Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
29.5.15 10:36

Tak jsem Vám to tady děvčata zapráskala fotečkama těch mých miláčků :lol:

A držte nám palečky i pacičky, dnes odjíždíme do Moravského krasu na náš první dog-maraton. Poupravili nám trasu z původních 40 km na „vytuněných“ 44,5 km, tak doufám, že tam někde nepadnu na ústa do mechu, a kdyby jo, že mě ten můj psí miláček odtáhne statečně do cíle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
29.5.15 11:37
@KačuliKačka píše:
Tak jsem Vám to tady děvčata zapráskala fotečkama těch mých miláčků :lol:

A držte nám palečky i pacičky, dnes odjíždíme do Moravského krasu na náš první dog-maraton. Poupravili nám trasu z původních 40 km na „vytuněných“ 44,5 km, tak doufám, že tam někde nepadnu na ústa do mechu, a kdyby jo, že mě ten můj psí miláček odtáhne statečně do cíle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mavam: :mavam: :mavam:

Moravský kras miluju, do Tvého pejska a jeho bílých chlupů jsem už zamilovaná taky a ti kočičáci, ti jsou k sežrání, úplně cítím touhu se s nimi pomazlit, pochovat je, pohrát si s nimi, probírat se v jejich srsti.
A teď vážně: Pro dívku a pro pejska (i když jsou trénovaní) uběhnout 44 km, to je neuvěřitelné, klobou dolů. Přeji oběma návrat ve zdraví. Přežijte!!!
Pokud ano, mohla bys nám napsat trasu? Moravský kras je náročný terén v krásné krajině. Hlavně podzim je v MK nádherný. Na závěr prosba: uznejte své fyzické možnosti, ať si neublížíte. A ještě dotaz na závěr: Kočičáci jsou sami doma? Vydrží nebo k nim někdo chodí? Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.5.15 12:33

@KačuliKačka Ty dívenko naše :mrgreen:, tak se neužeň!
Podej pak hlášení, ošoupané budeš mít jen nohy, psát můžeš :twisted: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.15 19:11

@EMicina tak prvně - kočičáci byli sami doma, jsou zvyklí a jsou v pohodě :)
Za další díky za tu „dívku“ :lol: za půl roku mi spadne na krk divná 40 :lol:
Trasu popíšu zítra z práce, dneska na mě padla únava, ještě jsme se cestou domů stavili ke známým kamarádky, tak jsme nafasovali povinně oběd a domů jsem dojela utahaná jako kotě :)

Jinak krize přišla cca na 41 km, těch posledních 3,5 km bylo fakt náročných… ale měla jsem báječnou spoluputovnici, seznámily jsme se tam, obě první MID a padly jsme si do noty, takže plánujeme další společné MIDy a maratony ;-)

Měly jsme krásné počasí i bouřku a slejvák, 2× jsme zmokly, jednou jsme dřepěly pod stromem a po druhé na zastávce. Ale zvládly jsme to, 44,5 km za 13 hod a 12 minut :) :dance:

Dnes mě bolí akorát kyčle a natlučená prdel, neboť to bych nebyla já, abych se někde nevymamlasila v bahně, že… :mrgreen:

A Brunýsek byl úúžasný, dostal na véču masíčko, zachumlala jsem ho do dek a zapadli jsme do stanu. Spinuškal jak miminko až do rána :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.15 19:13
@Pipet píše:
@KačuliKačka Ty dívenko naše :mrgreen:, tak se neužeň!
Podej pak hlášení, ošoupané budeš mít jen nohy, psát můžeš :twisted: :mavam:

Podávám hlášení - žiju :lol:
Bylo to náročné, ne že ne, i když terén byl fakt pohodový, ale sem tam se našly prudké sestupy a výstupy, velmi často byly bahňačky všude možně, ale mám první Dogtrekking MID za sebou a i když jsem včera funěla, že už nikdy, tak už vymýšlím kam na další akci a kdy :mrgreen: :mrgreen:

Fotky upravím, šoupnu na flešku a zítra v práci nahážu pár tady. Doma je to pomalé jako šnek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.15 08:32

Tak tady slíbené fotky… :) dávám odkaz na rajče, je jich hoooodně :)

http://kaculikacka.rajce.idnes.cz/…-.31.5.2015/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.15 08:39

@KačuliKačka Přežila! :dance: Hezké fotky :)

Já jsem včera vzadu v zahradě trhala pampelišky pro morčata a dívám se, co to tam je za hromadu bordela u sousedů pod tůjkama…
Hromada se zvedla a byl to jejich kouřový mainský kocour :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.15 09:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
2.6.15 09:52

Dnes mě bolí akorát kyčle a natlučená prdel, neboť to bych nebyla já, abych se někde nevymamlasila v bahně, že… :mrgreen:

A Brunýsek byl úúžasný, dostal na véču masíčko, zachumlala jsem ho do dek a zapadli jsme do stanu. Spinuškal jak miminko až do rána :*

Dobrý den všem, dívala jsem se na fotky, pejsek zablácený až po bříško a panička dokonce až nad bříško. Ale jako dáma - vyrazila v bílé blůzičce.
Mám další dotaz - jak se pejsek (pokud se nějak projevuje) a KačuliKačka cítí dnes, tj. v úterý dopoledne? Uběhli více jak maraton!!! Já v neděli ujela 10 km na kole a pracovala na zahradě a bolí mě nohy. je fakt, že nemám fyzičku a s „tréninkem“ po nemoci teprve začínám :). Dnes mě nohy bolí více než včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.15 10:28

@EMicina ona „blůzička“ je sportovní thermomikina :lol:
Mně bolely nohy jen ten den co jsme šli, jinak v pohodě, jediné, co mám namožené jsou ramena od těžkého batohu, který měl asi odhadem 8 - 9 kg :)

A psisko??? Po tom, co jsme došli ke stanům, se jal velmi bouřlivě vítat s psí kámoškou ovčandou tak, že jsme je museli krotit, aby nezbořili okolní stany :lol: Pak jsem ho nechala zavřeného v autě na sedadle, aby si odpočinul. Ráno byl zcela připraven k další akci, a když zjistil, že jedeme domů, tak znechuceně zalehl a cestu prospal :) Včera už zase řádil 3 hodiny s ovčandou na zahradě, ale tak, že neznalý by si myslel, že si ti dva jdou krvelačně po krku… domů jsem si vezla totálně ožužlaného a uváleného psa, ale šťastného a spokojeného :) :palec:

A o tom to je, já jsem zničená, nevyspaná, ale Brunýsek je spokojený, vyběhaný a myslím si, že jsme si to užili oba parádně :dance:

Jinak já začala po zdravotních problémech s tréninkem a delší chůzí cca koncem března ;-) Kdo chce, cestičku si najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
2.6.15 17:06

@KačuliKačka teeeda, gratuluji ke krasnemu sportovnimu vykonu :palec:… Myslim, ze pri soucasne kondici bych umrela nekde v pulce :-D

Prosim jdu si pro radu, z ceho mate doma skrabadla? Nasi zurivci to klasicky sisalovy rozcuckaj na cukcky tak za mesic, dva :zed:. Ted jsme koukali ve zverimexu meli takovy vypadalo to jako obaleny zatezovym kobercem. Nemate nekdo zkusenost jesti se jim do toho nebudou chytat drapky, pripadne jestli to ma vetsi zivotnost nez ty obtoceny provazem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
2.6.15 18:47
@czaky píše:

Prosim jdu si pro radu, z ceho mate doma skrabadla?
Drápům mých dvou kocourů jsem obětovala dva bobiky. Jednoho klasického látkového k sedačce. A druhé - není to proutěné, ale z rákosu asi? Hodně jsou tyto dva bobiky poznamenané. Druhý klasický bobík jsem před nimi schovala a mám ho schovaný na polici v šatně. S kupovanými škrabadly nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.6.15 21:39

@czaky
Máme mimo jiné i jeden sloupek z dřevěných prken, pata zatížená pořádným kusem železa a prkna z venku potážená zátěžovým kobercem. Funguje dobře, ale občas se nějaký chycený drápek najde. :nevim:
S výdrží těžko říct. Pravidelně záplatujeme, ale jednu stranu, kterou prodrápali až na prkno už jim necháváme holou, takže už hoblují holé dřevo a zdá se, že to má pro obrušování drápů největší efekt. Ale koberce je snazší nahrazovat než prkna. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
2.6.15 21:56

Mam obavu ze prkno je neuspokoji a prave ted bojuju s tim ze mi rusej calouneni kancelarsky zidle, vzdycky nez zvladneme koupit dalsi slopek do skrabadla… cim mate nalepeny ten koberec aby to drzelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.6.15 22:23

@czaky
Není to přilepené, to by vydrželo asi 5 minut. Máme tak trochu obříky a ještě z gustem šplhají nahoru a dolu. Občas je podezřívám, že jsou křížené s veverkou.

Místo toho jsme použili hřebíky, ale pravidelně kontroluju (každý týden při luxování), jestli nevylejzají a případně přimajznu kladivem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný