Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
29.1.15 15:47

Přijde vám tahle poloha normální? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 16:15

Nevím, jestli můžu radit (zatím jsem pouze teoretická chovatelka), ale četla jsem kladné recenze na přípravky od Hadka -má přímo nějaké vodičky na čištění uší koček i psů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 16:16

@rainucha
Pěkné :-) A co miminko, jak to doma spolu zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.1.15 16:26

@betuska.bathory Kouknu na to, díky :)
Zvládáme to v pohodě, kočky si jí vůbec nevšímají :) Jen trochu čuchly a hned utekly. Do ložnice k nám nechodí, mají zákaz, a přes den ji mám v obýváku, takže na ni vidím. Myška spí v košíku pod kolíbkou, takže spokojeni jsou všichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.15 16:35

@rainucha Takhle jednorázově bych to vzala olejem, klidně obyč stolním… a kdyby se jí to nějak vracelo, tak se asi poradit na veterině :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.1.15 16:39

@Pipet OK :) Achjo, kdybyste viděly, jak ta mrška leží teď pod kolíbkou :D To je fakt držtička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.1.15 05:44

@rainucha no oni mají různé, pro nás zcela nepochopitelné polohy spánku :lol:

Já čistím jen Samíkovi, dětským olejíčkem navlhčím vatové tyčinky, vytřu směrem z ucha ven a pak zbytek dočistím odličovacíma tamponkama s olejíčkem :) U nás se zase špiní ouška jen Samíkovi.

To je super, že jsou oba kočičáci tak hodní, a Myška beztak drží stráž u malé, lehce opodál, ale na dosah ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.15 13:22

@rainucha u nas usi cistim stejne jako @KačuliKačka detskym olejickem.
Jinak poloha vyborna :lol: ja ted chtela vyfotit nasi jepici zapasovanou do topeni, net
Z jsem stihla cokoliv tak pochopila ze deti jsou nastrkane do posteli tudiz je cas abychom zalezly na gauc my dve :mrgreen:

Pokud nekdo dohledate toho Hadka hodte prosim odkaz, nemam cas a energii to hledat. Behem par dnu jedu uz v druhyh atb, doufam ze tim mame vycerpano a zvytek roku bude lepsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.1.15 13:42

Díky holky, ten doma kupodivu mám, tak vyzkouším. Jinak Myška je jak chlap, šíleně chrápe! Je slyšet na dva metry a to mám puštěnou televizi. Snad si nechá ouška vyčistit, jinak dostane na prdítko :D

@KačuliKačka Myslím, že to kočičáci zvládnou, jen nevím jestli je preventivně tahat za ocas, aby na to byli pak připravení :lol:
@quinny Já jsem našla akorát stránky aromafauna.cz, nevím, jestli to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.1.15 14:06

@rainucha diky to vypada ze by mohlo byt ono :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.15 14:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.1.15 17:48

Ještě jedno video, já se tu svíjím smíchy… :lol:
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
31.1.15 17:52
@Pipet píše:
Ještě jedno video, já se tu svíjím smíchy… :lol:
https://www.youtube.com/watch?…

tak to je dobrý :potlesk: :palec: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
31.1.15 23:43

Tak pro velký úspěch má Myška srajdu - koupila jsem nové kapsičky pro dospělé, ale ona je Gardíkovi žere, tak si myslím, že to má z toho, protože jinak je úplně OK.
A Gardík, jak má nad očima ta lysá místa, tak je má nějaký zarudlý, až do krve :roll: Ale nemyslím si, že by mu to udělala Myška, i když jsou pořád v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
1.2.15 09:40

@Pipet tak ta to venku vyloženě miluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie