Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
22.3.15 21:40

@Pipet :lol: Tak to je skvělá fotka! A to číro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.3.15 05:54

@rainucha @Pipet jsou oba nádherní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.15 08:30

Ahoj holky všechny vás zdravím :mavam:

Miminka máte nádherné :srdce:

Já nic nestíhám. Jsem pořád v jednom kole. Rostou nám zuby tak to je mazec. A v sobotu jsme oslavili půlroček :-)

Kocouři už pocítili první násilí tak se zase vyhýbaj. Přišli o pár chlupů chudáci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.3.15 08:52

@Pája 01 koukám, že malá je taky pěkný rarášek :lol: chudáci kocouří kluci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.3.15 09:17

@rainucha sluší :potlesk:

@Pipet jee Jindřišek byl boží :*
ja byla takhle vlasaté mimi tak jsem taky doufala a prd všechny moje deti byli prakticky gholohlavé :mrgreen: ještě že z toho vyrostou :lol:

Jinak ten pořad o kočkách byl super viděla jsem myslím už druhý díl zrovna tam byla Sphynx. vzala jsem si inspiraci a chci ji udělat taky nějakou zabavičku na stěně :palec:

@Pája 01 gratulace k půlroku :kytka: ať ji zoubky nezlobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.15 09:17

@Pipet to je boží :-D vypadá jak ta hračka s těma barevnejma vlasama vyčesanýma nahoru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.15 09:19

@rainucha teda malá krásně roste.Je nádherná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.15 17:54

@Pája 01 Díky :)

Holky, ta malá potvora už si v prubanu vykousala díry. Netuším, co tam nacpat, aby se ke stehům nedostala. To asi nebudu teď týden chodit ven, abych ji pohlídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
23.3.15 17:56

@rainucha já to kočce sundala.Jen si to olízala a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.15 18:01

@rainucha Naše Micka neměla po kastraci žádný „obleček“ a dobré.

Děkuji děkuji za pochvalu, teď mi bude pršet do nosu, jak ho budu nosit nahoru :mrgreen:

Akorát to soužití s kočkou asi má jisté následky… Stačí, že zmerčí krabici a…
(dnešní fotka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.15 18:09

Když já se bojím, že si to vykouše a něco se tam pose…a budu s ní muset lítat po vetech. Asi by mi nevadilo, kdyby si to lízala, ale fakt mám strach, že si to vykouše. Nevím, co by to udělalo po třech dnech od operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
23.3.15 19:32

@rainucha

ani u jedne jsme nemely kryti…oni si to olizovaly a je pravda, ze Gwen mela pistel…
3 den od zakroku si myslim, ze by to mohlo uz drzet ty stehy…mozna jeste zitra trochu pohlidat ale paty den uz uplne v pohode nechat volne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.15 19:39

@Pavlinax Jo? No, snad to nějak vydržíme.. Zítra ji pohlídám, no ve středu se budu snažit taky a ve čtvrtek by měla přijet firma a zasíťovat mi balkon :) Tak pak budou kočenky chodit ven a koukat na ptáčky :) Ještě musím pořídit nějaké škrabadlo na výhledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.15 19:42

Jako néé, že by to s tou kastrací souviselo, ale mám radost, snad nebude pršet a budeme moci všichni se válet na slunci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.3.15 13:18

Holky můžu se vetřít s dotazem?
Máme doma kocourka. Je z útulku, kastrovaný. Mazlí se když má náladu ale jinak je to děsný divoch. To že útočí na nohy beru jako hru. Ale dneska mi v „zápalu boje“ vystartoval proti obličeji. Malou taky drápl těsně vedle oka. neudělal to asi schválně ale docela mě to naštvalo. Malá ležela v obýváku na sedačce a on jí chtěl ulovit. Drápky má zastřižené. jak ho mám odnaučit je používat? Když mě drápne přestávám si s ním hrát a ignoruju ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný