Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak u nás zábavný víkend. Přítel odjel na služebku a ještě před cestou se u TV ládoval brambůrkama. Ve spěchu nechal otevřený pytlík v obýváku na stolku, já si toho nevšimla a když jsem později večer přišla do pokoje, tak se mi sice nepodařilo najít ovladač k TV, ale za to jsem na stole našla kočku s pytlem od brambůrků na hlavě. ![]()
Chvilku jsem uvažovala, že poběžím pro foťák, vyfotím a hodím sem, ale pak jsem ji radši rychle běžela zachránit.
Ahoj tak dnes jsme měli noc, kočka mnoukala víc to snad ani nešlo, úúplně celou noc. Ma 9měsíců, je celkově protivna.. Je to tim, ze ppotřebuje kocoura? jinak chova tu nekdo kočky, jak ji uchovnim, kde ji zaregistrovat. ProbProblém je ze ziji uz v zahraničí. Pobyt mám ale i v čr, pry je to od ledna slosložitější diky za rady
Ahoj, můžu se přidat?
Po letech mám zase kočku, tedy o víkendu jsme si přivezli domů kocourka Semíka. A hned máme doma ještě veseleji
.
3 dny se rozkoukával a teď už se začíná projevovat, divoch jeden.
Ráno v pět hodin, chlap odejde do práce a ten chlupatec mě nenechá už spát. Pořád mě obtěžuje, chce se mazlit, strká mi čumák do ksichtu a strašně nahlas vrní, drápkama mě tahá za vlasy a šlape mi na hlavu. Je to miláček ![]()
Holky měla některá vaše číča koťata? zajímá mě, jak často u nich byla, zda byla pořád s nimi, nebo si odcházela oddechnout jinam?
Máme venkovní kočku a evidentně porodila. koťata, ale nemůžeme najít. Kočka je třeba dnes hodně tady u domu. Ráno se nažrala, umyla, pak tu chvíli i spala. ted spí vzadu na půdě, ale tam nikde u ní koťata nevidím. Tak nevím jestli jako spí kus od nich, nebo je má úplně jinde. Bojím se jestli neumřely, nebo jestli se na ně nevykašlala ;o( nebo je má schovaný a jen na chvíli za nimi chodí?
Tak holky jsme po vytažení stehů, doktor chválil, že se skvěle hojí. Na pravý ucho prý ale stejně nejspíš už dlouho neslyšel, měla jsem strach z porušení centra rovnováhy, protože mu vzal celej zvukovod, ale všecko je ok. Už se s náma i kamarádí. Nevíte co se zbývajícíma lékama? Zbyl mi tu sirup proti bolesti, co jsem kupovala po operaci. Cítil se po něm skvěle, vypadalo to, že ho to vůbec nebolí. Dnska jsem mu ještě trochu dala před tím taháním stehů (jsem srab, měla jsem strach aby ho to nebolelo)a ještě že tak. Doktor říkal, že to má zhojený jak po třech týdnech, stehy škoro nešly vyndat.
Vůbec nemám zkušenosti, jestli se právě zbývající léky pro zvířátka prodávají přes inzeráty. Nebo teď mě napadlo, nabídnout to útulku, tam by z toho mohli mít radost.
@7ikráska myslím, že v útulku určitě sirup využijí ![]()
A je prima, že je kocourek zase fit, i když nyní co by pankáč a ještě naštvaný ![]()
Naše potvůrka má zase choutky, tak budu muset zavolat vetovi a budu doufat, že už má aspoň ty dvě kilča, aby mohla na kastraci.. To její jódlování je děsný ![]()
@rainucha
Tak doufám, že se vám to podaří zvládnout co nejdřív.
Naše stařena za mlada tak hlučná nebyla, u ní to skoro nikdo nepoznal. Jen občas byla mazlivější nebo zkoušela nějaké to točení se na koberci. Naštěstí, protože jsme plánovali potomky a čekali jsme na ně hodně dlouho. Ze začátku na kocoury koukala, jak na mimozemšťany a byla doooost nepřátelská. ![]()
Bohužel teď na stará kolena začíná asi ztrácet taky sluch, takže nám to hlučností vynahradí - „mluví“ teď hrozně nahlas. ![]()
@hellivete Díky, snad ano. Na koberci se taky točí a ještě řve. Je taková mazlivá, určitě trpí, chuděrka. Ale musí vydržet. Tak aspoň o ní víte, ne? ![]()
@Pipet
Myslíš?
Chudák Gardík, ten neví, co s ní, když se mu nastavuje ![]()
@KačuliKačka
gratuluji k dalšímu pejsanovi a rybičkám a tak, no prostě hlavně k tomu, že jsi šťastná a spokojená
.
Dlouho jsem nedávala tu naši chlupatici praštěnou. Ta bude kotě furt nejspíš. Jen teda jako koťátka většinou tolik nedupou ![]()
@Lakynka Micinka krásná ![]()
Já tu mám taky fotku, z dnešního rána, ale chodí tam pořád, když ráno otevřu do ložnice ![]()