Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
1.7.15 10:38

@KačuliKačka :-D nekdy je s nim sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
1.7.15 10:41

Matka mých kocourů - tříbarevná kočka - ta kromě masíčka milovala salátové okurky a papriky. Sama jsem byla mockrát u kamarádky svědek! Nesměla nechat na lince okurku, papriky a syrové brambory. Krásně je vykousala. jednou jsme byly spolu nakupovat, vybírala krásné papriky na plnění, nechala je na lince. My na zahrádce kafíčko. A kočka se pustila do paprik. Ne do jedné, z každé pořádný kus vykousla. A kolik dokázala vyhryznout z okurky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.7.15 12:19

@EMicina náš nejstarší perský kocourek, letos bude mít 12 let, umí vytáhnout z pudingu trčející piškoty, miluje jahodovou marmeládu, kedlubny, okurky, kapie, rajčata jak kdy… ale somruje solidně :lol:
A nevím kdo z těch mých tří to byl, ale x-krát okousali buchtu, bábovku i když byla přikrytá sáčkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
1.7.15 20:52

@KačuliKačka
Naše čertice klidně sežere sladké i slané. Když ji neuhlídáme, tak okusuje štrůdl, žmolenku z koláčů, dobře vypečené okraje palačinek a bramboráků, brambůrky nebo křupky (chlapi je zapomínají u televize :roll:), piškoty a dá si i pufované rýžové placičky, o kterých táta řekl, že chutnají jako polystyren. :mrgreen:
Sáčky ani pokličky před ní neobstojí, musíme schovávat do dóz nebo ledničky či trouby. Kdysi mi odklopila i skleněný poklop na dortu a ožrala marcipánové růže. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
1.7.15 20:54

U nas uz se relaxuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
1.7.15 20:57

@hellivete presne to znam, ale vetsinou ma smulu v tom, ze neco ukradne nam a jemu to vezme pes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.7.15 21:01
@Bomer píše:
@hellivete presne to znam, ale vetsinou ma smulu v tom, ze neco ukradne nam a jemu to vezme pes :-D

chudák :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
1.7.15 22:15

@Yasminn no on Dudlik na nej taky nijak moc hodny neni :-D jeho oblibena zabava jako kotete byla se rozbehnout, chytit Barneyho kolem hlavy a kousat ho do ni :-D je to dokonala dvojka :-D ovsem jednou pekne narazil, kdyz sem B. hazela na zahrade micek a on se za nim rozbehnul taky, pes to neubrzdil a naboural do nej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.7.15 06:06

@hellivete jo jo, to znám, musím schovávat všechno z jejich dosahu :lol:

@Bomer božíííí… :lol: a ta knížka, no prostě sečtělý pes :mrgreen:

U nás doma je každý den něco… kocouři každý den napadají Šarlotu (kočku), tak se kozena neumí bránit, tak tuto funkci převzal Bruny a jakmile slyší Lotu vrčet, tak zasahuje :) Ale nejmladší se o něj chodí i mazlit, když je to bezpečné, tzn. když Bruny sedí v pelechu a čeká, až mu utřu packy :mrgreen:

Včera jsme byly s kamarádkou vyvětrat příšery psí u rybníků, tak bylo zase o zábavu postaráno :lol: Domů jsme si vezli dva vodníky, „vonící“ rybníkem a bahnem, u Brunýska doladěné ještě o zelené travní ozdoby v kožichu :mrgreen: Skoro celou dobu byl na volno, cestou zpět prohnal 2× husy co se pásly na louce, pes najednou zmizel, za chvíli kdákání jak na lesy a husy ve vzduchu… chlapeček celý blažený, že je prohnal a vyplašil :lol: Pak mi ovšem chytil nějakou stopu a v tu ránu ohluchl jak poleno, nechtěl ke mě jít, tak ho naštěstí odchytla kamarádka, za jí došel, pacholek… A tááák jsem ho chtěla pochválit a prd :cert:

Dneska taky razím, ale jen k řece, když předpovídají slunečno a teploučko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.7.15 12:15

Chová tu někdo exotické kočky (kočkopsy) jako bengálské, habešské nebo ocicat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
2.7.15 12:29

Holky jak snasi vasi chlupacci to vedro…vcera Gwen zvracela, nevim jestli z vedra…Cherry je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.7.15 13:33

@Pavlinax Lota s Charliem se chladí na dlažbě, Samuel se ještě vyhřívá na slunci, když někde blbě zatáhnu žaluzie a svítí na plovoučku :lol: :lol:

Když se mi ale zdá už fakt horko a ten blbounek pořád leží na slunci, tak ho aspoň osprchuju teplou vodou (ne studenou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.7.15 13:38

Kočka po kastraci

@hellivete @KačuliKačka

Tak si představte, že to bylo vážně tou košilkou. Stažená v ní nebyla určitě, ten původní pruban byl dost pružný a pak jsem jí ho měnila za provizorní košilku vyrobenou z mé podkolenky, ta byla opravdu volná a měkká. Ale když jsme se s Číčou vrátily z kontroly u veta bez košilky, byla jak vyměněná. Zbaštila celou misku granulí a hned lítala, mordovala škrabadlo, prostě jako dřív :) Jsme po kastraci dva týdny a něco, kromě vyholených chlupů na bříšku, které ještě úplně nenarostly, ani stopa po nějakém zákroku. Naštěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.7.15 14:08

Krmivo Praha

Momentálně zase bojujeme s jídlem, poslední tři dny skoro nežere, ale přisuzuju to tomu vedru. Ale pořád nějak nemůžu trefit granule, které by mojí rozmazlené čičině chutnaly. Můžete doporučit v Praze kamennou prodejnu, kde mají nějaký slušný sortiment a prodávají na váhu, abych mohla koupit trochu na zkoušku?

Jinak mám doma otevřený asi 2kg pytel Taste of the Wild (Rocky Mountain Feline), který mohu oželet, ta moje mrcha to nepapá. K mání na Praze 10, na oplátku bych ocenila vzorek jiného krmiva (Artemis, Orijen, apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
5.7.15 14:40

Ahoj, omlouvám se za vstup do diskuze a trochu z jiného soudku. Můj osmiletý kocourek měl asi ve 3/4 roce diagnostikované struvity v moči. Nasadila se dieta a kocourek prospíval a neměl vůbec žádné problémy. Nyní je mu osm let (tedy asi, protože to je nalezenec) a protože mi ubyl na váze, objednala jsem se na kompletní vyšetření. Pod narkozou se mu vzala krev na všechny hodnoty a udělala se RTG, který vyloučil ledvinové kameny (z toho jsem měla strach) a taky třeba smotky chlupů. Výsledky naprosto vyloučily struvity!!! za což jsem moc ráda, protože jsem měla za to, že to je metabolická porucha, kterou má zvíře do smrti, ale zase máme problém na ledvinách a kocourek musí jíst dietu jinou. Těsně před vyšetřením jsem ale kupovala nový pytel 5 kg té původní diety. Je to Hills, Feline Urinari Dissolution S/D. Pokud by jste věděli o někom kdo by ji upotřebil (je to nenačaté balení), nebo kdo máte takto postiženého kočičáčka, napište. Dávala jsem to do inzerce, ale samozřejmě je to tak specifické zboží, že to nadějně nevidím. Díky za přečtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný