Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Viď
Slečna je moc šikovná a já přispěla něco kočičkám. Snad zítra dojde, uvidíme ![]()
Holky mám dost
Takhle tu chrápou, teď teda už mají zase jinou polohu ![]()
Holky někdy koukám jak sou naši kočičí milacci drží
včera si mamka večer nalila sklenici vína a ten malý skret si sedl naproti ni a pacickou se jí ho snažil vytahnout z ruky (za stopky) a teď sem mu zakázala strkat hlavu do věnečku s mlikem tak tam začal strkat packu
ale tohle dělá i když jim třeba jogurt a jde mi lžička do pusy - sup najednou k tam kočičí placka a jogurt všude jen ne na lzicce ![]()
Dobrý den,
mohu se zeptat, jakým masem mohu krmit kočku, aby mi přibrala - případně v jakém stavu, syrové/přemražené nebo vařené?
Mám mainu (6,5 roku), která má teď problémy s tlamičkou (kočičí akné) a hůř se jí baští, takže za měsíc zhubla 200g. Chová se normálně a řešíme to u veterináře.
Pomohly by i nějaké vitamínové pasty nebo jsou nějaké výživové paštičky nebo granule?
Předem díky ![]()
@Evelynka82
Asi bych zkusila hodně tučná masa jako je vepřové, tuňák, játra apod. Určitě přemražené a pokud ti to bude jíst, tak možná i raději vařené (rozhodně u vepřového). Zkus taky udělat masovou haši nebo maličké kousky.
Jo a kdysi nám Vet říkal v podobné situaci, že se do masové směsi dá přimíchávat trochu vařených vloček. Že pak hezky přibírají, ale naš expert mi to nežral, takže nemůžu potvrdit.
Krom toho myslím, že se vyrábějí i rekonvalescenční veterinární diety, které by měly pomoci kočce právě v takových stavech. Pokud si dobře pamatuju tak Royal Canin vyrábí tuhle .
A taky na přechodnou dobu, když kočka nedostatečně jí, se dá přidávat doplňková pasta. My máme vyzkoušený Calopet a teď jsem našla v oblíbeném Vet obchodě ještě tuhle novinku . Tak vyzkoušej a přeju, ať se kočičák rychle dá do kupy.
Holky tak z Mysky mame velkou slecnu, dnes zacala mrouskat
Jen teda nevim, jestli uz ted objednat kastraci, kdyz vlastne nevim, kdy to skonci. Snad to vsichni prezijem a ja si pak brzo vsimnu, ze je konec a pojedeme.
Ach jo…mame asi nachlazeneho Brunyska…pokaslava, kycha a tak divne se jakoby zakaslava
Zkusim radu kamaradu pejskaru, jitrocelovy sirup. Kamaradka psala, ze to davaji i konim…tsk snad to zabere ![]()
@KačuliKačka Jitrocelový sirup je super, brala jsem ho já a pak ho i dávala Garďoušovi, asi se může dávat všem
Tak přeju ať je brzy fit.