Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Dididida píše:
Dekuju za radu.
Na ostatni pripominky reagovat nebudu, jelikoz vite kulovy. Tohle jsem presne cekala, avsak jsem na chvilku zkusila doufat, chyba. Nemate sebemensi tuseni jak se situace maji. A kdyby jste me znali, vedeli by jste, ze tohle neni na miste..
Dekuju za ne/pochopeni, hezky den.
Nikdo nikoho osobně pravděpodobně nezná… ALE řešit toto po týdnu, OK, ale po 3 týdnech, kdy kotě je zcela jistě bez vitamínů, minerálů, s těžce opruzným zadkem do krve a Vy se ještě vztekáte???
Tady jste ve skupině, kde každý zodpovědně pečuje o své domácí i venkovní kočičáky, tak co jste čekala, když necháváte malé kotě nemocné bez pomoci?
Mohu se zeptat, čím krmíte, popř. název krmiva?
Mě z toho kocura jednou švihne.
Hledala jsem ho fakt dlouho.
(Pardon za to pověšené prádlo
)
Co kočkomilky?
Už se kočičáci těší na stromeček? ![]()
https://www.youtube.com/watch?… ![]()
@Pipet
Přesný!
Ony mají vůbec rády taková místa, kam se stočí (a že na netu jsem viděla i vázy apod, kam by člověk neřekl, že se vlezly!
),stejně jak ta moje bábinka, která se mi loni po přestěhování stočila do jen tak na čas položené malé papír. krabice a jí ji chvíli hledala (kočku, ne škatuli).
A vánoce? V poho, kdyby se jen chystala sáhnout na ozdobu, dostane zdrbaný
,ale jen to očichá a ví, jaký moje slovo slovo+tón jí říká, ať to nechá být. Ale jedny vánoce jsem oběma = psovi i míce, tahala z krku lametu.
Paka jedny. ![]()
@Pipet Mame doma dvojnika
Sice mame kocicku jmenuje se Moya, ale uplne bych rekla, ze tam lezi nase Moya ![]()
Prvni fotka, kdyz byla jeste mala a pak na me takhle kouka a pak vzdycky skoci, my se takhle „kockujeme“
![]()
@Pipet to je prdelínek
Já tak občas hledám nejstaršího Samíka, začínám mít podezření, že už asi i hůř slyší, neb volám prd.. dříve doběhl, co se jako bude rozdávat a teď ani na jídlo kolikrát nedojde, tak ho hledám, lovím a odnáším, aby se najedl ![]()
Jinak u nás stromeček bývá nepovšimnut, akorát Samík obírá spodní větve, protože baňky jsou přece prima hračky
No, již mnoho let máme pouze plastové a dřevěné baňky a ozdoby
Pár krát se stalo, že jsem nějakou zakoulenou baňku našla až v létě… ![]()
@Bomer joo, to taky znám
jakékoliv volně ložené a opuštěné papíry, knihy, skripta a šanony byly v momentě zalehnuty
Věřím, že kdyby šli se mnou tehdy na státnice, tak je všichni tři udělají levou zadní ![]()
Ahojky mohla bych se k vám přidat??Potřebovala bych poradit - byli jsme s manželem na víkend u babičky a stavili jsme se na návštěvu u mojí sestřenice měla doma kotě holčičku prý ji někdo vyhodil z auta u obchodu tak si jí vzala jenže její kocour jí nesnese a hrozně jí bije a tak manžel rozhodl že si jí vezmeme domů - máme doma fenečku rok a 5 měsíců ale je moc hodná i k ostatním zvířátkům neublížila by ničemu a protože jsme v bytě je naučená chodit na plenu - pro kočičku jsme koupili wc kryté a takové ty drahé krystaly jenže ta potvora mi kaká a čůra všude možně jen né do toho wc - už jsem zkusila i oddělat ten kryt jestli se náhodou nebojí ale stejně prd. Máme jí doma 24 hodin je hodná milá neutočí na fenečku ale nevím jak vyladit to „venčení“ protože pokud to takhle půjde dál budu jí muset dát pryč poradíte mi prosím už jsem fakt zoufalá
![]()
@ita83 zkuste změnit podestýlku, kupte nějakou obyčejnější, naši ty silikáty taky nechtěli. Zkuste jí i přemístit wécko, mně čůral kocour v kuchyni, tak tam má třetí záchůdek (mám 3 kočky) a je klid ![]()
A můžu mít dotaz, proč fenka téměř 1,5 roku chodí na plenu doma? Zdravý pejsek vydrží běžné venčení ne? Máme pejska cca 3 roky, vydrží pěkně a venčí se jen venku, od počátku (tj. cca od 10m)
@KačuliKačka protože když jsme si jí pořídili byla malinká a chodili jsme oba s manželem do práce a bylo to lepší než pak vytírat celý byt a nejbližší tráva je od našeho bytu cca kilometr a teď jsem doma na rizikovém těhu a musím ležet takže když je manžel v práci a děti ve škole tak se netrápí protože já to s ní neoběhnu hned mi tvrdne břicho a mám křeče ale když jsme třeba u babičky tak se venčí jen venku bydlí na rd. A to jsou loužičky velikosti vlašského ořechu je to kříženec čivavy takže žádné louže. No zkusila jsem kočičce přenést wc do kuchyně kam se podruhé po sobě vykakala tak jsem zvědavá snad to půjde já mám kočky hrozně moc ráda jsou to osobnosti
Holky Dudlik prestal chodit na zachudek, co ted?
Edit: blbost Oggy (4 mesice) ne Dudlik
(ten ani doma nechodi je naucenej stejne jako pes chodit ven)
Příspěvek upraven 23.11.15 v 16:53
@ita83 píše:
Ahojky mohla bych se k vám přidat??Potřebovala bych poradit - byli jsme s manželem na víkend u babičky a stavili jsme se na návštěvu u mojí sestřenice měla doma kotě holčičku prý ji někdo vyhodil z auta u obchodu tak si jí vzala jenže její kocour jí nesnese a hrozně jí bije a tak manžel rozhodl že si jí vezmeme domů - máme doma fenečku rok a 5 měsíců ale je moc hodná i k ostatním zvířátkům neublížila by ničemu a protože jsme v bytě je naučená chodit na plenu - pro kočičku jsme koupili wc kryté a takové ty drahé krystaly jenže ta potvora mi kaká a čůra všude možně jen né do toho wc - už jsem zkusila i oddělat ten kryt jestli se náhodou nebojí ale stejně prd. Máme jí doma 24 hodin je hodná milá neutočí na fenečku ale nevím jak vyladit to „venčení“ protože pokud to takhle půjde dál budu jí muset dát pryč poradíte mi prosím už jsem fakt zoufalá![]()
![]()
Je to koťátko, bude potřebovat záchůdek ukázat. Trochu jí pozoruj, jak se vzbudí, bude chtít čůrat, dones jí na záchod. Můžeš jí trochu zahrabat nožičkou, aby věděla. Pokud by se vyčůrala, tak hned pochválit. Pozorovat prostě, jak začne koukat kam by, bude taky potřebovat, hned s ní šup na záchůdek. Kryt prozatím nedávej. Zkusit vyměnit ten silikát za hrudkující kočkolit, až se tam naučí, bude možné to snad vyměnit, ten silikát je pohodlnější. Prostě se jí to snaž ukázat. Kočky se obvykle hodně dobře naučí.
@Proto02 děkuji za radu už jsem jí ho přestěhovala do kuchyně ke dveřím tam se dvakrát pokadila takže jsem musela přestěhovat botník a věšák ale co by pro ní člověk neudělal
celé odpoledne jí hlídám a jakmile se zavrtí tak šup s ní do wc a už dvakrá jsme se vyčůrali a jednou vykadili a to kakaní šla sama tak dostala velikánskou pochvalu a kapsičku tak snad jsme vyhráli
vrch jsem zatím oddělala tak uvidíme ono ty krystalky jsou fajn že vsakují tu vlhkost a pak nemá celé pacenky od kočkolitu já právě měla kočku která byla na kočkolit alergická slízali jí chlupy kýchala a celkově měla problémy s dýcháním tak proto jsem hned kupovala tohle