Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka je ja se bavila o poloze tvého hafana na gauči
krmení je u nás taky OK, kočky jí z jedné misky a B. sám na zahradě ![]()
@Bomer jo táááák
![]()
Tak díky tomu, že jsme banda bytová, tak na gauček může
ale povolila jsem cca až po 1 a 3/4 roce, že může ![]()
Aktuální pozice
.. ehm, tak už asi odešel k synovi do postele ![]()
Tak ne, právě jsem si opět šlápla na psa… leží mi pod židlí u PC, ani nevím kdy tady došel ![]()
Ahoj, mám dotaz. Nechávali jsme našeho kocourka minulý týden v úterý vykastrovat, jenže druhý den mu hrozně teklo z jednoho očička a nechtěl ho ani otevřít, měl ho zavřené, šli jsme ve čtvrtek na veterinu, paní řekla, že má zanícené spojivky a dala nám kapičky. Bylo to lepší, jenže dneska jsem mu kapla a on zase oko nechce celé otevřít, má ho přivřené, ba až zavřené. Nevíte co by to mohlo být, viditelně kapičky nezabírají? ![]()
Dobry den, chtela bych se jen zeptat, jestli nemate nekdo zkusenosti se svou kocickou ktera mela dlouho prujem? Presneji, ta nase ma prujem uz tak tri tydny, prdelku narudlou, nekdy jako by snad krvavou.. Ale porad by bastila, chovani nijak nezmenila.. Dietu jsme zkouseli, je odcervena.. Protoze nase kocky maji pristup ven, napadlo nas, jestli nesezrala otravenou mysku, protoze ty nam nosi porad, ale jak dlouho by se, po pripadne male otrave, cistila?
Dekuju za pripadne rady a typy, hezky den.
Asi bych raději zašla k veterináři, přece jen 3 týdny už je dost.
Bohuzel muzeme po nedeli, nikdo nebude pres vikend doma. Kocky mame takove spis venkovni, ale mam strach aby se ji nepritizilo kdyz tu nebude nikdo kdo by ji mohl pomoc.. ![]()
@tynka956 Znova na veterinu, tohle tady nevyřešíme… Max. co bych ordinovala sama, tak otírat borovou vodou, ale jestli je tam nějaká infekce, tak to stejně nepomůže, jen možná trochu uleví.
@Dididida A ona ta kočka může za to, že je venkovní???
Vy ji necháte tři týdny trápit s průjmem? A kdyby se jí o víkendu přitížilo, tak jako co - dáš jí kapačku na zavodnění? Uděláš kultivaci bobků nebo co? Musí být chudák už strašně vysílená
dehydrovaná, bobek malý, je mi jí líto.
Dejte jí aspoň živočišné uhlí, dá se koupit v kapsličkách, ze kterých se vysype úplně jemný prášek - rozmíchat s vodou a stříkačkou do tlamy - nebo poctivě nadrtit ty obyč černé tablety.
Jako fakt za TŘI týdny jste s ní nebyli na veterině? ![]()
Pipet - já jsem šla se svým kocourkem k veterináři hned, dostal masticku a je to mnohem lepší, má prý škrábanec na rohovce.
A ještě k Dididida - opravdu by mě nenapadlo, nechat bezbranné zvíře 3 týdny bez pomoci
měla jste jít hned. A už vůbec bych ho nenechala celý víkend samotného.
@tynka956 Aha, já si nevšimla, jaké je u příspěvku datum
, tak to je dobře, že už je očičko lepší.
Já taky mám i venkovního kocourka a když má potíž, tak frčíme na veterinu. Minule to bylo možná i zbytečně, ale tak on mi neřekne, jak mu je, co ho bolí… A co kdyby to bylo vážnější. Tady třeba veterinář je někdy jen 2 hodiny denně, tak s něčím, co není úplně akutní, počkáme - s průjmem bych nehysterčila druhý den v ordinaci, ale tři týdny? Chuderka malá.
Jsem se naštvala po ránu zas.
A Ducka prý chce od ježíška lego ![]()
Dokonce na dcerku syčel, když ho chtěla vystrnadit - ležel jí na jakési figurce ![]()
Pipet - moc pěkný ![]()
Ten náš zažije teď jeho první Vánoce, tak jsem zvědavá, co bude říkat na stromeček ![]()
@Dididida kurde, a to vás nenapadlo na tu veterinu aspoň zavolat, když jste zjistili průjem??? BOže…
![]()
Klidně se může stát že po víkendu už kotě nebude, někde si zaleze a vysílením umře, to vám jako nevadí?
Dekuju za radu.
Na ostatni pripominky reagovat nebudu, jelikoz vite kulovy. Tohle jsem presne cekala, avsak jsem na chvilku zkusila doufat, chyba. Nemate sebemensi tuseni jak se situace maji. A kdyby jste me znali, vedeli by jste, ze tohle neni na miste..
Dekuju za ne/pochopeni, hezky den.
@Pipet úplně vidím našeho Sama, říkali jsme mu legokocour
občas zápasil s postavenýma autíčkama, snažil se je rozebrat, no dusili jsme se smíchy když jsme ho viděli
Tak fotku jsem nedohledala…