Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to rošťanda ![]()
U nás Vánoce OK, strom stojí, jen teda malá občas sežrala nějakou tu lametku, protože jsem ji to už dvakrát tahala ze zadečku. Asi z toho má i trochu průjem, ale to snad přejde. A fakt asi žere za dva, má velký pupík
Ale kotě prý má jíst kolik může. Gardík by možná taky papal, ale ten než se rozkouká, tak je miska prázdná - a to má každý svou. Musím doplnit zásoby masa ![]()
S Elsičkou jsem teda taky mimo
Ale vypadají jako dokonalý pár ![]()
Příští Vánoce už to bude o něčem jiném, kočandy budou velké a prckovi 10 měsíců, no už se asi začínám těšit na další
Poletuje nám tu snížek a něco přes noc i napadlo. Doufám, že se někde nerozsekám, nerada chodím v zimě ven, máme to tady samý kopec, takže chodím jako deb*l ![]()
Ahoj holky, doufám, že jste měly krásné Vánoce. Opět přicházím s dotazem a opět na škrabadlo.
Nemáte některá zkušenost s tímto?
http://www.deseo24.cz/…-bezova.html
Jde mi hlavně o stabilitu, aby ti naši dva raraši něco tak vysokýho nepřevrátili. Cena je vcelku dobrá a tak přemýšlím a přemýšlím až jsem z toho úplně hin ![]()
@KačuliKačka Pejsci jsou pěkní. A fenka je tvoje nebo chlapa? To jsou teda novinky.
Moc jim to sluší a ladí k sobě.
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka a to je pořád stejný chlap nebo byla výměna?
Jé, já nad tím taky přemýšlela ![]()
@KačuliKačka píše:
@quinny @Pipet @rainucha asi tak děvčata… mám dalšího pejska Elsinku a k ní jako bonus chlapa
pockej jako novej chlap jo
no povidej prehanej z toho se nevykroutis
![]()
Holky me se podebral nehet. Co me zachrani (chirurgie samo slyset nechci
)?? Dekujuuu
@Pipet u nas taky jedou svetylka. malej chce neustale rozsvitit. Jeste ze jsme letos koupily novy ledky ![]()
A zapis si uzijte. Juu uz skolacka. Uz dostala tasku od jezucha? ![]()
Mno, takže Kateřino, leze to z tebe jak z chlupaté deky
![]()
@quinny Co znamená podebral nehet? Jestli tam je nějaký hnus binec hnis, tak černou mast? - Nechce se mi to hledat, účinná látka ichtamol.
Tašku ještě ne, zbytečně by běžela záruka
To taky bude, ona je prcek sucharek, váží tak 17kg, asi do září už moc nenabere… ji to zlomí.
Dostaneme na konci školního roku vyúčtování záloh na stravu ve školce, tak z toho koupíme tašku a tak.
Příspěvek upraven 29.12.14 v 17:47
@quinny píše:
@Pája 01 @bimbama holky no to je jasny ze novej o tom nepochybuju kdyz je to bonus k pejskovi ze![]()
@Pipet píše:
Mno, takže Kateřino, leze to z tebe jak z chlupaté deky![]()
![]()
![]()
Moje řeč. Jak to, že se všechno dozvíme poslední??? ![]()
@KačuliKačka píše:
Do zitra vas budu jeste napinat![]()
Máš podepsanou Dohodu o mlčenlivosti? ![]()
Teda děvčata… vy mě nenecháte…
se tady řehtám nahlas…
Takže ano, mám nového pejska a k němu jako bonus skvělého nového chlapa! ![]()
A co ještě chcete vědět???