Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha píše:
Poznáte, kdo je to na fotce?
Ze by kousek Mysky? ![]()
@KačuliKačka píše:
Přidávám něco pro pobavení…
To je hezký, ale u nás doma to bohužel fungovalo takhle:
Nefunguje to? =
Vždycky moje vina, i kdybych ten krám vůbec neviděla a ani na něj nešáhla. ![]()
Ahoj holky,
tak jak žijete, jak se máte, jak užíváte? Od soboty tu nikdo nemukl ![]()
Gardík s tou alergií už je OK, ještě v neděli pojede na včeličku, snad už poslední - jsem zvědavá, kolik to bude stát. Myška už zadek nenastavovala, tak ještě s kastrací počkám, uvidíme, kdy to na ní přijde znovu a pak už bych asi šla. Koupila jsem těm holomkům na zkoušku konzervy s rybičkama, třeba tuňák s mořskými plody jim moc chutná, je do 3 minut prázdná miska, to se mi ještě nestalo, co je mám oba
Tak jsem ráda. Jinak jim ale šmakuje i masíčko, dneska jsem doplnila zásoby do mrazáčku.
@rainucha u nas hafani uz jsou ok zato mi dnes otekly kotniky a doktor je tam az zitra…takze tak u nad
@KačuliKačka Tak to je dobře. Ale oteklé kotníky ti teda nezávidím
Ale ono to taky bude OK.
Holky od koček
potřebuju poradit. Mám kocourka po resekci zvukovodu. Byl včera na operaci, dneska trochu jedl, pít se mu nechce, ale to bude asi tím límcem, neví jak se postavit k misce, tak to do něj cpu stříkačkou. Ale co mě trápí je, že se už po několikátý počůral v bytě.(na druhou stranu alepoň vidím, že to v něm funguje jak má
bohužel to už podruhé odnesla synova postel ) Je to normální po narkóze, nebo spíš trest za to, co jsem mu provedla? Měl celoživotní zánět pravého ouška, už mu je skoro 8 let a začalo ho to trápit víc než dřív, tak jsem do té děsivé operace šla.
Příspěvek upraven 19.02.15 v 22:05
@7ikráska
Může to být pooperační stres nebo ho to ještě bolí. Další možnost je i ten límec. Když ho měl kocour, tak jsem musela ze záchodku sundat okraje, protože se tam s ním nedokázal otočit. ![]()
@7ikráska je to normalni po narkoze je to stres ![]()
Snad uz mu bude jen lip ![]()
Díky holky, jí už normálně vodu mu leju do jídla, nebo tou stříkačkou. Léky mu problém nijak moc nedělají, byl zvyklej sem tam něco brát na to ouško, tak se ani moc nebrání. Má ATB 2× denně a ráno od bolesti nějaký sirup. Ráno bylo načuráno v bedýnce, ale nevím, máme ještě jednoho kocoura, jestli to nebyl on
Ale spíš ne, pořád za ním chodí, sedí opodál a hlídá, jestli je kamarád v poho. Nejstarší dcera prohlásila, že vypadá jak roker, nebo pankáč - frajerskej límec, půl hlavinky vyholené, na tlamičce na tom švu pod uchem zelenej od nejspíš novikovu a naštvaný pohled motorkáře
. No je to fešák. Navíc mu to pořád prosakuje, doktor říkal, že ještě pár dní bude, hned jak jsme dojeli domů, tak se praštil a teklo mu to, no hrůza. Máme v bytě vysoký stropy a postavený patra na spaní, furt leze nahoru po schodech a já trnu, aby zase nehavaroval. Teď už se s tím límcem naučil ležet, tak hodně spí, chodí se mazlit a vrní jak traktor.
Tak doufám, že všechno bude jen lepší a až se mu to zhojí, že bude mít lepší život, než měl s tím věčně bolavým ouškem.
jejda tak drzim palce…curanimimo zachudek urcite prejde az mu bude lepe
@rainucha píše:
@KačuliKačka Tak to je dobře. Ale oteklé kotníky ti teda nezávidímAle ono to taky bude OK.
No dnes jsem byla u dr, včera jsem musela v jedenáct odejít z práce, nebylo mi vůbec dobře. U dr. jsem dostala magnézko a něco na uklidnění třesu, v po jdu na krev a uvidí se dál.