Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pes, co jsme měli ještě u našich, tak umřel asi před 8 lety, tak od té doby mám psí deficit… A ještě si chvíli počkám, ale dočkám se ![]()
@Pipet určitě se dočkáš ![]()
Jupí, a dnes s námi jdou i obě pudlí slečny (co jsou na fotce výše), tak bude legrace, ta malá bílá je pěkný čertík bertík ![]()
@rainucha no někdo to mimčo hlídat musí, když ty si stavíš puzzle ne?? ![]()
Jsou obě boží, Myška je tam táááák schovaná ![]()
@KačuliKačka
Haha, to ano. Rozhodně je to lepší než mi po nich skákat
Musela jsem Myšku trochu posunout, ale v pohodě. Ale už u ní není a cpe se granulema.
@Pipet Posílala jsem tu fotku mužovi, ale nevím, jestli si všiml Myšky, protože odepsal „láska moje“ ![]()
My za hodinku zase půjdeme ven, moc se těším, až zase budu tlačit kočár do těch kopců tady
Máme zatím povolenou asi půl hodinku. Jen nevím, jestli nemrzne. Ale přežila to včera, tak dneska to dá taky, maminka půjde nakoupit, když už bude venku ![]()
@rainucha taky jsem chvili tapala nad tou fotkou tak hadam ze chlap si urcite nevsiml ![]()
Jinak jim to slusi obema ![]()
@KačuliKačka píše:
@marg náš měl písek, měl pouze dietu a veterinární pastu na okyselení moči. Máme ledvináře (má nevyléčitelné cysty v ledvinách). V době krize jsme kupovali granule Trovet pro ledvináře.
@KačuliKačka Já s ním včera jela na veterinu, protože byl neustále na záchodě (je spíš venkovní, ale má i záchůdek doma, kam tedy normálně vůbec nechodí, takže to bylo divný), na té veterině dostal nějakou injekci a Hills s/d asi za 400,– ale nechutná mu to
Ta dieta je dočasná, nebo už doživotní??? Já tam dnes zase jedu, tak se zeptám (včera jsem tam volala až po jejich prac. době, čekali tam na nás, tak jsem nechtěla zdržovat a rychle jsem vypadla a zapomněla jsem se na spoustu věcí zeptat..) A může jíst normálně kapsičky, nebo musí být jen na těch dietních granulích?
A dneska čůrá krev…
Jinak kupovali jsme stále Purinu One Urinary care, ale koukám, že je to na prd
![]()
Muj problem nase madam dostala rymu, hadam od nekoho z nas kdyz jsme porad na hromade. Od vcera pšíká a trosicku ji tece jedno oko.
Kdy myslite ze je nutne navstivit veta?
@marg Hillsy mi tehdy říkal, že nee, raději Trovety. Ten náš by je měl mít doživotně (kvůli nevyléčitelnosti), ale jedeme teď takovou střední cestu urinary granulí a dobrý. Kocour má 11,5 roku, dědoušek náš ![]()
Koukni na netu na Trovet granule. Jsou tedy dražší, ale pro začátek u vás bych dietu fakt dodržovala.
@quinny počkej dva tři dny a když se to nebude lepšit, asi bych zajela raději. Chuděrka malá… ![]()
@KačuliKačka tomu mému je osm a půl měsíce takže nejhorší věk - puberta
nejhorší je to, že když ho odnaucime nějakou lumpárnu hned se naučí jinou
teď mám například problém s tím, že mi vyjíždí po ruce, když je na vodítku musí mít stahovak, protože jinak bych ho nestrhla
už sem měla několikrát roztrhlou bundu, ale už naštěstí přestává, prostě zkouší co si může dovolit… chodila jsem s ním i na cvičák, jenže naše cvicitelka, která nám vyhovovala má kurz v dobu, kdy jsem ve škole a jiný mi nevyhovují
tak schanim jiný cvičák a v létě chci začít konečně agillity, protože to mu opravdu jde, podle toho co nás naučili na cvičáku
možná by vám cvičák vyhovoval ![]()
@Bomer tak dnesni. bilance… 8,5 km v nohou… Bruny si strihl 2 uteky po stope. bazanta, Elsa se 2× porvala s fenkou kamaradky ( doted si spolu hraly a nehaly), ja mam ruce zase jako orangutan a na kolene sram.od zubu te nasi psi bojovnice… A jsem k. o.