Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
5.8.15 19:25

@hellivete naši jsou prckové, v rozmezí cca 3,5 - 4 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.8.15 21:37

@KačuliKačka
Tak to jo. Nám se nakřížil místní vesnický obr s peršankou a vznikli z toho naši obříci. Na váhu nemají zase tolik, cca 4,5 a 7 kg ve štíhlém stavu, ale jsou hodně dlouzí. Lehčí kocour vypadá jako když ho trápíme hlady, ale je takový hubeňour od mala a přibírá hrozně špatně kvůli vadě trávení. :nevim: Vypadá trochu jako jezevčík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
5.8.15 21:41

@hellivete diky za nazor… no předevčírem jsem s nim byla na veterině a koukal mu asi i do uší…očistila jsem mu je trošku vatovým tamponkem s trochou peroxidu. je to lepší ale stejně tím ten maz pořádně dolů nešel. venku dá se říct nikdy nebyl…budu to sledovat a kdyžtak pujdem k veterináři. Je těžké mít podezření na svrab když nevím jak svrab vypadá. na internetu jsem našla fotky ale ty byli už extrémní. Dnes jsem se radila v PEt shopu o tom krmivu a bylo mi řečeno že cat chow je standart ale že jestli chci udělat neco navíc pro zdraví kocourka mám koupit Royal…že jsou v něm látky které předchází onemocnění ledvin a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.15 21:44

@wiki čiki Samozřejmě, že poradí Royal… Mají z toho asi největší marže :roll: Předražené ovoněné ochucené obilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
5.8.15 22:02

@Pipet toho se právě bojím. že to budu kupovat s vědomím jak dělám kocourkovi dobře a jak mu prodlužuju život a pujde to do kapsy nejakym zlodějum…no zatim tedy zkusim ty cat chow a obcas sestřím nejakym masíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.8.15 09:02

@wiki čiki my krmíme maso ráno + večer, granule mají Joseru na dojezení. Není to TOP krmivo, ale ani šrot a vím, že maso u nás vede.

@hellivete Samík je peršan, ale nikdy nebyl ten chlupatý obřík, měl max 4 kg, před 2 lety zhubl na 3,5 kg, vyšetření všechna ok, až ted na masíčku nabral zase n 4 kg. Lota je nežravec, takže u ní je to těžko, ta si drží svých 3,8-4 kg stabilně :lol: Dámička no… A Charlie je drobný, v půl roce jsme léčili zavodněné plíce, přestal coby kotě růst, zůstal drobný, do kastrace měl jen 2,5 kg, proto jsme šli do inhalační narkozy, po kastraci dobral a drží si krásných 3,5kg :) Oba kluci jsou jak neřízené střely :lol:
I když to vedro jim dává na frak, broučkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.8.15 07:47

Hele, kdo chodí Macíkovi vyžírat misku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.8.15 21:16
@Pipet píše:
Hele, kdo chodí Macíkovi vyžírat misku :lol:

A jeeeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.8.15 21:20

@KačuliKačka Zřejmě je i slušně vychovaný, protože po jídle se odebral na záchod, kde se ovšem zašprajcoval pod trubky a nechtěl ven :lol:, tak ho chlap musel vyšťourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.8.15 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.15 12:30

Hele, co Macík dneska donesl…
http://www.nahuby.sk/…k_detail.php?…
já to teda nefotila, odnesla jsem ji do trávy…
I když jestli je to ten lišaj lipový, tak to mu asi moc nepomohlo :nevim: Ale tady nikde poblíž lípa není :nevim:

Se z něj jednou picnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.8.15 13:12

@Pipet myši došly, tak bere co najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
17.8.15 08:51

Dobré ráno, vrátila jsem se z návštěv. o mé kocourky se mi jako vždy vzorně postarala sousedka. A ti mí kočičáci mě tak pěkně přivítali a teď se ode mě nehnou (pokračuji v dovolené doma než zase na pár dní zmizím.
Chtěla jsem se zeptat, jak vaše kočky a kocouři reagují při návratu. Z práce nebo z několikadenní cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.8.15 10:46

Dudlik mysilov dnes nepracuje :-D ale kdyz byla predcirem bourka tak si s mysi napochodoval skoro az do chodby, kdyby nebyl zadrzeny :-D musela na chudaka pockat venku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.8.15 12:25

@EMicina po 6 dnech dovolené mimo domov byli umazlení jako nikdy :lol: a to byl syn doma a staral se o ně :)

@Bomer u nás bylo po dobu veder placato, ted potvůrky ožívají, konečně i baští maso a už to u nás lítá a řádí :lol: A Lota konečně vykýchává tu ucpadnou rýmu z veder, už tak nefuní, beruška moje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný