Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jinak teda dala bych se fotku jak si s mrtvou myskou hraje (zadnej krvak), ale nekoho by to mohlo asi pohorsit ![]()
@Pipet to sem nastesti nevidela, ale videla sem jak mys leti pres plot ![]()
Jo holky, včera jsme ušli +/- 20 km, takže jsem očekávala hlad a prdlajs, vyplivl jedinou granuli co si vzal, takže jsem mu rozmrazila kuřecí čtvrtku, když si s ní nevěděl rady, tak jsem maso nařezala nožem ke kosti… No, můžu vám říct, že to snědl beze zbytku, ale můj žaludek měl horskou dráhu a já měla co dělat, abych to křupání kostí ustála a neběžela na hajzlík… ![]()
Dnes jsem si jela ke kamarádce, co mi na týden nachystala balíčky - snídaně a večeře jak pro kočky, tak pro psa, hezky barevně do pytlíčků ![]()
Kočičáci dostali své, jen Charliemu jsem to musela drobněji nakrájet, hafan taky své maso se zeleninou… do 5 minut bylo po mase
Akorát já to rozdýchávala ještě chvíli
Musím jí ukecat, at mi to nachystá na 14 dní dopředu a já jí to zaplatím i s prací!!!
@KačuliKačka To je pošušňáníčko
Říkám, nejhorší je to křupání ![]()
@Pipet už jsem zahájila ukecávání kamarádky, že by mi to chystala, balila a já jí to i s prací zaplatila ![]()
@Pipet
Když je mrtvá, tak je mi to fuk. Já se spíš bojím, že někdy začne s jídlem a nezakousne ji.
Vrahoun jeden. ![]()
Ahojky, zajímalo by mě, zda tady máte někdo zkušenosti s kočičí epilepsií? My jsme minulý týden prodělali první záchvat a nějak se z toho ještě nemůžu vzpamatovat…díky za každý příspěvek. ![]()
@Sinquinita zkušenosti nemám, ale pokud máte FB, zkuste se přihlásit do této skupiny https://www.facebook.com/…41422665742/
Je tam hodně chovatelek kočiček jak zdravých, tak s různým zdravotním onemocněním či handicapem.
No a já dneska musela našeho dědka okoupat, sežral svou dávku masa + od Charlieho a posrajdil si prdelku… ale to fakt nešlo ignorovat
Takže absolvoval koupel, frajer, a pěkně se mi pomstil… ![]()
@Pavlinax to on je nasraný vždy
JEště jsem ho dorazila česáním
Ale fakt smrděl na dálku
Ahojky,
tak nám dneska dorazil balík s veterinárníma botičkama pro Brunýska coby část povinné výbavy na dog-maraton
Jsme ho museli natočit, prvně vůbec nechtěl chodit ani se hnout z místa
Doufám, že je teda nebudeme nikdy potřebovat po zdravotní stránce ![]()