Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky všechny vás zdravím ![]()
Miminka máte nádherné ![]()
Já nic nestíhám. Jsem pořád v jednom kole. Rostou nám zuby tak to je mazec. A v sobotu jsme oslavili půlroček ![]()
Kocouři už pocítili první násilí tak se zase vyhýbaj. Přišli o pár chlupů chudáci ![]()
@Pája 01 koukám, že malá je taky pěkný rarášek
chudáci kocouří kluci ![]()
@rainucha sluší ![]()
@Pipet jee Jindřišek byl boží ![]()
ja byla takhle vlasaté mimi tak jsem taky doufala a prd všechny moje deti byli prakticky gholohlavé
ještě že z toho vyrostou ![]()
Jinak ten pořad o kočkách byl super viděla jsem myslím už druhý díl zrovna tam byla Sphynx. vzala jsem si inspiraci a chci ji udělat taky nějakou zabavičku na stěně ![]()
@Pája 01 gratulace k půlroku
ať ji zoubky nezlobí
@Pipet to je boží
vypadá jak ta hračka s těma barevnejma vlasama vyčesanýma nahoru ![]()
@Pája 01 Díky ![]()
Holky, ta malá potvora už si v prubanu vykousala díry. Netuším, co tam nacpat, aby se ke stehům nedostala. To asi nebudu teď týden chodit ven, abych ji pohlídala ![]()
@rainucha Naše Micka neměla po kastraci žádný „obleček“ a dobré.
Děkuji děkuji za pochvalu, teď mi bude pršet do nosu, jak ho budu nosit nahoru ![]()
Akorát to soužití s kočkou asi má jisté následky… Stačí, že zmerčí krabici a…
(dnešní fotka)
Když já se bojím, že si to vykouše a něco se tam pose…a budu s ní muset lítat po vetech. Asi by mi nevadilo, kdyby si to lízala, ale fakt mám strach, že si to vykouše. Nevím, co by to udělalo po třech dnech od operace.
ani u jedne jsme nemely kryti…oni si to olizovaly a je pravda, ze Gwen mela pistel…
3 den od zakroku si myslim, ze by to mohlo uz drzet ty stehy…mozna jeste zitra trochu pohlidat ale paty den uz uplne v pohode nechat volne
@Pavlinax Jo? No, snad to nějak vydržíme.. Zítra ji pohlídám, no ve středu se budu snažit taky a ve čtvrtek by měla přijet firma a zasíťovat mi balkon
Tak pak budou kočenky chodit ven a koukat na ptáčky
Ještě musím pořídit nějaké škrabadlo na výhledy.
Jako néé, že by to s tou kastrací souviselo, ale mám radost, snad nebude pršet a budeme moci všichni se válet na slunci ![]()
Holky můžu se vetřít s dotazem?
Máme doma kocourka. Je z útulku, kastrovaný. Mazlí se když má náladu ale jinak je to děsný divoch. To že útočí na nohy beru jako hru. Ale dneska mi v „zápalu boje“ vystartoval proti obličeji. Malou taky drápl těsně vedle oka. neudělal to asi schválně ale docela mě to naštvalo. Malá ležela v obýváku na sedačce a on jí chtěl ulovit. Drápky má zastřižené. jak ho mám odnaučit je používat? Když mě drápne přestávám si s ním hrát a ignoruju ho.