Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
20.1.15 20:15

@KačuliKačka manzel bude spat u rodicu, jestli mu neco potvrdi. Diky holky.
Jasne ze bude seznamovacka, jen pres noc je nepustim do loznice. Coz bude boj, Gardik je zvykly me budit skokem na bricho :D Ale bojim se, zatim :) Hned jsem klidnejsi kdyz vim, ze od nej to nema. Ta veta s dedeckem je dobra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.1.15 14:37

Zdravíme při neděli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.15 14:55

@quinny Příště bych asi nastavila menší otáčky… :think: jí to odstředilo i chlupy! :mrgreen:
(Nebylo v návodu napsáno, že nemáš prát kočky???) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.1.15 15:17

@Pipet ale ne to je susicka. Dokonaly to pristroj, obere chlupy z obleceni i z kocky :mrgreen: :mrgreen:
To se nesmi? V navodu o tom nic nepsali 8o

@rainucha mate peknou fotku v deniku holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.15 15:23

@quinny Jo ták, já takový přístroj nemám :( jsem to nepoznala :(
Ale od vánoc neperu plíny, to je úlevááá :lol: Máme starý barák, vlhko docela a to sušení bylo na pytel.

Jinak Ducka na mě spáchal atentát… V koupelně se mi motal pod nohy, až jsem mu šlápla na ocas a po těch chlupech mi to ujelo a málem jsem se rozbila o vanu :roll:
Naštěstí máme pidi koupelnu, takže stačilo rozpažit a neflákla jsem sebou až na zem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
25.1.15 15:24
@Pipet píše:
@quinny Příště bych asi nastavila menší otáčky… :think: jí to odstředilo i chlupy! :mrgreen:
(Nebylo v návodu napsáno, že nemáš prát kočky???) :lol:
:potlesk: :palec: :mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.1.15 15:36

@Pipet o hodne prichazis, to je muj nejmilovanejsi pristroj v domacnosti, az tesne za nim je mycka a pracka :D
Ale nase mura by spis potrebovala tu pracku ehm vlastne vanu jak tak na to bricho koukam, ale ma smulu musi vydrzet az zase budu moct pouzivat obe ruce, jednou to nedam a chlap je dost nerv z koupani mimina, kocku si rad odpusti :P
Jako mi chces rict ze vas Jindrisek chodi na nocnik jotak to je borec, nas Ady to zvladl teprve pred tydnem ve 2,5letech

To on Ducanek urcite nechtel ale potreboval tu koupelnu urcite daleko vic nez ty. Chapej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.1.15 15:45

@quinny Dekujeme :) Kdyz si vzpomenete, dejte hlas :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.15 15:53

@rainucha Jaká fotka? Jsem out :oops:

@quinny No jo, na záchod rovnou :mrgreen: Majda taky byla odplínovaná tak brzo, asi máme v rodě nějaké extra vyvinuté svěrače :mrgreen: Docela se mu daří i v noci.
Takže zásoba body a overalů je mi na prd, čekám obří balík s tričkama a dvojdílnýma pyžamama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.1.15 15:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.1.15 16:04

@rainucha mas ho tam :palec: koukam ze vedete :potlesk:
Co budes delat s poukazem do tu bazenu me zajima :mrgreen: :lol:

@Pipet no joo Majda je ale holka :P no hlavne kdyz to zvladnou do nastupu do skolky no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.15 16:13

@rainucha:* Nojo, Krkonoše mám trochu z ruky :lol:

@quinny Do školky času dost ;) Já myslela, že v létě zas bude lítat s holým zadkem po zahradě, tak na tom zamakáme a on si vzpomněl o půlroku dřív. Ne že bych se zlobila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.1.15 16:15

@Pipet jj taky jsem si rikala ze leto to jisti ale rekl si sam tak je to jasne :palec:

Ajajaj to jsme zase OT daaaamy.
Mmch copak delaji vasi kocici milacci, ta nase murka spi s nejstarsim v pokojicku zavrtana mezi perinu a postar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.1.15 16:36

@quinny ja poukaz urcite vyuziju :mrgreen: pokud vyhrajeme.

Nase Myska spinka v kosiku pod kolibkou :D A Gardik je rozvaleny na gauci. Male si vubec nevsimaji, ale i tak mame zavreno do loznice. Chudak Gard to spatne snasi a skrabe na dvere, jak je zvykly chodit ke me. I kdyz myslim, ze by se nic nestalo, kdyby bylo otevreno. Asi to zkusim v tydnu, az bude manzel v Praze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.1.15 17:46

Ducan vychrapuje na stolku, máme jeden takový bezprizorní, tak si ho zabral.

@rainucha Už jste doma? To je bezva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný