Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka manzel bude spat u rodicu, jestli mu neco potvrdi. Diky holky.
Jasne ze bude seznamovacka, jen pres noc je nepustim do loznice. Coz bude boj, Gardik je zvykly me budit skokem na bricho
Ale bojim se, zatim
Hned jsem klidnejsi kdyz vim, ze od nej to nema. Ta veta s dedeckem je dobra ![]()
@quinny Příště bych asi nastavila menší otáčky…
jí to odstředilo i chlupy! ![]()
(Nebylo v návodu napsáno, že nemáš prát kočky???) ![]()
@Pipet ale ne to je susicka. Dokonaly to pristroj, obere chlupy z obleceni i z kocky
![]()
To se nesmi? V navodu o tom nic nepsali ![]()
@rainucha mate peknou fotku v deniku holky ![]()
@quinny Jo ták, já takový přístroj nemám
jsem to nepoznala ![]()
Ale od vánoc neperu plíny, to je úlevááá
Máme starý barák, vlhko docela a to sušení bylo na pytel.
Jinak Ducka na mě spáchal atentát… V koupelně se mi motal pod nohy, až jsem mu šlápla na ocas a po těch chlupech mi to ujelo a málem jsem se rozbila o vanu ![]()
Naštěstí máme pidi koupelnu, takže stačilo rozpažit a neflákla jsem sebou až na zem ![]()
@Pipet píše:
@quinny Příště bych asi nastavila menší otáčky…jí to odstředilo i chlupy!
(Nebylo v návodu napsáno, že nemáš prát kočky???)
@Pipet o hodne prichazis, to je muj nejmilovanejsi pristroj v domacnosti, az tesne za nim je mycka a pracka ![]()
Ale nase mura by spis potrebovala tu pracku ehm vlastne vanu jak tak na to bricho koukam, ale ma smulu musi vydrzet az zase budu moct pouzivat obe ruce, jednou to nedam a chlap je dost nerv z koupani mimina, kocku si rad odpusti ![]()
Jako mi chces rict ze vas Jindrisek chodi na nocnik jotak to je borec, nas Ady to zvladl teprve pred tydnem ve 2,5letech
To on Ducanek urcite nechtel ale potreboval tu koupelnu urcite daleko vic nez ty. Chapej ![]()
@rainucha Jaká fotka? Jsem out ![]()
@quinny No jo, na záchod rovnou
Majda taky byla odplínovaná tak brzo, asi máme v rodě nějaké extra vyvinuté svěrače
Docela se mu daří i v noci.
Takže zásoba body a overalů je mi na prd, čekám obří balík s tričkama a dvojdílnýma pyžamama ![]()
@rainucha mas ho tam
koukam ze vedete ![]()
Co budes delat s poukazem do tu bazenu me zajima
![]()
@Pipet no joo Majda je ale holka
no hlavne kdyz to zvladnou do nastupu do skolky no ![]()
@rainucha Jé
Nojo, Krkonoše mám trochu z ruky ![]()
@quinny Do školky času dost
Já myslela, že v létě zas bude lítat s holým zadkem po zahradě, tak na tom zamakáme a on si vzpomněl o půlroku dřív. Ne že bych se zlobila ![]()
@Pipet jj taky jsem si rikala ze leto to jisti ale rekl si sam tak je to jasne ![]()
Ajajaj to jsme zase OT daaaamy.
Mmch copak delaji vasi kocici milacci, ta nase murka spi s nejstarsim v pokojicku zavrtana mezi perinu a postar
@quinny ja poukaz urcite vyuziju
pokud vyhrajeme.
Nase Myska spinka v kosiku pod kolibkou
A Gardik je rozvaleny na gauci. Male si vubec nevsimaji, ale i tak mame zavreno do loznice. Chudak Gard to spatne snasi a skrabe na dvere, jak je zvykly chodit ke me. I kdyz myslim, ze by se nic nestalo, kdyby bylo otevreno. Asi to zkusim v tydnu, az bude manzel v Praze ![]()
Ducan vychrapuje na stolku, máme jeden takový bezprizorní, tak si ho zabral.
@rainucha Už jste doma? To je bezva ![]()