Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím, jestli můžu radit (zatím jsem pouze teoretická chovatelka), ale četla jsem kladné recenze na přípravky od Hadka -má přímo nějaké vodičky na čištění uší koček i psů..
@betuska.bathory Kouknu na to, díky ![]()
Zvládáme to v pohodě, kočky si jí vůbec nevšímají
Jen trochu čuchly a hned utekly. Do ložnice k nám nechodí, mají zákaz, a přes den ji mám v obýváku, takže na ni vidím. Myška spí v košíku pod kolíbkou, takže spokojeni jsou všichni ![]()
@rainucha Takhle jednorázově bych to vzala olejem, klidně obyč stolním… a kdyby se jí to nějak vracelo, tak se asi poradit na veterině ![]()
@Pipet OK
Achjo, kdybyste viděly, jak ta mrška leží teď pod kolíbkou
To je fakt držtička.
@rainucha no oni mají různé, pro nás zcela nepochopitelné polohy spánku ![]()
Já čistím jen Samíkovi, dětským olejíčkem navlhčím vatové tyčinky, vytřu směrem z ucha ven a pak zbytek dočistím odličovacíma tamponkama s olejíčkem
U nás se zase špiní ouška jen Samíkovi.
To je super, že jsou oba kočičáci tak hodní, a Myška beztak drží stráž u malé, lehce opodál, ale na dosah ![]()
@rainucha u nas usi cistim stejne jako @KačuliKačka detskym olejickem.
Jinak poloha vyborna
ja ted chtela vyfotit nasi jepici zapasovanou do topeni, net
Z jsem stihla cokoliv tak pochopila ze deti jsou nastrkane do posteli tudiz je cas abychom zalezly na gauc my dve ![]()
Pokud nekdo dohledate toho Hadka hodte prosim odkaz, nemam cas a energii to hledat. Behem par dnu jedu uz v druhyh atb, doufam ze tim mame vycerpano a zvytek roku bude lepsi ![]()
Díky holky, ten doma kupodivu mám, tak vyzkouším. Jinak Myška je jak chlap, šíleně chrápe! Je slyšet na dva metry a to mám puštěnou televizi. Snad si nechá ouška vyčistit, jinak dostane na prdítko ![]()
@KačuliKačka Myslím, že to kočičáci zvládnou, jen nevím jestli je preventivně tahat za ocas, aby na to byli pak připravení ![]()
@quinny Já jsem našla akorát stránky aromafauna.cz, nevím, jestli to ono.
Ještě jedno video, já se tu svíjím smíchy… ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Pipet píše:
Ještě jedno video, já se tu svíjím smíchy…
https://www.youtube.com/watch?…
tak to je dobrý
![]()
Tak pro velký úspěch má Myška srajdu - koupila jsem nové kapsičky pro dospělé, ale ona je Gardíkovi žere, tak si myslím, že to má z toho, protože jinak je úplně OK.
A Gardík, jak má nad očima ta lysá místa, tak je má nějaký zarudlý, až do krve
Ale nemyslím si, že by mu to udělala Myška, i když jsou pořád v sobě.