Takže bezva :mrgreen: (bi je blik - světýlko)

Majdě předevčírem vypadl první zub a za 3 týdny jdeme k zápisu. Velká holka moje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný