Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
2.10.15 21:05

A ještě Macíček. Plus jeden důkaz místo slibů… dneska jsem vyhazovala zas jednoho rejska a tohle byl asi zvonek tipuju :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.10.15 03:17

@Pipet taky mame vrahounka, skladuje mrtve mysi pod auty :poblion: neni nic hnusnehsiho nez mysi vnitrnosti :roll: ale aspon uz si s mrtvolkama pozitkarsky nahraje, jednou letela mys pres plot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.10.15 16:54

@Pipet @Bomer tak to mi u mých bytovek naštěstí nehrozí :mrgreen:

ALE… byla jsem dnes v Opavě v kočičí kavárně 9 životů, to bylo holky super, viděli jsme 4 kočičáky z pěti obyvatelů kavárny, moc krásné prostředí, čisťoučko, útulno, mají tam od židlí přes křesla, ušáky až po sezení na zemi na koberečcích, no luxus. Už se těším, až tam pojedu zase! Je to šííííleně návykové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.10.15 14:26

Kočkomilky milé mám dotaz, nenašla by se zde kočkomilka z Prahy? Pro krásného ragdollího kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
8.10.15 21:26

Holky POMOC…tak už je to jasný. Mám v domácnosti blechy. před měsícem jsem tu prosila o rady a tipy jak odblešit kocoura, že jsem mu našla blechu. Poté jsem podle vašich rad koupila Frontline Combo dala ji kocourovi a nasledovne jsem celou domacnost vystrikala BIO KILLEM…vystrikala jsem ho tu 3l. Ovsem nedostala jsem se za gauč ani za postel skrin s oblecenim jsem taky nevystrikala protoze mame strasne obleceni a proslo mi to zbytečné…vše jsem umyla horkou vodou vyprala cejchy i peřiny vše ještě poté vystříkala. do vysavače jsem dala odblešující obojek a všude vyluksovala…myslela jsem že jsem dobojovala ale omyl! už týden se budíme s malym poštípaní. To ale pořád nic neznamená že? tet tu ovšem sedím a cosi me kousne do dekoltu. Kupodivu jsem to odchytla a byla no na 1000000procent blecha. utopila jsem ji a prohlidla si ji. Byla jako z učebnice. Jsem znechucená a cítím se beznadějně. Nechci utrácet další peníze za antiparazitikum do domácnosti. Přijde mi že je to zbytečné. Prosím napište jakoukoli zkušenost cokoli co bych v téhle situaci mohla dělat…a jestli máte zkušenosti s desinsekcí tak prosím taky napište jaké…děkuji za odpovědi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.10.15 06:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
10.10.15 20:00

Pan Caro se predstavuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.10.15 01:20

Holky kdy se Dudlik zhruba uklidni muze uklidnit? Chodi mi tu po pokoji a kdyz prcek mnoukne nebo zaprede tak temne zavrci :roll: Nastesti uz ale 2× prisel domu, tak to asi nic moc vazneho nebude, ne…? Ted teda prcek spi u mne v posteli a Dudu zalezl na,,jeho'' kreslo.
Kdyz sme prcka privezli tak lehce blaznil - mnoukal a behal po pokoji, ale kdyz sem si ho vzala do naruce, tak se uklidnil jen je hodne vyplaseny z veci co nezna - cinknuti nadobi, proklepani periny…, ale to se poda :-) a na to, ze nikdy nemel lidsky dotek tak uz kdyz nastavim ruku se lisa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
11.10.15 08:59
@wiki čiki píše:
Holky POMOC…tak už je to jasný. Mám v domácnosti blechy. před měsícem jsem tu prosila o rady a tipy jak odblešit kocoura, že jsem mu našla blechu. Poté jsem podle vašich rad koupila Frontline Combo dala ji kocourovi a nasledovne jsem celou domacnost vystrikala BIO KILLEM…vystrikala jsem ho tu 3l. Ovsem nedostala jsem se za gauč ani za postel skrin s oblecenim jsem taky nevystrikala protoze mame strasne obleceni a proslo mi to zbytečné…vše jsem umyla horkou vodou vyprala cejchy i peřiny vše ještě poté vystříkala. do vysavače jsem dala odblešující obojek a všude vyluksovala…myslela jsem že jsem dobojovala ale omyl! už týden se budíme s malym poštípaní. To ale pořád nic neznamená že? tet tu ovšem sedím a cosi me kousne do dekoltu. Kupodivu jsem to odchytla a byla no na 1000000procent blecha. utopila jsem ji a prohlidla si ji. Byla jako z učebnice. Jsem znechucená a cítím se beznadějně. Nechci utrácet další peníze za antiparazitikum do domácnosti. Přijde mi že je to zbytečné. Prosím napište jakoukoli zkušenost cokoli co bych v téhle situaci mohla dělat…a jestli máte zkušenosti s desinsekcí tak prosím taky napište jaké…děkuji za odpovědi :(

Před lety měl jeden náš kocour zažívací potíže, tak jsme ho po telefonické domluvě naložili do auta a dovezli na veterinu.
Dr. ho při vyšetřování pohladil po jeho bílém krku, rozhrnul srst a ukázal nám blechy! Domácí kocour. který se narodil v bytě a celý život prožil v bytě. Prý i ten jeho zažívací problém mohl být spojen s blechama. On i jeho kamarád v bytě dostali „něco“ na odblešení. My lidi jsme na sobě ani v bytě nezaznamenali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.10.15 14:01

@EMicina mě ještě napadlo že jsme ty blechy pžinesly v tom chlupatém šplhadle kerý jsem kupovala z druhé ruky. paní ho prý měla v garáži :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.10.15 20:56

@Bomer dej jim čas, určitě to bude dobrý a budou kamarádi :hug: Je náááááádherný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
11.10.15 21:09

@KačuliKačka diky :-) sem z nej nadsena :-) hlavne sem rada, ze Dudu se nijak neurazil a neutekl, toho sem se bala nejvic… ted uz se poradne otrkava a je to mazel :-) jen teda bude nas cekat i zvykani na Barneyho a to sem zvedava, naj pejsek by sice neublizil ale je takovy trdlo a prcek psy potadne nezna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.15 06:00

@Bomer určitě se sžije i s hafanem ;) U nás teda vládne nejstarší kocour a dokáže pěkně nafackovat i psovi, když ho moc prudí :lol: Ale bez drápků, je to spíš takové výchovné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.15 09:29

A dnes je to přesně 2 roky, co jsem si toho mého psího miláčka dovezla domů :srdce: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.10.15 11:08

@wiki čiki Ale já ti psala, že tím biokillem třeba 3× po třech dnech a pak ještě tak 2× po týdnu… :nevim: 1× to určitě nestačí, pár jich zbyde a zas se namnoží.

@Bomer Zrzounek :srdce:

@KačuliKačka Už dva roky? To letí… Tak všechno nejlepší Bruníkovi k adopčninám :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný