Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka tak on Dudlik je spis kocka venkovni takze, kdyz je hezky tak ho vidime 2× denne kdyz ma hlad ![]()
Holky čím léčíte kočičákům bodnutí vosou. Ten náš trouba doma pořád nahání vosy a teď asi dostal žihadlo. Má trochu oteklou packu a malinko kulhá. Packu si nechal prohmatat a drápek zatržený nemá. Jen si tlapku olizuje. Ráno byl naprosto v pohodě.
Jde mi spíš o to kdyby jí náhodou sežral a dostal žihadlo třeba do jazyka.
Dnedka to vazne asi vzdal
byl venku cca 5 minut kvuli WC (doma chodi jen pri krizovkach
)a zacal mi rvat za oknem
udelal takovy jeho,,brrrrrrrr'' a takhle to zapichnul ![]()
@Akras2 Samík taky jednou „zaťápl“ vosu a píchla ho do tlapky…hrozně jsem se lekla, tak dostal akorát vynadáno, kočičák jeden
ale jinak z toho nic neměl.
My doma vosy nemáme, a když nějakou náááhodou jistím, okamžitě ji vraždím, protože všichni tři loví vše co se hýbe a pes se k nim taky přidává.
@Bomer co by coural po venku, když je tam chladno a hnusně??? ![]()
Ale je dobře, že je chladněji, u nás doma se začíná zase řádit, hafanuš konečně zase baští jak má, dnes zblajzl maso bez nucení včetně nastrouhané zeleniny, paráááda ![]()
@KačuliKačka ted uz venku je
teplota je fajn, ale za par dni chci slunicko
to je fajn, ze se ti rozezrali
u nas se zere neustale
moje zviratka sou k neucpani
ted chudak pes nema sanci krast nam jidlo tak aspon krade kralikum ![]()
@KačuliKačka My jsme měli venku na baráku hnízdo. Takže jsem tu vraždila třeba pět vos za hodinu. Jestli to byla vosa nevím jistě. Ten trouba co uloví to sežere. Packa už ale splasklá a ani jí moc nešetří. Ale je fakt že se dneska odpoledne radši jen tak povaloval a žádné tradiční sportovní výkony nepodával. A teď už spí a to obvykle touhle dobou má poledne.
Ahojky!
U nás máme trochu shon, Majda nastoupila do školy
Tak se musíme všichni nějak přizpůsobit a najít si nový režim…
Jen Ducánek stávkuje ![]()
Ahoj, máte prosim někdo doma robotický záchod catgenie? My jsme rozhodnutí ho koupit, tak snad bude stát za ty peníze ![]()
@JayLee píše:![]()
zdravim po delší odmlce holky
ja mam prosbu na ty z vas kdo mají doma kocku kote a kocoura 2 letyho kdy byl doma první kocour je kastovany a jsou mu dva a pak casem kote pribudlo - kocka
Mam moznost od pani chovatelky tomu nasemu mazlikovi poridit kámošku ale nevim zda je to dobrej napdad
snesou se spolu? Neudelaji z bytu kulnicku? Neuzavre se kocour do sebe nebo nezacne demolovat byt at uz on sam nebo spolu nebo znackovat i když je kastrovanej? Apod?
![]()
poradite prosim někdo? Diky
Nevidím problém si ke kastrovanému dvouletému kocourkovi si vzít kotě - kočku.
Kočka se bude za půlroku mrouskat, to prý bývá záživný.
Mé zkušenosti - mám dva kastrované kocoury. Mají stejnou matku, otec u obou neznámý. Je jim už 19 a 15 roků a odjakživa spolu vycházeli náramně. Oba to jsou hodní kocouři. Když ten 19tiletý k nám přišel, tak už jsme jednoho kastrovaného kocoura měli. Jak ten první kocour umřel, pořídili jsme dalšího (toho, co je mu teď 15 roků).
Mé myšlenky o mých kocourech se teď ubírají směrem, až jeden z nich odejde, jak bude ten druhý snášet život o samotě, bez druhého kocoura. Nové kotě, novou kočku už nechci.
Já mám dvouletou britku vykastrovanou. Před třemi mesíci jsem jí pořídila dvouměsíční kotě (obyč kočka). Ze začátku to nebylo jednoduché. Ta starší je línější a klidná kdežto to kotě je pošuk…
Každý den jsem přemýšlela dát to kotě pryč nebo nechat…?
Jde o to, že kotě až vyroste a bude vykastrovaná, tak bude klidnější. A nepotečou mi z ní nervy. Holky se honí po bytě občas si olizují hlavy a občas ta starší vyjede po tom kotěti, když už to přehání s utokama na ní. Každá kočka je jiná a záleží na jejich povaze. Ale za mě dvě kočky jsou lepší než jedna. Náročné je to dokud nejsou obě dospělé a naučené co smí a co ne. Mrouskani je hrozný
. hlavně v noci. Naší kočku to vysilovalo.
@JayLee To mrouskani je o tom, že se kočka víc lísá, při hlazení se prohýbá v zádech a mňouká. No spíš to je jak když brečí dítě. Některá se mrouská 2,3 dny i týden v kuse. Takže je to pro lidí otravný a až domrouská, tak popadneš kočku a valíš na veterinu…
S tou povahou u koťat je to risk. Navíc každé zdravé kotě si hodně hraje, takže je potřeba ho zabavit než ho ten starší přijme a bude si s ním hrát. Ono to i donutí toho kočičáka víc se hýbat. Hlavní je nastudovat si jak seznámit ty dva, to je hodně důležité.
@JayLee A nemáš v okolí někoho kdo má kotě, že by ti ho půjčil na cca 2 dny? Vyzkoušíš reakci kočičáka. ![]()
@JayLee Držím palečky ať se snesou a nemusiš dávat kotě pryč.
Pak se ozvy jaký bylo přivítání.
No a dva dny by byly stejně naprd, kočky si dlouho zvykají… Nějaké závěry bych dělala tak po třech týdnech ![]()