Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ita83 píše:
@Proto02 děkuji za radu už jsem jí ho přestěhovala do kuchyně ke dveřím tam se dvakrát pokadila takže jsem musela přestěhovat botník a věšák ale co by pro ní člověk neudělalcelé odpoledne jí hlídám a jakmile se zavrtí tak šup s ní do wc a už dvakrá jsme se vyčůrali a jednou vykadili a to kakaní šla sama tak dostala velikánskou pochvalu a kapsičku tak snad jsme vyhráli
vrch jsem zatím oddělala tak uvidíme ono ty krystalky jsou fajn že vsakují tu vlhkost a pak nemá celé pacenky od kočkolitu já právě měla kočku která byla na kočkolit alergická slízali jí chlupy kýchala a celkově měla problémy s dýcháním tak proto jsem hned kupovala tohle
No tak hurá, s tím si už poradíte
Jste fajn, že jste se kočičky ujali. ![]()
@janajekůl He, tak to máme dvojníka ještě jednoho (mám dva bílorezky), Macíčka ![]()
@ita83 Super! Kočičky jsou čistotné, ona se bude rychle zlepšovat, jen je to ještě miminko. Lidská miminka se to taky nenaučí bez jediné nehody ![]()
Tak se jdu pochlubit po přestěhování wc vše bez nehody i v noci je to holka šikovná jen jí trápí průjem tak dostala dietku v podobě granulek bez kapsiček - jinak ona už není uplné koťátko odhaduji jí tak na 5-6 měsíců ale moc rychle si u nás zvykla až na to že se nechce moc mazlit lehne si vedle mě do postele a spinká je to takový tip najíst lehnout a spát no celý manžel totálně se doplňují
![]()
@ita83 Šikulka
ona se určitě časem naučí mazlit
to naše nejmladší torpédo byl děsná hyperaktivka, lítal, skákal, řádil (v dobrém), kastrovaný v roce a čtvrt, začal se víc mazlit až cca kolem 4 roku věku kdy se i trošku zklidnil ![]()
Ahoj holky ![]()
Nemám šanci vás dočíst
Ale taky mě napadlo sem něco napsat. U nás se žije dobře, kluci i holky občas pozlobí (včera mi rozbily skleničku na šáňo, a taky milují pěnové puzzle - přes noc dělají bordel a ráno mám puzzle po celém obýváku)
Ale jsou to miláčci. Pořídila jsem jim skříň na záchůdek, takže není vidět a chodí na něj z boku skříně. Super věc! I když bobky smrdí i skrz
Posílám pár fotek. Když jde o spánek či otravování mě ve vaně, jsou jedna ruka. Zkusím sem hodit i odkaz na video, jak maličká krotí kočky ![]()
Jinak posílám i pár profi fotek s malou
Z říjnového focení. Pro ty staré známé, teď jsem v 15tt, screening nám dopadl dobře, takže si užívám těhotenství i s nevolnostmi ![]()
https://www.facebook.com/…40977703405/?…
Takhle řádí s puzzle.
https://www.facebook.com/…98476327655/?…
A takhle krotí kočky. Pro rýpalky - bez dozoru ji to nenechávám, takže oko si nevypíchne ![]()
Snad vám to půjde pustit, ale facebook kvalita nic moc ![]()
@rainucha Jé, jak ti holky vyrostly… miminčí i kočičí
![]()
A gratuluji k dalšímu přírůstku, přeji hodně fyzických i duševních sil
![]()
(V rámci zachování mého duševního zdraví jsme měli puzzle bez těch vyndavacích vnitřků
)
Příjemný den všem…
jdu s dotazem. Kamarádka má kocoura který chodí ven i domu…v tomto tydnu se jí vykadil 3× vedle záchůdku. Kočkolik kupují pořád stejny až ted koupili bez vůně? Mysliýe ze je naštvaný
děkuji
@Liskynka
Když teď poprvé koupili jiný kočkolit, tak je to pravděpodobně tím.
Ale neškodí zkontrolovat:
- zda nemá červíky,
- jestli nemá průjem a nestalo se mu, že to nestihnul donést ![]()
- nezačal mít zácpu a nemyslí si, že mu to jinde půjde líp ![]()
@hellivete odčervují pravidelně…tím jak chodí domu a spí na gauči nebo v pracovně. Mají doma dvouleteho syna
![]()
@Pipet Něco na tom bude - ale občas hlídám synovce 2,5 roku a ten z těch puzzle nespustí oči a je zlatej, vydrží přes hodinu je vytahovat a zase skládat a já mám klid
A hlavně to teda baví kočky no. Díky
![]()
Nejdriv Dudu Oggyho absolutne nesnesl a nevydrzel s nim v jedne mistnosti
ted za sebou navzajem lezou
jen kdyz obcas pustime prcka s nim ven, tak ho zahani domu
ale nosi mu ke dverim mysi
prvni foto vcera vecer, druhe dnes rano, kdy sme pustili D. domu z venku z venceni a sup za Oggym ![]()
Mmchdm Oggy uz na WC chodi normalne, byl trochu nastydli, tak to mozna bylo tim…?
@ita83 píše:
Tak se jdu pochlubit po přestěhování wc vše bez nehody i v noci je to holka šikovná jen jí trápí průjem tak dostala dietku v podobě granulek bez kapsiček - jinak ona už není uplné koťátko odhaduji jí tak na 5-6 měsíců ale moc rychle si u nás zvykla až na to že se nechce moc mazlit lehne si vedle mě do postele a spinká je to takový tip najíst lehnout a spát no celý manžel totálně se doplňují![]()
![]()
Ona se naučí mazlit, to půjde taky rychle, kdo ví, kde dosud žila
![]()
@Proto02 no to nevím je to takový malý vyčůránek - když chce kapsičku tak to je ta nejmazlivější kočička na světě vrní že jí jde slyšet přes celý byt ale pak si zase lehne a háže ksychty jako nechte mě bejt uvidíme hlavní je že je spokojená a líbí se jí tady
nedovedu si představit že by byla v této zimě někde venku
![]()
@ita83 píše:
@Proto02 no to nevím je to takový malý vyčůránek - když chce kapsičku tak to je ta nejmazlivější kočička na světě vrní že jí jde slyšet přes celý byt ale pak si zase lehne a háže ksychty jako nechte mě bejt uvidíme hlavní je že je spokojená a líbí se jí tadynedovedu si představit že by byla v této zimě někde venku
![]()
No jo, to jsou kočky, když chtějí, tak jo, když nechtějí, nic je neudrží. Ty naše jsou zrovna tak ![]()