Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
7.7.15 06:33

@EMicina pár fotek… základem jsou dobré boty, batoh na záda a dobrou náladu sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
7.7.15 21:35

@KačuliKačka
I ve městech dokáže být zákeřný terén. Kam se hrabou lesní cesty, tam to alespoň čekáš. Kočičí hlavy, nakloněné dlaždice, vykousané díry v chodníku, špatně nasazené víko od kanálu… :P Já jsem zkušená v obou terénech a mám docela trénink a přece mě město dostane daleko častěji než divoká příroda. :mrgreen:

@masaze_psu_kocek
Dobrý nápad, tak hodně zdaru do podnikání, ale ocenila bych rozsáhlejší popis nabízených masáží. :twisted:
My doma provozujeme masáže již pár let vlastními silami a můžu doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.7.15 06:11

@hellivete u nás jsem se s takovými nástrahami chodníků už dlouho nesetkala :) ale je fakt, že po nocích venku po městě moc netrajdám a naše trasa k řece a městskou částí zpět je v pohodě :)

@masaze_psu_kocek taky masírujeme, hlavně psa po sportovních aktivitách, je na něm vidět, jak si to užívá :) 2 kočičáci jsou ne zrovna mazliví, takže ti na to dlabou, třetí je mazel když chce on, tak tam masáž ani nezkouším, jsem ráda, že příjde se pomazlit a podrbat za ouškama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
8.7.15 06:19
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale potřebovala bych poradit od Vás zkušenějších.

Máme 1,5 letýho kastrovanýho whiskas kocoura - totálního mazlíka vymazlenýho a dneska k nám domu přibudla kočička. Někdo nám hodil přes plot kotě cca 7 týdnů staré, 4 barevné, není nijak zablešené ani nemocné jen očíčka má jakoby zánět nějaký tečou jí otázka co s tím? Jak jí toho zbavit?

Našli jsme jí v krabici od bot hozená nebo nechaná za plotem u branky :nevim: a rozhodli jsme si jí tey nechat. Je mazlivá taky moc, pes jí nevadí, pořád se chce tulit a hladit, sama jí granulky a naočkovat a odčervit jí nechám zítra až dneska nikdo nikde není.

Krásná 4 barevná kočička ale ten náš kocour je z ní paf. Bojí se jí a vyhybá se jí obloukem a je bázlivej pořád kouká kde je a je vidět, že se bojí což od něj neznáme vůbec a můj dotaz je zda si na kotě zvykne a bude to zase ten náš 100% mazlík nebo se změní povahově celkově ten náš kocour? jaká je Vaše zkušenost prosím? Nechci aby se změnil povahově díky nové kočičce to bych radši kočičku v tom případě někomu darovala než aby se náš kocour necitil díky koťatku tady doma a dobře :?
Díky moc za rady :roll:

Dajte tomu tak tyzden- dva a urcite si zvyknu. Povaha kocurika sa nezmeni urcite, je to pre neho len nieco nezname. Ja som mala 6 rokov sama kocicku, nepoznala nikdy inu a po tyzdni akceptovala i kote. Nakoniec budu kamarati ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
8.7.15 21:21

Tak si tak dneska říkám, kde se ten náš zbojník toulá, že o něm od oběda nebylo slyšet. Pak jdu v patře blízko schodů na půdu a najednou slyším mňaučení. Hledám, hledám a říkám si na půdě přece nemůže být, dveře nikdo neotvíral. :think:

No a kde byl? :mrgreen: Na půdě. Náš expert si vylezl na střechu, vikýřem skočil dovnitř na půdu, provedl inspekci a pak zjistil, že zpátky vikýřem ven to nedá. :roll: A zachraňovat mu kůži musela panička. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
18.7.15 14:16

Holky, jak se daří vašim kočenám v těchto horkých dnech?.. naše Kočenka jen polehává, nejí, zase leží.. hlídám bobky, takřka raduju z každýho, schovává se a chodí tam, kam nechodila – terárium (předpokládám, že se chladí), pod postel.. je taková vláčná, unylá, apatická.. My tedy vysloveně nedýchatelno nemáme, ale dusno je znát, dočetla jsem se, že v horko to kočky dělají, tím se uklidňuji, ale já jsem si nikdy tak intenzivně nevšimla.. taky byly dříve dvě :oops:, tak když chovaly stejně a ležely obě, byla jsem klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.7.15 17:10

@Magdaleeena sice jsem byla na víkend pryč, ale dle všeho jedly a pily dost, teď se to tady všechno povaluje, vč. utahaného psa :lol: Ale kdybych zašustila pytlíčkem s dobrotkama, budou na nohou všichni během vteřiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22503
19.7.15 17:15

Byla jsem celý víkend doma, většinou v bytě. Mí bytoví kocouři - senioři mi přišli normální, hodně spali (i já si odpoledne zdřímla), jídla se dožadují. V sobotu odpoledne u nás byla krátká bouřka, ani hlavu nezvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
20.7.15 09:18

Ahoj holky, máte tip na nějaké vitamíny pro posílení imunity u koťat?
Máme totiž doma nově kotě ( 12.týdnů staré) a má pořád potíže s očkama, kýchání. Kočičí herpes - diagnoza veta.Na veterině jsme byli. dostali jsme atb kapky.Ty pomohly, ale uběhl týden, co je po léčbě a máme to zpět. Tehda mi vet radil, ať mu koupím právě ještě něco na posílení imunity. Borovou vodou očka vytírám.
Na odčervení máme 3tablety, vždy po měsíci dávat. Má v sobě zatím jednu. A nenaočkuje ho, dokud nebude aspoň měsíc zdravý, bez potíží.

Uvažuji, že zase vytáhnu ty atb kapky ze šuplíku a začnu mu je zase kapat… anebo raději zajít za vetem, že se mu to vrátilo??

Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.15 20:49

@luculkak zkusila bych svařit heřmánek a vychlazeným očička otírat. POkud by nezabralo, pak bych až zkusila ty kapičky od veterináře. Může to být chronického původu.
Snad bude brouček zase brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.15 20:55

Jinak takto vypadá údajně utahaný pes po cca 40 km v horském terénu :lol: :lol: Jedním „chytrolínem“ mužského rodu jsem byla nazvána idiotem týrajícím svého psa… takže takto vypadá týraný pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22503
21.7.15 04:45

To není pes, to je nezmar. Krásně se válel u potůčku. A krásně se směje.
Kdyby pes nebyl na vodítku, určitě by uběhl dvojnásobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.7.15 06:01

@EMicina no, on jednak během závodů nesmí být na volno (pravidla dogtrekkintu + nařízení Lesů a CHKO) a taky mi chytá stopy, takže na volno chodíme jen u nás na loukách, kde to znám a vím, že tam je minimum zvěře :) Ale jo, on je hypouš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.7.15 20:28

@KačuliKačka Tak co, tyrane, jak se vám vede? :mrgreen:

Dneska konečně trochu chládek. Macík má ale nějakou poruchu, chodí si lehat do foliovníku pod papriky 8o, odpoledne teda vyleze, těch 178°C je zřejmě moc i na něj :lol: a flákne sebou někam do stínu.

Duckovi je to asi fuk, přinejhorším si na chvíli lehne do vany :lol:

Nesu sem jednu fotku… Moji mazlíčci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22503
27.7.15 20:33

Pro Pipet: Mazlíčci nádherní, k zulíbání. A kocour - to je teda fakt macek. Musíš se mít krásně s miláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný