Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet no jasný. já jsem ho nakonec vyplácala všechen najednou a tady u nás užž ho nemají tak jsem si ho nechala objednat…je to ale penez kvuli mizerným blechám ![]()
@KačuliKačka píše:
A dnes je to přesně 2 roky, co jsem si toho mého psího miláčka dovezla domů![]()
![]()
To je ten atlet - vytrvalec!
Dotaz - od štěněte nebo z útulku! Žasnu - dva roky a taková vytrvalost! Radost z pohybu!
Při velkém zablešení může selhat i srdíčko. Našla jsem krásného kocourka, byl malátný, divně mňoukal a najednou se mu rozšířily zorničky a špatně dýchal. Vzala jsem ho na veterinu, měl asi milion blech a vet zjistil, že má prasklou aortu, říkal, že to může být od velkého množství blech. Zřejmě pro majitele byl kocourek na obtíž, tak ho vyhodil.
@EMicina píše:
To je ten atlet - vytrvalec!
Dotaz - od štěněte nebo z útulku! Žasnu - dva roky a taková vytrvalost! Radost z pohybu!
Mám ho od jedné paní z dočasné péče, bylo mu cca 10 měsíců, když jsem si jej vezla domů a v hlavě měla asi milion otázek a obav… Je to můj první pejsek, doma na něj čekaly nic netušící 3 kočky ![]()
Je to můj miláček největší, chodíme treky - maratony v délce +/- 45 km, kdy já se doplazím a frajer si jde ještě hrát s nějakou psí kámoškou
S kočičákama je boží, hodný, zlatý, doma se chová vzorně, jediné co, tak mi chytá stopy a vyjíždí na některé velké psy, tak na tom makáme a snažím se to postupně odbourávat. No, někdy je lepší, někdy horší den… ale jinak je to děsný mazel ![]()
Moc nemá rád maličké děti a když se někdo byť i z legrace pere, asi si zažil své a tak má tendence jít někoho chránit a spory řešit. Byl odchycen v nějaké romské osadě na slovensku. Rok trvalo než se přestal bát deštníků a smetáku, sem tam ještě když si nevšimnu, že je u mě, a vezmu prudčeji smeták, uteče a přivírá očka strachem.
Je to moje láska
![]()
Tady moje nejoblíbenější fotka (ta první), fotila kamarádka a spolutrekařka, tady jsme cca po 40 km v Jeseníkách a Rychlebských horách
Prostě vysmátý pes, já si nemůžu pomoct ![]()
Na druhé jsou naši hafánci, můj Brunýsek a kamarádky Abbynka ![]()
@KačuliKačka píše:
Jedna podzimní a společná s kamarádky fenečkou
Krásní psi oba! A jejich děti - to by byly supermaratonci ![]()
Mně stačí ujít 10 - 12 km.
Ujít 45 km - to bych nezvládla!
@EMicina tak sice psí slečna je s PP, ale můj je voříšek křížený s kde čím, od prasátka přes kachnu až po kamzíka
Takže „děti“ v plánu rozhodně nejsou ![]()
Ale oni dva nám bohatě stačí, prdlouši ![]()
Poprvé jsem taky myslela, že to nedám, bála jsem se a došla jsem
Sice ke konci byla cca na 42 km krizovka, ale vzaly jsme to s kamarádkou pohodovým tempem, fotily jsme, kochaly se, takže jsme došly bezkonkurenčně poslední, ale došly ![]()
Tak dneska Dudu s velkou paradou vyhnal zloprcka od maleho skrabadla s mickodrahou se kterym si minimalne pul roku nehraje (je jeste po Mikym a vetsinou si s nim vsichni hrali par mesicu).
@Bomer píše:
Tak dneska Dudu s velkou paradou vyhnal zloprcka od maleho skrabadla s mickodrahou se kterym si minimalne pul roku nehraje (je jeste po Mikym a vetsinou si s nim vsichni hrali par mesicu).
@KačuliKačka ale uz ze trochu lepsi, vcera uz Dudu nevrcel - uz se priblizuji ![]()
@Bomer píše:
@KačuliKačka ale uz ze trochu lepsi, vcera uz Dudu nevrcel - uz se priblizuji
tak to za pár dní budou kámoši ![]()
@KačuliKačka verim, ze jo
momentalne je nejvetsi zabava Oggyho (jmeno Caro muselo byt zmeneno, neistale sem pri nem rikala,,co?'' - sem Klara
) chytat Dudlikuv ocas
obcas se D. i necha
vcera si spolecne hrali s provazkem - dokud se nesrazili
no sem z nich uplne hotova
ovsem zkusila sem vzit prcka v naruci za psem a kdyz B. dorazil mela sem v naruci divokou selmu ![]()
@Bomer já když si vzpomenu na den, kdy jsme dovezli Charlieho… oba dospěláci ho chtěli opečovávat a on na ně syčel a šel si hrdě středem mezi nimi ![]()
Akorát mi ted pacholek 3 dny blije, dostávají jen maso už 6 měsíců, dva dny měli i játru, tak jsem si myslela, že to je tím. Včera jsem porcovala 17 kg masa do mražáku, tak měli úplně čerstvé masíčko co hrdlo ráčí a asi se chlapeček přežral, protože v noci vyblil všechno. Uvidíme. Dnes odjíždíme na poslední závěrečný trek sezony, tak mají i granulky… kupodivu se po vydatné snídani masa vrhli všichni 3 na granule ![]()