Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
24.9.15 13:54

@Pipet Mod děkuju :kytka: Teď ještě sehnat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.9.15 14:33

@Ebixa Jak je marodovi?
@Denjan No buď jsou prostě pěkně napapaní, nebo začervení - jsou koťata odčervená?

@Uju Snad se nějaké koťátko najde. Mi se líbí zbarvení lynx… jedno v jakém odstínu.
Přimlouvám se za koťátko s PP.

Nám se Ducánek nějak… sroloval :nevim: :mrgreen:
Ehm, pardon za ty věci kolem, ale kdybych to odendala, tak se zas… napřímí :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.9.15 17:13

@Pipet Koťátko s PP jsem původně chtěla ale jelikož chcem kočičku a jednou „možná“ do budoucna bychom rádi i koťátka tak s PP být nemůže. Bo jsem se dozvěděla, že v chovných stanicích mají podmínku, že kočička musí být vykastrovaná. Tak jsem koukala po kočičk¨ce chovné, kde by to neměl být problém, ale ty stojí od 1000E výš (to nejsem blázen) takže se dívám po kočičce bez PP abychom alespoň jednou mohli mít kůťátka (máme britského dlouhosrstého kocourka-kastrovaného) a dcery jsou smutní, že ten mít děti nemůže a jak jinak já se nenechala dlouho přmlouvat. Jen teda tyhle pravidla ch stanic mě docela dostala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.9.15 17:16

Jinak pokud by jsi věděla o nějaké CH stanici, kde mají koťátko-holčičku s nepřemrštěnou cenou a netrvají na kastraci alespoň do tří let kočičího věku tak mi prosím předej kontakt. Určitě bych dala přednost kočence s jistým původem a jistota, že nenaběhnu množiteli by taky neškodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.9.15 17:18

Jinak ano, zbarvení lynx je luxusní, ale sehnat kočičku této barvy co by alespoň jednou mohla mít děti to určo nedáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
24.9.15 19:39

@Pipet je v pohodě, už chodí normálně a včera nebyl vůbec celej den doma. Dneska přišel a žere jak mlejn. Jen tam má modřinu. Mám pocit že ho nějaká „dobrá duše“ nakopla. Zjistit kdo to byl, tak mu to s chutí oplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.15 19:19

ahoj maminky kotatek ❤

Mám dvě malé koťátka ale ani jeden mi nechodí na záchod!! Jak naučím ktomu aby mi na ten zachod chodili.??? Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.15 15:09

@Uju pokud si pořídíš kotě bez PP, nemáš záruku čistokrevnosti, pokud ji nakryješ, jedná se o množení, nikoliv o chov!!!
Denně čtu prosby a příspěvky o vyhozených, nechtěných atd. koťatech, kočkách a je mi z toho smutno.

Pokud nechceš kočku s PP a ofiko odchov koťat také s PP, vezmi raději kočičku z útuku, darovanou nebo kastrovanou. Kočka nemusí mít koťata, a že je děti chtějí? Pardon, ale toto je fakt rozumný důvod!!!

Pokud budeš z CHS brát kočku chovnou, tj. počítá se s jejím chovem a s odchovem jejích koťat, těžko bude podmínkou kastrace. CHS ragdollů je plno, jen na FB je ted plno kotátek s PP k zadání, odchod do nových rodin v průběhu listopadu.

Mám doma 3, mít možnost, tak si další nějaké „nechtěné“ vezmu, byť mou touhou je už 10 let právě ragdoll s PP. Ale kdybych mohla 100× raději vezmu starší, handicapovanou nebo lidmi nechtěnou a vyhozenou kočku domů.

Koupí kotěte zaručeně „čistokrevného“ ale bez PP jen podporujete možitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.9.15 15:31

Holky nenapada vas jak chytit placha kotata? K babicce prisla kocka a porodila ji ve stodole kotatka, ale je problem ze vsichni jsou neuveritelne plasi a nejdou chytit. Uz budou mit snad kolem tretiho mesice a deda by mel zajemce, ale bohuzel… Dudlik byl na odchyt taky plachy, ale nakonec se nechal nalakat, ale tyhle prcci nejdou :-( posilam fotku jejich maminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.15 15:34

@Bomer bud na jídlo nebo zkusit sehnat sklopce s klecí, kde by se dala koťata nalákat na jídlo a bezpečně odchytit. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.9.15 15:38

@KačuliKačka diky :-) babcu sem premluvila na kastraci pokud chutime i maminu :-)
Jinak pokud to vyjde tak si jedno nechame, ale premyslim jak Dudlika pripravit…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.15 15:44

@Bomer držíme packy, at se to povede :) Připravit asi nijak, pár dní na sebe budou syčet, ale věřím, že se skamarádí :) Ti mí dva dospěláci tedy přijali Charlieho v pohodě, Lota na něj sem tam vrčela, ale když spal, chodila o opečovávat a čistit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.15 15:47

@Bomer na FB je skupina Catmanie a tam jsou denně desítky fotek toulavých kočiček, nalezených koťat od jednodenních po starší, zraněné kočky, je mi z toho kolikrát do pláče, když to čtu a obdivuju plno dobrých lidí, co neváhá, pomůže, léčí, dá dočasný domov a hledá nový domov trvalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.9.15 15:47

@KačuliKačka ja se prave bojim, aby neodesel jako Miky, kdyz sme potidili psa :-( timhle si prave nejsem jista..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.9.15 15:50

@KačuliKačka taky to nesnasim :-( babicka uz si takhle nekolik kocek nechala, vzdy prisli a uz neodesli <3 a to prisahala, ze kocku do baraku uz nechce (teda dovnitr opravdu nechodi, ale muzou byt ve stodole, na pude, v kotelne…) hlavne, ze se maji kde schovat a co jist :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný