Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ElenLea
Mají krásný oči a moc pěkný masky. Taková chlupatá zlatíčka.
![]()
@ElenLea sakra co mi to děláte??? Toužím po ragdollce přes 10 let
Mezitím se mi nasbírali k jednomu peršánkovi dva nalezenečci, takže moje touha je opět na dlouho u ledu ![]()
Jsou náááádhernííííí ![]()
Kočky jsou nádherné!!!
Zlatíčka!!!
Sama mám dva domácí kocoury - již seniory 19 a 15 roků.
@ElenLea Ti jsou ![]()
Dopoledne donesl syn 2,5 roku chlapovi venku za ocásek požvýkanou myš ![]()
Tatííí, čičinka tatila myšku!!! (ztratila)
Blé. Za chvíli si Macík donesl další myš a tu už radši sežral. Říkala jsem to tchánovi a on už ráno jednu chcíplou myš vyhodil ![]()
Kam ten Macík pro ně chodí???
A dost z úlovků jsou rejsci, chudery.
Začínají se slétat ty mašiny na Dny NATO, kočky z toho mají psotník obě dvě už dneska ![]()
@KačuliKačka určitě to půjde časem mít taky ragdollíka
proč ted nemůžeš neni už pro další kočičku místo?
Holky moc děkuju za hezké příspěvky jsou to zlatíčka
jsem štastná jako vy všechny co máte doma také kočičí zlatíčka
další k nám přibude v lednu, import z ciziny ted ji jsou 3 týdny tak se na berušku kočičí moc těším už ted
jen ještě donašetřit korunky
![]()
@ElenLea píše:
@KačuliKačka určitě to půjde časem mít taky ragdollíkaproč ted nemůžeš neni už pro další kočičku místo?
mám doma v bytě 3 kočičáky a 1 psa a 1 pubertální dítě… víc z jednoho platu jaksi neuživím ![]()
Ahoj. Zdravím všechny. Mám prosbičku.
Zvažuji pořízení koťátka ragdoll, ale při prohlížení inzerátů narážím na nabídky různého zbarvení. Tak nějak vím, že bych ráda kočičku krémovou s hnědou maskou, ale vůbec netuším jak se toto zbarvení jmenuje. Hledala jsem na netu, ale všude jsou zbarvení vypsaná, ale fotečka chybí, takže nemám podle čeho porovnat. Rozumíte tu někdo těm barvám??? Moc děkuji za info.
@Uju http://azragbey.cz/…ty-ragdollu/ tady se mrkni
Mají vaše kočičky splněno?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s úrazem kočky? Dneska přišel náš kocour, je venkovní, a kulhal na zadní nohy, byl takovej skleslej. Na břiše má takovou, jakoby vytahanou, visící kůži. Žádnou krev tam neměl, ani žádnou ranku, jen mi přišlo, že tam má podlitinu. Nemůže vyskočit, asi ho to bolí, ale žere normálně. Mám ho vzít ráno k veterináři radši, nebo je to jen blbost, třeba se někde jen popral?
@Ebixa doporučuju pořádně prohlédnout a opatrně prohmatat packy od prstíků po slabiny… náš pes vypadal, že má nejméně zlomenou kyčel a vyklubal se z toho obří hematom na vnitřní straně stehna (nenašlapoval na tlapu, kňučel, kulhal).
Pokud žádný hematom nenajdete a kocourek bude dál „špatný“, tedy jiný než obvykle, na veterinu bych jela. Může mít zraněný kloub, natažené šlachy, namožené nebo natažené svaly nebo nedejbože ho mohlo ťuknout auto a může mít jiná zranění.
Držím palce, aby to byla jen modřina nebo namožené svaly.
@Ebixa Náš jednou přišel a na nožku vůbec nestoupal, kňoural, nechtěl chodit…
Jela jsem na veterinu, ve dvou se dal lépe prohmatat, nakonec vet našel stopy po kousanci, naštěstí jinak byla nožka v pořádku. Asi ho někde chytil pes ![]()
Dostal ATB kvůli tomu kousanci a taky něco od bolesti, tři dny byl v zalezlý v kotelně (nemá rád, když ho bereme do bytu…) a pak dobrý.
@Pipet já právě koukala a nic jsem nenašla, nechal si na to sáhnout. Jen bylo vidět mezi chlupy, že tam má podlitinu asi. Teď ještě není doma, tak uvidím. Večer chtěl jít normálně ven. Přišlo mi, jestli ho někdo nenakopl, má to jakoby zespoda na břiše.
Ahoj maminky kotatek ![]()
Mám doma sorozence. Narozené koťata zhruba tak měsíc a půl a jen mě zajímá proč mají po jídle nafouklé bříška.