Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myška se dává dokupy z narkózy… choudě
Mám ji v přepravce ještě pořád. Asi ji vytáhnu až někdy v noci, nebo až bude trochu lepší. Ale má to za sebou, teď to jen uhlídat.
@Pipet Vyřídím. Ale spát se jí moc nechce, chce ven z přepravky
Ale bojím bojím. Nebo myslíš, že ji můžu vypustit na zem? Ona stejně asi upadne. Ale třeba má žízeň. To bude strašných pár dní
Gardík chudák brečí a chodí čuchat k přepravce, asi se mu stýská.
@rainucha Já oba kocoury měla jen na zemi… Jen je teda pravděpodobné, že se počůrá, tak aby to když tak nehodila někde na koberec nebo tak.
Oni polehávali, občas se kousek odplazili, snažili se chodit… Až si našli místečko, zalezli a spali.
Já bych ji pustila.
@Pipet Jo, budu za ní chodit s přebalovací podložkou, jako u Gardíka
Tak já to zkusím. Snad nebude chtít skákat na topení jako ten můj druhej magor, ten nutně musel spát na křesle, i když byl ještě mimo.
@Black Tears píše:
http://m.zoohit.cz/…00_cm/212284 máte ho někdo?
Mám doma Perfík si v tom lebedí, je to stabilní, pěkné provedení. Už ale urval jednu hračku je to ničitel provázků ![]()
@rainucha určitě ji nechej na zemi
beruška malá, at je brzy fit zase ![]()
U Loty jsme měli šetrnou narkózu, takže byla zcela při vědomí když jsem pro ni došla a neměla naštěstí ty šílené stavy po obyč narkoze - tu už bych nikdy nenechala dát, raději si připlatím.
@KačuliKačka Malá je, konečně vím, že váží 2,3 kg. Doufám, že trochu ztloustne po kastraci. Už je mi snad všechno odpuštěno, vrní při pohlazení, i když se moc hladit nenechá. Ale už papá, na záchodě byla, tak snad vše dobré.
Já už nechci jít na žádnou kastraci - včera večer mě kousla, byla na mě pěkně zlá. Jsem se z toho rozbrečela
Mně to bylo tak líto, ale musí vědět, že je to pro její dobro. Za chvíli zase bude řádit s Gardíkem. Čekají tu na ně nový šustivý tunel, a taky oblíbené konzervičky s tuňákem a mořskými plody ![]()
@rainucha
…mala bude uz zitra uplne ok…kousla te ani mozna nevi…byla p narkoze
@Pavlinax Jojo bude. Ona už dneska je lepší. Teď tu spinká u nohou manžela. Jen se třese, ale to snad nic neznamená.
@rainucha Charlienek měl před kastrací jen 2,5 kg, byl hubený jak lunt, ale pak krásně postupem času nabral a drží si 3,5 - 3,7 kg
Díky nemoci, kdy přestal růst, pořád vypadá jak kotě, čumajda malá ![]()
@KačuliKačka Tak nějak bych si to představovala, aspoň to kilčo kdyby přibrala.
Dnes jsme fotily s Rainičkou ![]()
@Pipet
Náhodou, vlasů už má, plešatá byla po narození. Ale očima koulí pěkně a když zašilhá, to je teprve sranda. Kobliha moje ![]()