Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet také jdeme k zápisu, a taky ještě tašku nemáme, a taky jsme hubený a má asi 20kg. Tak to jsem zvědavá jak tu tašku unese ![]()
Jo a nám už se hýbe druhý zoubek dole.Ten první to byla komedie ho vytrhnout ![]()
Kačko tak gratulace, vypadáte hezky jako pár, jen mě tedy málem švihlo když jsem na FB viděla vaše fotky (když tam vyskočilo, že jste ve vztahu). Tvůj přítel má skoro stejnou fotku jako můj ex i typově je mu tedy aspoň podle fotky podobný (jen ex je/byl pěkná vychrtlina)
Naštěstí má o proti mému ex jednu podstatnou výhodu - miluje zvířátka, tak vám držím palečky ať vám to hezky klape.
@Pája 01 Jé, koukám, že jsou od sebe 14 dní, školačky ![]()
Já jsem vychrtlina a chlap prcek, ona chudák pochytala „to nejlepší“ z každé strany ![]()
Fotila jsem morčata ![]()
Ducane uhni! ![]()
@Pipet píše:
Mno, takže Kateřino, leze to z tebe jak z chlupaté deky![]()
![]()
![]()
![]()
@quinny Co znamená podebral nehet? Jestli tam je nějaký hnus binec hnis, tak černou mast? - Nechce se mi to hledat, účinná látka ichtamol.
Tašku ještě ne, zbytečně by běžela záruka
Příspěvek upraven 29.12.14 v 17:47To taky bude, ona je prcek sucharek, váží tak 17kg, asi do září už moc nenabere… ji to zlomí.
Dostaneme na konci školního roku vyúčtování záloh na stravu ve školce, tak z toho koupíme tašku a tak.
katerino Katerino
jsem se pobavila.
Jj cernou mast davam a nevim zda to bude stacit
ja sazim na višňák ale nevim proc je takovy problem ho sehnat
no dnes bych ho konecne mela mit ![]()
S taskou mas pravdu ale vim ze to tak hodne lidi dela. Ja bych to nemela ani kde uskladnit
takze u nas to taky byl cerven k narozkam. Mel z toho tehdy snad vetsi radost nez z kola co dostal rok predtim ![]()
17kg joo to ma muj mladsi ve 2,5letech skoro 18kg (ale pravda to mel starsi skoro stejne tehdy a v prvni tride ma 23..oni uz ted tolik nepribiraji no, a to mam pocit ze nas ji za dva):lol: nebyvala podminka pro vstup do prvn tridy 20kg ![]()
@KačuliKačka píše:
@quinny jinak s podebraným nehtem si nezahrávej… chíra to jistí, říznou ti to, zavážou a bude to dobrý.
to je prave to co me desi
mno kovarova kobyla no…zlaty porody
![]()
No jeste dam jeden den sanci visnaku a kdyz nezabere tak pujdu no ![]()
@KačuliKačka píše:
@bimbama nee, ten člověk, to je už od cca října uzavřená kapitola…
Jaktooo? Takova love a ona skonci a nam se nic nerekne
![]()
A ted soused nooo dobry
tak at jsi stastna
![]()
Co vubec tvuj pubos. Ted cucim ze uz bude brzo dospelak
neleti to nejak rychle? ![]()
@Nitetis děkuji
je fakt podobný? No jeho Elsa má už 8 let a fakt spí s ním v posteli, tedy teď s námi - oba psi, občas je to sranda ![]()
A hubený není, takový akorát, i když teď po svátcích jsme oba vykrmenější ![]()
@quinny já měla holky v 7 letech jen 17,5 kg… to měl můj synáček někde ve 4 letech
Holt po mě není ani hubeňour ani mrňous… v jeho 17,5 letech váží stovku a měří 185 cm a nohu má prosím 44!!! ![]()
@KačuliKačka Promiň
![]()
Já taky nemám ráda, když mi někdo říká Iveto. Jako bych něco provedla ![]()
Ha, můj brácha má podobné rozměry jako synáček
Já mám s bídou 50kg, haha ![]()
@quinny Ona v roce měla 7,3kg. Taková bonsai.
Já jsem myslím v první třídě měla 19kg, pamatuju si to, bylo to napsáno na první stránce sešitku na známky.
Jindra je trošku větší a těžší, ale ne o moc. Má vlastně 21 měsíců a bude mít tak 10kg.
Na srazu dubnových dětí byl rozhodně nejmenší ![]()
Holky nevite jak kocku odnaucit lezt na stul a krast jidlo. Uz nam z Dudaka asi vazne hrabne
Nas byvali kocour to nikdy v zivote neudelal a tahle mala bestie
i pred nama. Ale nejhorsi je ze to okoukal i pes ![]()
Příspěvek upraven 30.12.14 v 08:24
@Nitetis @KačuliKačka ja chci taky videt fotku
![]()
@KačuliKačka píše:
@Nitetis děkujije fakt podobný? No jeho Elsa má už 8 let a fakt spí s ním v posteli, tedy teď s námi - oba psi, občas je to sranda
A hubený není, takový akorát, i když teď po svátcích jsme oba vykrmenější@quinny já měla holky v 7 letech jen 17,5 kg… to měl můj synáček někde ve 4 letech
Holt po mě není ani hubeňour ani mrňous… v jeho 17,5 letech váží stovku a měří 185 cm a nohu má prosím 44!!!
Kus chlapa. Zensky se o nej poperou
co skola vubec v poho ne ![]()
@Pipet bonsai
![]()
@Bomer Se obávám, že nijak ![]()
Možná se časem uklidní a přestane to dělat před váma, ale bez dozoru to vidím bledě. ![]()
@Bomer ja neporadim. Ale pockam si na rady u nas nefunguje nic. Nase zvire je proste vsudypritomne, zlatej stul ![]()
Jinak me napada jeste ze nemame psa ![]()
@quinny píše:Jinak me napada jeste ze nemame psa
Dogu. Úplně to vidím ![]()
@quinny dvakrat se nam stalo, ze sme prisli do kuchyne a na stole lezel tenkrat asi 23 kilovy pes
mamu malem kleplo ![]()