Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
29.12.14 10:28

Je to rošťanda :kytka:

U nás Vánoce OK, strom stojí, jen teda malá občas sežrala nějakou tu lametku, protože jsem ji to už dvakrát tahala ze zadečku. Asi z toho má i trochu průjem, ale to snad přejde. A fakt asi žere za dva, má velký pupík :lol: Ale kotě prý má jíst kolik může. Gardík by možná taky papal, ale ten než se rozkouká, tak je miska prázdná - a to má každý svou. Musím doplnit zásoby masa :)

S Elsičkou jsem teda taky mimo 8o Ale vypadají jako dokonalý pár :hug:

Příští Vánoce už to bude o něčem jiném, kočandy budou velké a prckovi 10 měsíců, no už se asi začínám těšit na další :mrgreen: Poletuje nám tu snížek a něco přes noc i napadlo. Doufám, že se někde nerozsekám, nerada chodím v zimě ven, máme to tady samý kopec, takže chodím jako deb*l :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 10:38

@quinny @Pipet @rainucha asi tak děvčata… mám dalšího pejska Elsinku a k ní jako bonus chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.12.14 12:26

Ahoj holky, doufám, že jste měly krásné Vánoce. Opět přicházím s dotazem a opět na škrabadlo.
Nemáte některá zkušenost s tímto?
 http://www.deseo24.cz/…-bezova.html

Jde mi hlavně o stabilitu, aby ti naši dva raraši něco tak vysokýho nepřevrátili. Cena je vcelku dobrá a tak přemýšlím a přemýšlím až jsem z toho úplně hin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 14:33

@KačuliKačka Pejsci jsou pěkní. A fenka je tvoje nebo chlapa? To jsou teda novinky. :D Moc jim to sluší a ladí k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.12.14 16:58

@KačuliKačka a to je pořád stejný chlap nebo byla výměna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 17:02
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka a to je pořád stejný chlap nebo byla výměna? :mrgreen:

Jé, já nad tím taky přemýšlela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.14 17:26
@KačuliKačka píše:
@quinny @Pipet @rainucha asi tak děvčata… mám dalšího pejska Elsinku a k ní jako bonus chlapa :lol:

pockej jako novej chlap jo 8o :-O no povidej prehanej z toho se nevykroutis :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky me se podebral nehet. Co me zachrani (chirurgie samo slyset nechci :P )?? Dekujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.14 17:29

@Pipet u nas taky jedou svetylka. malej chce neustale rozsvitit. Jeste ze jsme letos koupily novy ledky :mrgreen:
A zapis si uzijte. Juu uz skolacka. Uz dostala tasku od jezucha? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.14 17:30

@Pája 01 @bimbama holky no to je jasny ze novej o tom nepochybuju kdyz je to bonus k pejskovi ze :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.14 17:46

Mno, takže Kateřino, leze to z tebe jak z chlupaté deky :roll: :cert: :mrgreen: :andel:

@quinny Co znamená podebral nehet? Jestli tam je nějaký hnus binec hnis, tak černou mast? - Nechce se mi to hledat, účinná látka ichtamol.

Tašku ještě ne, zbytečně by běžela záruka :roll: To taky bude, ona je prcek sucharek, váží tak 17kg, asi do září už moc nenabere… ji to zlomí.
Dostaneme na konci školního roku vyúčtování záloh na stravu ve školce, tak z toho koupíme tašku a tak.

Příspěvek upraven 29.12.14 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 17:47
@quinny píše:
@Pája 01 @bimbama holky no to je jasny ze novej o tom nepochybuju kdyz je to bonus k pejskovi ze :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 17:48

Do zitra vas budu jeste napinat ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.12.14 17:48
@Pipet píše:
Mno, takže Kateřino, leze to z tebe jak z chlupaté deky :roll: :cert: :mrgreen: :andel:

Moje řeč. Jak to, že se všechno dozvíme poslední??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.14 17:51
@KačuliKačka píše:
Do zitra vas budu jeste napinat ;-) :lol:

Máš podepsanou Dohodu o mlčenlivosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.12.14 17:53

Teda děvčata… vy mě nenecháte… :lol: se tady řehtám nahlas…

Takže ano, mám nového pejska a k němu jako bonus skvělého nového chlapa! :)
A co ještě chcete vědět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný