Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
3.5.15 16:48

Kočky jsou nejvíc super :) Vážně, miluju je. Škoda, že se nechci k žádné více vázat, protože vím jaké to je, když váš člen rodiny dožije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.5.15 11:17

@Prokes
Rozumím ti. Naše smečka už je silně přestárlá, nejstarší kočka tehle měsíc oslaví 18. narozeniny :P a já s tím taky musím počítat.
Už jsem jich pár ztratila a až mi odejdou i tihle zbývající, tak už silně uvažuju, že další možná nebudou. Nebo alespoň přestávka, jen nevím, jestli to vydržím. :mrgreen: Znám se, jsem taková pečovatelka (u lidí i zvířat). :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.5.15 12:14

Tyjo, 18 let je teda hoooodně. To je gaučová kočka, nebo běhá po venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.5.15 19:53

@Prokes
Je gaučová, ale přes léto vždycky letníme. Tak 3-4 měsíce tráví každý rok venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.5.15 14:12

Ahoj holky :mavam:

Tak zas po dlouhé době nakukuju. Už není čas a teď jsme hodně venku :-)

Kočičky se mají dobře a asi budu mít z kocourů brzy sphynxe :-D malá je pořád škube a oni pitomci se nechaj a choděj si kní lehat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.5.15 15:58

@Pája 01 ti mají teda svatou trpělivost :lol: A malá je už „veliká“ :) nedávno takový uzlíček a teď už sedící slečinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.5.15 16:02

U nás standartní stav.. venku hnusně, my doma, kočičáci zabrali celý gauč a pes znuděně polehává, pokukuje, co jako bude za akci dneska… :lol:
Mně to počasí donutilo konečně dodělat doma nějaké ty restíky, vyplnit přihlášku na VŠ a dohledat taky doklady od předchozím studiu, neb jsem už myslela, že po stěhování jsou nenávratně v čudu :zed: Ale mám je :dance: Taky jsem konečně vytáhla ty zaprášené a zabahněné deky z auta (fuj, to vypadá naprosto otřesně :zed: ), ještě musím někam na pumpu na vysavač, uklidit kufr auta a trošku ho zlidštit :lol: Dnes jsem si ho vyzvedla ze servisu, tak ani nechci vědět, co si tam mysleli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si budu muset pořídit nějakou všeříkající nálepku na auto, že tam vozím psa, resp. prasopsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.5.15 17:30

Holky kočkomilky…

barfujete některá kočkám??? Mně ten náš psí darebák donutí asi přejít u něj na barf, protože týden nejedl, včera kamarádka co barfuje, mu dala kus masa a ten se na to vrhl jak šílený… dneska po fyzické námaze superprémiovými granulemi opět opovrhl, tak jsem mu rozmrazila kuřecí čtvrtku (po konzultaci s kamarádkou) a on to celé sežral a ted si tady tiše chrupká a olizuje se ze spaní…

Jenže mám doma i 3 kočičáky, že jo… ti se mu snažili něco ukrást z tlamy, takže musím předejít konfliktům jednak hlídáním (jsme v bytě, takže musím hlídat) a druhak asi i tím, že kočičákům budu dopřávat taky masíčko.

Kolik dáváte odhadem kočičkám? U nás všichni váží cca 3,5-4 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
9.5.15 18:49

No já dávám kočkám jak maso tak kapsičky a granule mají neustále. A masa jím dám tolik kolik sní. Ale jestli chceš dávat jen maso tak tam to musíš ještě něčím doplňovat kočkám.
Jeden kocour sežere hrst masa a druhý pár kousků. To je jak kdy. Nikdy jsem to nevážila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.5.15 19:46

@Pája 01 spíš než zcela dávat jen maso, tak jim přilepšit tak, aby se necítili ochuzeni a pak taky tímto předcházet i možným konfliktům psa a koček při krmení. Máme byt 3+1, dlažbu v kuchyni a chodbě, které nejsou oddělitelné dveřmi (nemáme je vůbec). Dosud hafan jedl v chodbě, ale hned u vstupu do obýváku kde je plovoučka a koberec. Jít mi jíst maso tam, tak ho hned pakuju pryč :lol:

Budou muset tedy jíst v kuchyni, abych případně mohla hned vytřít dlažbu. No a nerada bych pak aby se pes ohnal po kočkách, kdyby mu lezly do misky a pak mi tak vznikl problém mezi nimi.

A pak taky kamarádka, co mi chystá startovací balíčky masa pro psa, mi aktivně dělá balíčky i pro kočičáky :lol: Granulky budou mít všichni, kočičáci své a pesan taky pro sichr..

Jinak kočičí kluci jsou popelnice, žerou dokud je co, Lotynka je dámička, ta papká decentně. Ptám se tak odhadem, kolik cca tak dávat, at jim není zle a nabaští se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.5.15 20:05

Ducan syrové maso důsledně ignoruje… A Macík si barfuje venku sám :mrgreen:
Tak to neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
9.5.15 20:21

@KačuliKačka pocitaji se jako BARF i mysi? :D ty zvlada cca 3 za den (zmonitorovano presne nemame… :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.5.15 11:36

@Bomer
Jasně, to je kompletní BARF v dietním provedení. :mrgreen:

Jen si říkám, že už možná nejsou moc nezávadné. Bůhví, co dneska ty myši sežerou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.5.15 11:41

@hellivete nad tim radsi nepremyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
10.5.15 16:12

Holky potřebuju poradit.
mám od veterinářky Pratel na odčervení, ale jaksi jsem zapomněla jak se to dávkuje..
kočka má tak 6kg..díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný